Posetom ili kupovinom putem webshop portala redrobot.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se  sa pravilima koja primenjujemo.
Korišćenje sajta potvrđuje da ste u potpunosti saglasni sa navedenim uslovima.
Ukoliko ne prihvatate navedene odredbe i zakone  i ne slažete se sa dole navedenim uslovima, molimo Vas da ne koristite našu internet prodavnicu.

redrobot.rs je vlasništvo
spicy design d.o.o.
Nemanjina 52
26220 Kovin

Matični Broj: 21354252
PIB: 110475703
Šifra Delatnosti: 6312
www.spicy.rs
065 44 30 789

DOSTAVA

Vašu porudžbinu dostavlja partnerska kurirska služba na adresu koju ste naznačili. Vreme isporuke je 2-5 radnih dana od trenutka potvrde porudžbine, a u svim situacijama kada je to moguće redrobot.rs će isporuku izvršiti i u kraćem roku. U pojedinim slučajevima zbog prirode pošiljke rok isporuke može biti duži o čemu ćete biti obavešteni.
Porudžbine preko 5000 RSD su potpuno besplatne i mi snosimo troškove slanja, a ispod 5000 RSD cena isporuke je po cenovniku kurirske službe.

Robu šaljemo isključivo na teritoriju REPUBLIKE SRBIJE.

REKLAMACIJE
Servis i rezervne delove osigurava ovlašćeni zastupnik za Srbiju.
Neispravni uređaj možete odneti direktno u ovlašćeni servis ili ga poslati nama nakon čega ćemo ga mi proslediti u ovlašteni servis.
UKOLIKO ŠALjETE REKLAMACIJU KOD NAS
Obaveza potrošača jeste da prilikom izjavljivanja reklamacije priloži račun koji ste dobili od nas prilikom online kupovine. Iako Zakon ne predviđa obavezu da potrošač čuva ambalažu, niti je to uslov za rešavanje reklamacije niti razlog za odbijanje otklanjanja nesaobraznosti, preporuka je da ambalažu sačuvate radi obezbeđenja sigurnijeg transporta robe u ovlašćeni servis.
Važna napomena: Obratite pažnju na uslove koje proizvođač propisuje u garantnom listu izdatom za ispravno funscionisanje stvari u periodu dužem od 2 (dve) godine, jer je moguće da kao poseban uslov koji kupac mora da poštuje bude navedeno i čuvanje ambalaže.
Ukoliko imate reklamaciju molimo Vas da uz poslati proizvod popunite i ovaj dokument i pošaljete nam na mail, ili odšampate i dostavite uz proizvod… kako bi dobili broj pod kojim je vaša reklamacija zavedena u evidenciji primljenih reklamacija.
Nakon toga redrobot.rs šalje reklamiranu robu u ovlašćeni servis koji je jedini merodavan da proceni da li je roba saobrazna ugovoru ili nije.
Nakon prijema nalaza od strane ovlašćenog servisa, a u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskm putem ćemo Vas obavestiti o reklamaciji.
U slučaju da se reklamacija prihvata, ista će biti rešena u periodu od minimum 15 dana a najduže 30 dana od dana podnošenja reklamacije, u skladu sa vašim zahtevom.
Robu pristiglu sa servisa, a za koju je reklamacija prihvaćena, mi vraćamo na Vašu adresu bez troškova dostave.
Potrošač je dužan da popravljenu robu preuzme ili omogući njeno dostavljanje najkasnije u roku od 30 dana od trenutka kada je dobio obaveštenje da je roba popravljena i spremna za preuzimanje – isporuku.
Nakon isteka tog perioda redrobot.rs ne preuzima nikakvu odgovornost za datu robu i roba može biti predata na recikliranje.
Ako se reklamacija ne prihvata (npr. slučajevi fizičkog oštećenja ne spadaju u nesaobraznost), kupac snosi troškove slanja robe na servis i troškove dijagnostike kvara prema cenovniku ovlašćenog servisera.
Pravo na reklamaciju i besplatno servisiranje od strane redrobot-a potrošač gubi u slučaju neadekvatnog rukovanja uređajem i njegovim korišćenjem koje nije u skladu sa uputstvom za upotrebu, kao i u slučaju da su vršene bilo kakve popravke ili pokušaji popravki od strane neovlašćenih lica.
Posle isteka zakonskog roka saobraznosti robe (2 godine), potrošač je sam odgovoran za slanje robe na servis i snosi troškove slanja, primanja robe i popravke.
Spisak servisera isporučuje se zajedno sa dokumentacijom koja ide uz robu, a pojedini proizvođači daju samo podatke o centralnom ovlašćenom servisu koji kupca dalje preusmerava na njemu najbliži ovlašćeni servis.
U garanciju ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili strošenosti uređaja.
Kupac prilikom uručenja kupljene robe treba proveriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće delove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka molimo Vas da nas obavestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 48 sati od preuzimanja kupljene robe.
Naknadne reklamacije na nedostatke sadržaja ne možemo uvažiti.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA
U ime Redrobot.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni SpicyDesign doo i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

POVRAĆAJ SREDSTAVA
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, kompanija Spicy Design d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika platne kartice.
U slučaju plaćanja preko Bankarske transakcije Spicy Design doo će Vam novac vratiti na račun sa kog ste uplatili. Ukoliko ste uplatili u pošti uplatnicom novac će mo Vam vratiti takođe na Vaš račun koji će te nam dostaviti.

ODRICANjE OD ODGOVORNOSTI
Redrobot.rs se maksimalno trudi da Vam svi artikli koji se nalaze na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, karakteristikama, fotografijama i cenama. Nažalost mi ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti tačne iz više razloga.

Količina artikala kao i njihova dostupnost se može razlikovati od trenutnog stanja zaliha, i ukoliko artikla nema uvek će Vas neko kontaktirati i obavestiti Vas o stanju i ponuditi Vam adekvatnu zamenu ukoliko zamenski artikal postoji. Vi svakako stanje uvek možete proveriti pozivom na naš broj
065/44 30 789
Radnim danima od 09h do 17h,
Subotom od 09h do 13h.

Objavljeni sadržaj na sajtu je nastao iz dobre namere kako bi Vam olakšali kupovinu i uštedeli vreme, sve sadržaje na sajtu www.redrobot.rs koristite isključivo na vlastitu odgovornost i spicydesign doo se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

NAČINI PLAĆANjA

 

Preko našag sajta robu možete platiti na sledeće načine.

1. POUZEĆEM.
Robu plaćate kurirskoj službi prilikom isporuke robe.


2. BANKARSKIM TRANSFEROM.
Robu plaćate pre isporuke odlaskom u poštu, banku ili putem e-bankinga na naš tekuču račun.  Ovakvim vidom plaćanja dobijate popust od 2%.


3. PUTEM PLATNIH  KARTICA (uskoro)

– VISA,

– VISA ELEKTRON,

– MAESTRO/MASTER CARD,

– DINA

– AMERICAN EXPRESS

Robu INTESA platnim karticama možete platiti od 2 do 6 jednakih mesečnih rata, bez kamate.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno
najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Kod kupovine karticom Vaš novac je rezervisan do trenutka kada proizvod stigne na Vašu adresu, nakon toga sredstva će biti povučena na naš Račun.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Redrobot.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.


4. VIRMANOM (nalog za prenos)

Za sva pravna lica omogućena je kupovina virmanom. Na Vaš zahtev biće isporučena profaktura koju možete platiti u bilo kojoj poslovnoj banci ili putem e-bankinga. Uplate se evidentiraju na svakih sat vremena. Roba je raspoloživa i biće poslata  roku do tri radna dana od dana uplate.