USLOVI I POLITKA PRIVATNOSTI

redrobot.rs zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni uslove i politiku privatnosti unošenjem izmena u ovaj tekst  i zbog toga Vam predlažemo da povremeno posetite ovu stranicu i proverite da li su se uslovi i politika privatnosti možda promenili od Vašeg poslednjeg čitanja.

Uslovi posete sajta www.redrobot.rs
Sadržaji objavljeni na internet shopu www.redrobot.rs vlasništvo su spicy design doo i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima.
Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

ODRICANjE OD ODGOVORNOSTI.

redrobot.rs se maksimalno trudi da Vam svi artikli koji se nalaze na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, karakteristikama, fotografijama i cenama. Nažalost mi ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti tačne iz više razloga.

Količina artikala kao i njihova dostupnost se može razlikovati od trenutnog stanja zaliha i ukoliko izabranog artikla nema na stanju kontaktirat ćemo Vas  i ponuditi Vam adekvatnu zamenu ukoliko zamenski artikal postoji. Vi svakako stanje uvek možete proveriti pozivom na naš broj 065/44 30 789 radnim danima i subotom od 09h do 17h.

Objavljeni sadržaj na sajtu je nastao iz dobre namere kako bi Vam olakšali kupovinu i uštedeli vreme, sve sadržaje na sajtu www.redrobot.rs koristite isključivo na vlastitu odgovornost i spicy design doo se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.