Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

Show sidebar
Zatvori

Kraken Gaming Headset Black

11.999 RSD

Kraken Multi-Platform gejmerske slušalice doneće vam savršen i kristalno jasan zvuk. Igrajte komforno satima i bez pregrevanja, zahvaljujući rashlađujućem gelu koji će obezbediti optimalnu temperaturu u svakom trenutku.

Zatvori

Kraken Gaming Headset Tournament Edition USB Black

14.999 RSD

Razer Kraken gejmerske slušalice s naprednim 7.1 virtualnim zvučnim sistemom i jednosmernim analognim mikrofonom. Karakteriše ih THX Spatial Audio tehnologija koja obezbeđuje 360° zvuka. Imaju zatvorene ušne jastučiće za optimalnu zvučnu izolaciju, a takođe imaju zaštitu od pregrevanja. Slušalice imaju mogućnost podešavanje basa na 17 nivoa, tako da ga možete prilagotiti prema vašem gejmerskom ugođaju.

Zatvori

Kraken Gaming Headset Tournament Edition USB Green

14.999 RSD

Razer Kraken gejmerske slušalice s naprednim 7.1 virtualnim zvučnim sistemom i jednosmernim analognim mikrofonom. Karakteriše ih THX Spatial Audio tehnologija koja obezbeđuje 360° zvuka. Imaju zatvorene ušne jastučiće za optimalnu zvučnu izolaciju, a takođe imaju zaštitu od pregrevanja. Slušalice imaju mogućnost podešavanje basa na 17 nivoa, tako da ga možete prilagotiti prema vašem gejmerskom ugođaju.

Zatvori

Kraken Ultimate – USB Surround Sound Headset with ANC microphone

21.999 RSD

Čujte iz prve ruke nepravednu prednost i budite onaj koji će pobediti sa Razer Kraken Ultimate - PC gejmerskim slušalicama izgrađenim za vrhunsko takmičarsko igranje. Sa pretnjama koje vrebaju oko vas, vreme je da krenete u ofanzivu i obavestite ih ko lovi koga. Nadmašivši tradicionalni 7.1 surround zvuk, ove slušalice za reprodukciju proizvode precizno pozicionirani zvuk u sferi od 360 stepeni za realniju dubinu zvuka. Ovo povećava vašu svest o okruženju i omogućava vam da locirate protivnike s većom preciznošću, čak i pre nego što im budu vidljivi - idealno za izbegavanje bokova i postavljanje zaseda. Izgrađeni da stvaraju prirodniju krivulju zvuka, ovi vešto podešeni vozači isporučuju super jasan zvuk i upečatljiv bas koji omogućavaju impresivniji i zvučniji zvuk, savršeno snimajući svaki detalj sluha kako bi poboljšali efikasnost ovih surround zvuka. Da biste osigurali apsolutnu jasnoću prilikom prenošenja informacija svom odredu, mikrofon na izvlačenje se pokreće aktivnom tehnologijom za uklanjanje buke koja detektuje i poništava buku dok govorite. Pomoću ovog procesa može efikasno da otkaže zvukove poput šuma svog računara ili navijačke gužve na turniru - čineći vaš glas još jasnijim. Uživajte u dugotrajnom komforu tokom svojih igračkih maratona sa ušivenim ušnim nastavcima dizajniranim da smanje nakupljanje toplote i primene minimalan pritisak na glavu. Sa 16,8 miliona boja i nizom efekata, jastučići za uši slušalice osvetljavaju osvetljenjem koje se može prilagoditi za zaista personalizovani izgled. Okvir od boksitnog aluminijuma i traka za glavu od nerđajućeg čelika čine ovu računarsku slušalicu laganom, fleksibilnom i neverovatno izdržljivom - napravljenom da izdrže intenzivne sesije igranja godinama koje dolaze.

