Prikazani svi od ukupno 13 rezultata

Show sidebar

BlackShark V2 X – FRML

9.999

Razer BlackShark V2 X - trostruka pretnja- neverovatnim zvukom, vrhunskom jasnoćom mikrofona i vrhunskom zvučnom izolacijom koju su odobrili profesionalci. Zahvaljujući mogućnosti individualnog podešavanja visokih, srednjih i niskih audio frekvencija, naš, novi patentirani dizajn deluje kao 3 audio drajvera u 1 - stvarajući svetliji zvuk bogatijih visokih tonova i moćnijeg basa, sa čitim i jasnim vokalom. Omogućujući veće podizanje govora i poništavanje buke, savijeni mikrofon na ovoj laganoj e-sportovoj slušalici ima optimizovano kućište mikrofona koji prihvata otvoreniji dizajn za minimalno ometanje - što rezultira poboljšanom jasnoćom za bližu rekreaciju vašeg glasa. Od gomile gužve do šuma, isključite buku i uživajte u neprekidnom fokusu sa posebnim zatvorenim ušnim ušima koje u potpunosti pokrivaju vaše uši, uz pomoć plišanih jastuka koji formiraju prisniji dodir za veću izolaciju zvuka. Sa samo 240g, jedva ćete se setiti da ste ga uključili tokom igračkih maratona. Slušalice su napravljene još udobnije zahvaljujući debljim oblogama za glavu i poboljšanim ušnim jastucima od memorijske pene umotanim u kombinaciju prozračne tkanine i plišane kože. Pojačajte svest o mečevima i ne dozvolite da vam ništa promakne preciznim pozicijskim zvukom koji vam omogućava da intuitivno odredite odakle dolazi svaki zvuk. Ove lagane slušalice koriste 3,5 mm priključak i radi na popularnim platformama, omogućavajući vam da potražite konkurenciju na PC-u, Mac-u, PS4, Xbox One, Nintendo Switch i mobilnim uređajima.

Kraken Gaming Headset Black

11.999

Kraken Multi-Platform gejmerske slušalice doneće vam savršen i kristalno jasan zvuk. Igrajte komforno satima i bez pregrevanja, zahvaljujući rashlađujućem gelu koji će obezbediti optimalnu temperaturu u svakom trenutku.

Kraken Gaming Headset Tournament Edition USB Black

14.999

Razer Kraken gejmerske slušalice s naprednim 7.1 virtualnim zvučnim sistemom i jednosmernim analognim mikrofonom. Karakteriše ih THX Spatial Audio tehnologija koja obezbeđuje 360° zvuka. Imaju zatvorene ušne jastučiće za optimalnu zvučnu izolaciju, a takođe imaju zaštitu od pregrevanja. Slušalice imaju mogućnost podešavanje basa na 17 nivoa, tako da ga možete prilagotiti prema vašem gejmerskom ugođaju.

Kraken Gaming Headset Tournament Edition USB Green

14.999

Razer Kraken gejmerske slušalice s naprednim 7.1 virtualnim zvučnim sistemom i jednosmernim analognim mikrofonom. Karakteriše ih THX Spatial Audio tehnologija koja obezbeđuje 360° zvuka. Imaju zatvorene ušne jastučiće za optimalnu zvučnu izolaciju, a takođe imaju zaštitu od pregrevanja. Slušalice imaju mogućnost podešavanje basa na 17 nivoa, tako da ga možete prilagotiti prema vašem gejmerskom ugođaju.

