Prikazani svi od ukupno 17 rezultata

Show sidebar

Dual Analog 4 PC

3.199

12 tastera + 2 analogne palice, D-pad. Površina koja sprečava klizanje.

F1 Wireless Gamepad F150 Italia – Alonso LE (PC/PS3)

4.499

Thrustmaster je napravio odlican kontroler, pogotovo za ljubitelje auto trka. Za napajanje, koriste se dve AA baterije, i sa njima gamepad nije previše težak za duže korišćenje.  U pratećem pakovanju stiže korisničko uputstvo i Wireless adapter na kome se nalazi statusna dioda i jednostavni prekidač na kome se bira na kojoj se platformi koristi, PC ili PS3. Na raspolaganju su dva analogna džojstika, četiri akcijska tastera sa desne strane (obeleženi su brojevima i simbolima karakterističnim za Plastation konzolu), tri sistemska (Mode, Map, Set) i standardni 8-smerni D- na raspolaganju dva analogna džojstika, četiri akcijska tastera sa desne strane (obeleženi su brojevima i simbolima karakterističnim za Plastation konzolu), tri sistemska (Mode, Map, Set) i standardni 8-smerni D-Pad sa leve strane.Tu je i dodatak, koji proizvođač zove Optical Wheel, i što će dosta pomoći kod upravljanja vozilom.

F310 Gamepad New

5.090
Jedinstvene mogucnosti: Osmosmerni D-Pad, dva analogna džojstika, Sports mode.

"

F710 Wireless Gamepad

7.190

Logitech F710 je gamepad gejmerskog izgleda, dizajniran za PC kao napredni kontoler konzolnog stila.

Ferrari Wireless Gamepad 430 Scuderia Limited Edition (PC/PS3)

4.499
Rotacija 90°. Funkcije tastera, mini džojstika, navigacionog pada, optičkog točka i aktivatora se mogu programirati (jednostavno, nije potreban CD).

"

G3s bluetooth+2.4GHz wireless game controller

5.999

GameSir G3s bežični kontroler sa vibracijom možete povezati na tri načina, putem Blutooth, wireless i USB konekcije. Ima ugrađen 32-bit MCU čip. Ugrađena baterija od 800 mAh će obezbediti do 18 h korišćenja. Nakon 5 minuta neaktivnosti pokreće se režim spavanja. Kontroler dolazi sa držačem za mobilni telefon koji je kompatibilan sa telefonima dijagonale ekrana 3.5 - 6 inča.

G5 Bluetooth touchpad game controller

8.999

GameSir G5 futuristički bežični kontroler sa kombinovanim tačpedom i džojstikom ima do 33 funkcije tastera (možete ih podesiti po svojoj želji), koji vam garantuju dominaciju u gejmingu. Ima Battle Dock funkciju koja konvertuje kontroler u miša. Baterija od 800 mAh doneće vam do 18 h igre.

G6 Stretchable Wireless Controller

5.999

Game Sir kontroler koji je predviđen za FPS i MOBA igre na mobilnim telefonima veličine ekrana manje od 6.57 inča i sa iOS 9.0 ili novijim operativnim sistemima. Sa ovim kontrolerom, imate ogućnost punjenja telefona ili povezivanja slušalica prilikom igranja. 

Harrow G808 Wireless Gamepad

2.999

Ergonomski dizajniran Redragon Harrow G808 kontroler obezbediće vam 40 sati igranja bez prestanka. 

Nedis Gamepad Force Vibration USB Powered Works with USB devices

1.199

Osetite puni efekat vašeg igranja, jer ova Nedis® USB podloga za igre vibrira sa svakim padom na ekranu, praskom i pregibom. Ovaj divno dizajnirani ergonomski regulator sadrži meke, gumirane ručke koje se bez poteškoća ulivaju u vašu ruku. Napravljeno posebno za igrače koji zahtevaju komfor tokom dužih perioda igre, njegovih 12 akcionih tastera osiguravaju da nikada ne budete samo jednim prstom udaljeni od svih funkcija vaših igara. Funkcija turbo dugmeta je idealna za one koji traže brzi požar bez rizika od RSI-ja: kliknite na njega i džojstik će neprestano 'pritisnuti' neko dugme ponovo i ponovo za vas, a da se ne morate umoriti. Dok se vaš ekran avatar sudara sa stvarima, bude pogođen ili jednostavno primite neočekivani šok, aktivira se vibracija sile džojstika kako bi se osiguralo da delite iskustvo. Osjetite i zapalite u vrhunskom komforu - ovaj USB podloga za igre kompatibilna je sa PC-jevima, Mac-om, tabletima i bilo kojim uređajem koji prihvata USB veze.

Raiju Ultimate – PS4 Wireless and Wired

29.999

Razer Raiju je bežično/žični kontroler sa pozadinskim osvetljenjem koji omogućava napredne performanse. Podešavanjima možete upravljati pomoću aplikacije. Kompatibilan je sa PS4 konzolom i PC-jem. 

Retro-Bit SEGA MD Mini 6-B USB Blue

2.499

Oficijalno licencirani kontroler za SEGA Mega Drive Mini konzolu, koga karakteriše savršen kvalitet kao kod originalnih kontrolera. Ima USB kabl dužine 3 m za povezivanje sa računarom. Kontroler ima šest dugmića za razliku od originalnih koji imaju tri.

Saturn G807 Gamepad

1.999

Redragon Saturn G807 gamepad za PC i PS3 konzole. Povezivanje putem USB-a. Poseduje dva analogna džojstika.

T6 Bluetooth Grip

3.999

Kontroler za mobilne telefone sa Android 4.0 ili novijim, iOS 7.0 ili novijim operativnim sistemima. Kompatibilan je sa telefonima dijagonale ekrana 4.5 - 6.7 inča.

Thrustmaster PS4 eSwap Pro Controller Black

24.999
Thrustmaster je francuski proizvodjač igračke opreme od 1984. Kompanija se ističe proizvodnjom visokokvalitetnih volana i gamepadova sa Ferrari licencom, replika US Air Force džojstika, kao i ostalom pratećom gejmerskom opremom za PC, i sve tipove konzoli.