Zatvori

Razer Nari Ultimate Wireless Gaming Headset

29.999 RSD

Pozdravite Razer Nari Essential bežične gejmerske slušalice nove generacije i iskusite superioran zvuk i komfor. Slušalice će unaprediti vaša čula u cilju istraživanja živopisnih novih svetova. Kapacitet baterije će vam obezbediti do 20 sati korišćenja u kontinuitetu. THX Spatial Audio tehnologija će ubezbediti savršen zvuk na 360° oko vas. Mekane jastuke pored udobnosti karakteriše mogućnost sprečavanja pregrevanja slušalica, tako da maksimalno možete uživati u gejmerskim sesijama.

Zatvori

Tetra for PS4 – Console Chat Headset

5.199 RSD

Uđite u svet Razer Tetra za PS4 ™ - slušalice za ćaskanje sa kardioidnim mikrofonom dizajniranim za suzbijanje buke iz okoline, tako da možete da se čujete kristalno čisto u glasovnom četu, a da istovremeno nastavite jačinu zvučnika na vašem kućnom bioskopu kako biste ostali uronjeni u svoje omiljene PS4 ™ naslove. Opremljen fino podešenim kardioidnim mikrofonom, Razer Tetra za PS4 ™ fokusira se na visokokvalitetni sistem za dizanje glasa, potiskujući ambijentalnu buku sa svojih strana i leđa radi maksimalne jasnoće. Kardioidni mikrofon Razer Tetra dizajniran je posebno da smanji pozadinsku buku prisutnu u tipičnom konfiguracionom okruženju za igranje, omogućavajući jasnu i nesmetanu komunikaciju, a pritom i dalje uživate u punom uranjanju iz zvučnika. Teži 70 g, Razer Tetra za PS4 ™ je tako lagan da ćete zaboraviti da ga imate - savršen za igranje maratona - i možete ga udobno nositi i sa naočarima. Pomoću okretnog mikrofona za 180 stepeni udobno ga nosite s leve ili desne strane. Njegovo jednostrano jastuče za uši omogućava usmeravanje zvuka za ćaskanje u jedno uho, dok dizajn na uhu omogućava da se zvukovi igara iz zvučnika vašeg kućnog bioskopa i dalje čuju u potpunosti za razliku od dizajna preko uha - stvarajući savršeni spoj igre i ćaskanja audio. Podesite audio podešavanja sa lakoćom pomoću linijskog klizača za jačinu zvuka i dugmeta za isključivanje mikrofona. Radi bez problema sa 3,5 mm priključkom Dual Shock 4 kontrolera.

Zatvori

Thresher Ultimate for PS4

41.999 RSD

Predstavljamo vrhunske bežične igračke slušalice sa Dolbi Digital i Dolbi Headphone tehnologijom - Razer Thresher Ultimate PS4 slušalice. Pored toga što pruža zvučno uranjanje bez zaostajanja, ove premium slušalice takođe su fokusirane na neosporni komfor. Obloženi kožom od veštačke kože lagani jastučići od memorijske pene savršeno leže uz glavu i pružaju vam prirodan osećaj koji do sada niste osetili. Ugrađena dugmeta za brzo upravljanje i digitalni mikrofon koji se uvlači omogućavaju vam trenutni pristup igri i balansu glasa, kao i jačini zvuka - čak i u jeku borbe.

Zatvori

Tiamat 2.2 V2 Analog Gaming Headset

20.999 RSD

Razer Tiamat 2.2 V2 analogne gejmerske slušalice imaju dodatni bas u oba jastučića, kako bi vam pružile maksimalan doživljaj zvuka. Slušalice imaju jednosmerni analogni mikrofon. Razer Surround virtual 7.1 surround sistem obezbediće vam savršeno čist zvuk. Slušalice imaju ukupno 4 audio drajvera prečnika 50 mm, odnosno po dva u svakom jastučiću, koji će vam obezbediti potpuno uranjanje u igru.