Kraken Ultimate – USB Surround Sound Headset with ANC microphone

21.999

Čujte iz prve ruke nepravednu prednost i budite onaj koji će pobediti sa Razer Kraken Ultimate - PC gejmerskim slušalicama izgrađenim za vrhunsko takmičarsko igranje. Sa pretnjama koje vrebaju oko vas, vreme je da krenete u ofanzivu i obavestite ih ko lovi koga. Nadmašivši tradicionalni 7.1 surround zvuk, ove slušalice za reprodukciju proizvode precizno pozicionirani zvuk u sferi od 360 stepeni za realniju dubinu zvuka. Ovo povećava vašu svest o okruženju i omogućava vam da locirate protivnike s većom preciznošću, čak i pre nego što im budu vidljivi - idealno za izbegavanje bokova i postavljanje zaseda. Izgrađeni da stvaraju prirodniju krivulju zvuka, ovi vešto podešeni vozači isporučuju super jasan zvuk i upečatljiv bas koji omogućavaju impresivniji i zvučniji zvuk, savršeno snimajući svaki detalj sluha kako bi poboljšali efikasnost ovih surround zvuka. Da biste osigurali apsolutnu jasnoću prilikom prenošenja informacija svom odredu, mikrofon na izvlačenje se pokreće aktivnom tehnologijom za uklanjanje buke koja detektuje i poništava buku dok govorite. Pomoću ovog procesa može efikasno da otkaže zvukove poput šuma svog računara ili navijačke gužve na turniru - čineći vaš glas još jasnijim. Uživajte u dugotrajnom komforu tokom svojih igračkih maratona sa ušivenim ušnim nastavcima dizajniranim da smanje nakupljanje toplote i primene minimalan pritisak na glavu. Sa 16,8 miliona boja i nizom efekata, jastučići za uši slušalice osvetljavaju osvetljenjem koje se može prilagoditi za zaista personalizovani izgled. Okvir od boksitnog aluminijuma i traka za glavu od nerđajućeg čelika čine ovu računarsku slušalicu laganom, fleksibilnom i neverovatno izdržljivom - napravljenom da izdrže intenzivne sesije igranja godinama koje dolaze.

Kraken X Multi-Platform Wired Gaming Headset

8.999

Kada uživate igrajući u udobnosti sopstvene sobe, želite da to potraje satima. Razer Kraken X slušalice obezbediće vam maksimalan komfor, jer su veoma lagane (250g) i ušni jastučići su izrađeni od memorijske pene. Karakterišu ih drajveri od 40 mm koji donose savršeno čist i balansiran zvuk, kao i fleksibilni kardioidni mikrofon koji se fokusira isključivo na zvuk nastao iz zone vaših usana, što doprinosi eliminaciji neželjene pozadinske buke. Slušalice su kompatibilne sa: PC, Mac, Xbox One, PS4, Nintendo Switch i mobilnim telefonima.

Razer Kraken X USB

10.499

Osetite potpunu igračku uronjenost bez osećaja težine - predstavljajući Razer Kraken x USB, PC gejmerske slušalice koje vam omogućavaju da igrate i dalje, i dalje i dalje. Sa svojim udobnim, laganim dizajnom i vrhunskim zvukom, nikada nećete želeti da se završe vaši igrački maratoni. Opremljene 7.1 surround zvukom, ove USB igračke slušalice pružaju precizniji pozicionirani zvuk, tako da ćete uvek dobiti tačan smer gde se radnja dešava kako biste bili bolje pripremljeni za bilo koji angažman. Dizajnirane da budu izuzetno lagane za samo 275 g, ovaj tanki oblik faktora za igranje igara za kompjutere nadopunjuje je niz funkcija za postizanje bestežinskog osećaja na vašoj glavi. Da biste obezbedili veću udobnost i zvučnu izolaciju tokom svojih igračkih maratona. Ublažavaju pritisak na glavi kada dugo slušate slušalice. Dizajn slušalica pruža čvrst, ali udoban stisak glave. Uživajte u kristalno čistoj komunikaciji sa savitljivim kardioidnim mikrofonom koji koristi uzorak za snimanje koji snima zvuk sa izuzetno lokalizovanog područja ispred usta, istovremeno potiskujući pozadinski šum sa leđa i sa strana. Vrhunska jasnoća zvuka i živahni bas simuliraju široki zvuk tokom gejminga. Od suptilnih koraka do snažne eksplozije, zvuk iz igre isporučen je u stvarnim detaljima. Uključite stil dok zaslepljujete konkurenciju zastrašujućom, zelenom svetlošću koja zrači iz svakog štitnika za uši. Dugme za isključivanje mikrofona i klizač za jačinu zvuka lako su dostupni ispod levog štitnika za uši, tako da možete da podešavate i prelazite u letu.

Razer Nari Ultimate Wireless Gaming Headset

29.999

Pozdravite Razer Nari Essential bežične gejmerske slušalice nove generacije i iskusite superioran zvuk i komfor. Slušalice će unaprediti vaša čula u cilju istraživanja živopisnih novih svetova. Kapacitet baterije će vam obezbediti do 20 sati korišćenja u kontinuitetu. THX Spatial Audio tehnologija će ubezbediti savršen zvuk na 360° oko vas. Mekane jastuke pored udobnosti karakteriše mogućnost sprečavanja pregrevanja slušalica, tako da maksimalno možete uživati u gejmerskim sesijama.

