O politici kolačića

Sa ciljem da svakom korisniku koji posećuje naše veb stranice pružimo lako i neometano kretanje kroz stranice, ovaj sajt koristi kolačiće, odnosno, neznatnu količinu informacija koju redrobot.rs šalje Vašem računaru. U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, u obavezi smo da, pre slanja kolačića, dobijemo Vaš pristanak te Vas zbog toga obaveštavamo o značaju kolačića za Vaše korisničko iskustvo.

: www.redrobot.rs

Šta su kolačići ?

Kolačići (eng. Cookies) predstavljaju vrstu informacija koja se šalje Vašem računaru od strane internet stranice koju ste posetili. Da bi stranice mogle da šalju te informacije Vašem računaru, one prethodno čuvaju podatke o korišćenju date veb stranice. Najčešće informacije koje kolačići čuvaju, a tiču se Vas, kako korisnika, jesu jezik na kom pretražujete usluge i IP adresa. Upravo zbog ovih kolačića, sledeći put kad otvorite istu veb stranicu, prikazaće se sadržaj koji je prilagođen Vašim potrebama.

Iako kolačići imaju tu sposobnost da čuvaju veliki broj informacija, oni nisu u stanju da pristupe Vašim ličnim podacima, odnosno, podacima za koje im Vi niste dali pristup. Dakle, ne postoji mogućnost da kolačići pristupe datotekama na Vašem računaru, Vašoj e-mail adresi, imenu ili bilo čemu drugom, ukoliko Vi niste sami pružili te informacije.

Kako redrobot.rs koristi kolačiće ?

Redrobot.rs koristi privremene i stalne kolačiće.

Privremene kolačiće koristimo kako bismo Vam omogućili da pristupite sadržaju internet stranica i davali komentare.

Trajne, odnosno, stalne kolačiće koristimo kako bismo bolje razumeli Vaše navike, želje i potrebe i na taj način prilagodili sadržaj Vama. Dodatno, stalne kolačiće koristimo i za opciju “Ostanite prijavljeni” prilikom registracije, odnosno, prijavljivanja na Vaš nalog. Imajte na umu da prilikom korišćenja stalnih kolačića nismo u mogućnosti da pristupimo Vašim podacima o ličnosti.