Razer USB Audio Enhancer

3.299

Oduševljeni smo stvarima koje se pokažu na delu - posebno kada to prikažu na naj diskretniji mogući način. Razer USB Audio Enhancer je analogni digitalni pretvarač koji podiže kvalitet zvuka istovremeno smanjujući statički i pozadinski šum. Konvertor omogućava dvema osobama da razgovaraju preko jednog uređaja - samo priključite dodatne slušalice da biste započeli zajednički prenos.

Tetra for PS4 – Console Chat Headset

5.199

Uđite u svet Razer Tetra za PS4 ™ - slušalice za ćaskanje sa kardioidnim mikrofonom dizajniranim za suzbijanje buke iz okoline, tako da možete da se čujete kristalno čisto u glasovnom četu, a da istovremeno nastavite jačinu zvučnika na vašem kućnom bioskopu kako biste ostali uronjeni u svoje omiljene PS4 ™ naslove. Opremljen fino podešenim kardioidnim mikrofonom, Razer Tetra za PS4 ™ fokusira se na visokokvalitetni sistem za dizanje glasa, potiskujući ambijentalnu buku sa svojih strana i leđa radi maksimalne jasnoće. Kardioidni mikrofon Razer Tetra dizajniran je posebno da smanji pozadinsku buku prisutnu u tipičnom konfiguracionom okruženju za igranje, omogućavajući jasnu i nesmetanu komunikaciju, a pritom i dalje uživate u punom uranjanju iz zvučnika. Teži 70 g, Razer Tetra za PS4 ™ je tako lagan da ćete zaboraviti da ga imate - savršen za igranje maratona - i možete ga udobno nositi i sa naočarima. Pomoću okretnog mikrofona za 180 stepeni udobno ga nosite s leve ili desne strane. Njegovo jednostrano jastuče za uši omogućava usmeravanje zvuka za ćaskanje u jedno uho, dok dizajn na uhu omogućava da se zvukovi igara iz zvučnika vašeg kućnog bioskopa i dalje čuju u potpunosti za razliku od dizajna preko uha - stvarajući savršeni spoj igre i ćaskanja audio. Podesite audio podešavanja sa lakoćom pomoću linijskog klizača za jačinu zvuka i dugmeta za isključivanje mikrofona. Radi bez problema sa 3,5 mm priključkom Dual Shock 4 kontrolera.

Thrasher – Wireless Gaming Headset for PS4

22.999

Razer Thresher za PS4 omogućava vam izbor žičane 3,5 mm analogne veze ili 2,4 GHz bežične veze. Kontrole na slušalicama pružaju trenutni pristup kontrolama kao što su nadzor mikrofona i kontrola matičnih jačina, dok digitalni mikrofon koji se uvlači omogućava jasnu i stvarnu komunikaciju. Doživite totalni komfor sa laganim, kožnim jastucima od kože, upotpunjenim udubljenjem za dodatnu fleksibilnost čak i kada nosite naočare.

Thresher Ultimate for PS4

41.999

Predstavljamo vrhunske bežične igračke slušalice sa Dolbi Digital i Dolbi Headphone tehnologijom - Razer Thresher Ultimate PS4 slušalice. Pored toga što pruža zvučno uranjanje bez zaostajanja, ove premium slušalice takođe su fokusirane na neosporni komfor. Obloženi kožom od veštačke kože lagani jastučići od memorijske pene savršeno leže uz glavu i pružaju vam prirodan osećaj koji do sada niste osetili. Ugrađena dugmeta za brzo upravljanje i digitalni mikrofon koji se uvlači omogućavaju vam trenutni pristup igri i balansu glasa, kao i jačini zvuka - čak i u jeku borbe.

Tiamat 2.2 V2 Analog Gaming Headset

20.999

Razer Tiamat 2.2 V2 analogne gejmerske slušalice imaju dodatni bas u oba jastučića, kako bi vam pružile maksimalan doživljaj zvuka. Slušalice imaju jednosmerni analogni mikrofon. Razer Surround virtual 7.1 surround sistem obezbediće vam savršeno čist zvuk. Slušalice imaju ukupno 4 audio drajvera prečnika 50 mm, odnosno po dva u svakom jastučiću, koji će vam obezbediti potpuno uranjanje u igru.