Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

Show sidebar
Zatvori

2 in 1 Combo M652-BA Mouse (Wireless) and MousePad

1.999 RSD

2 in 1 Combo M652-BA Mouse (Wireless) and MousePad je kombinovani set 2.4G ​​bežičnog optičkog miša 2400 DPI i sa podlogom za miša. 5 podesivih nivoa DPI i 2 nivoa polling-a. Usluga dugog veka i ušteda energije u režimu mirovanja je je ono što je prednost ovog miša. Kompatibilan je sa Windows7 / 8/10 / XP, Vista7 / 8, Linux-om i Mac OS-om. Ultra glatka podloga za miš je periva i opšivena tako da je sprečeno resanje krajeva.

Zatvori

Centrophorus M601 Gaming Mouse

1.599 RSD

Redragon Centrophorus M601 gejmerski miš sa podesivom težinom uz pomoć osam tegova od 2.4g, pozlaćenim USB konektorom, uz teflonske podloške miša i neklizajućom površinom miša.

Zatvori

DeathAdder Essential Gaming Mouse

6.499 RSD

Razer DeathAdder poseduje 6400 dpi optički senzor koji omogućava precizno praćenje sa nultom interpolacijom. Značajan desni-ergonomski dizajn ostaje isti, ali je poboljšan sa gumenim bočnim držačima za bolju kontrolu miša. Razer Synapse upotpunjuje Razer DeathAdder paket - isporučuje mogućnosti kao što su postavke upravljačkih programa sačuvane u cloud-u, kalibraciju površine, praćenje Z osa i još mnogo toga.

Zatvori

Gainer M610 Gaming Mouse

1.499 RSD

Redragon Gainer M610 gejmerski miš vrhunske preciznosti. Boja osvetljenja zavisi od podešenog DPI nivoa. Ima prošireni skrol sa rebrastom zaštitom, omogućiće vam potpunu kontrolu.

Zatvori

Mamba Elite Gaming Mouse

12.999 RSD

Razer Mamba Elite gejmerski miš karakterišu produžene zone osvetljenja (svaku posebno možete podesiti), sa svih strana, koje će obezbediti savršen doživljaj igre. Sa naprednim Razer 5G optičkim senzorom, iskusićete najbolju preciznost i brzinu do sada. Sa on-board memorijom, sačuvajte do 5 profila, za slučaj da je potrebno da igrate za računarom koji nema internet ili instaliran Razer Synapse 3. Miš ima 9 programabilnih tastera, svaki od njih se može posebno podesiti prema vašoj želji.

Zatvori

Memeanlion Chroma M710 Gaming Mouse

3.199 RSD

Redragon Memeanlion Chroma M710 gaming miš sa 5000 DPI gaming optičkim senzorom sa naprednim praćenjem i detekcijom pokreta do 20g, 8 tegova po 2.4g za fino podešavanje težine i balansa, Chroma osvetljenjem sa 7 modova i svetlosnim efektima, 8 programabilnih tastera i teflonskim podloškama za glatko kretanje po podlozi. Ima teflonske podloške i pozlaćeni USB konektor.

Zatvori

Razer Basilisk V2

11.499 RSD

Zaboravite šta drugi kažu - postavite svoj stil igre sa Razer Basilisk V2. Prilagodite svoje performanse pomoću ovog vrlo prilagodljivog miša za igranje da biste stvorili svoj vlastiti brend dominacije koji će ostaviti trag na bojnom polju. Imajte veći arsenal komandi na dohvat ruke mapiranjem omiljenih makronaredbi i sekundarnih funkcija preko Razer Sinapse 3. Kao i njegov prethodnik, Razer Basilisk V2 uključuje višenamensko veslo za potpis. Iskoristite ovaj programabilni miš tako da mapirate njegovih 11 tastera pomoću Razer ™ Hipershift - napredne funkcije u Razer Sinapse 3 koja efikasno udvostručuje vaše unose miša. Pritiskom na neki taster možete prebaciti profil sekundarnog dugmeta da biste mogli da promenite igru u toku. Započnite s prilagođavanjem pomoću preporučenih konfiguracija dugmeta, optimizovanih u nekoliko igara. Razer Basilisk V2 dolazi s točkićem na donjoj strani koji vam omogućava da podesite otpor njegovog točkića za pomeranje da bude gladak ili taktilan koliko želite. Sa ovom stopom personalizacije na igračkom mišu, moći ćete tačnije da izvodite zečje skokove, odabir oružja i druge akcije sa točkićima. Koristeći infracrveni snop za registrovanje svakog klika, prekidači u ovom mišu za optičke igre aktiviraju se sa vremenom odziva vodećim u industriji od 0,2 milisekundi. Budući da više ne zahteva tradicionalni fizički kontakt, ovaj oblik aktiviranja uklanja potrebu za odgađanjem odvođenja i nikada ne pokreće nenamerne klikove, pružajući vam bolju kontrolu i besprekorno izvršavanje. Naš novi, poboljšani senzor ima 20,000 DPI vodećih u industriji sa tačnošću rezolucije od 99,6%, osiguravajući da se čak i najfiniji pokret ovog optičkog miša prati doslednost. Opremljen inteligentnim funkcijama, senzor postaje još precizniji, omogućavajući akutni nivo preciznosti za pobede u glavi.

Zatvori

Razer Basilisk X HyperSpeed

8.999 RSD

Bez obzira na domen u kojem igrate, lovite bez ograničenja pomoću Razer Basilisk X HiperSpeed - bežičnog miša za dvostruki mod koji vam pruža slobodu i preciznost u obavljanju poslova. 25% brže od bilo koje druge dostupne bežične tehnologije, čak nećete ni shvatiti da se igrate bežičnim mišem zahvaljujući brzom prenosu, najnižem zaostajanju klikova i neprimetnom prebacivanju frekvencije u najglasnijim, zasićenim podacima. Kao prednost dizajna u dva načina, takođe možete preći na njegovu Bluetooth vezu za produženi vek baterije. Osmišljen sa 99,4% tačnosti praćenja i do 16.000 DPI, senzor u ovom bežičnom mišu nudi preciznost i brzinu koja vam je potrebna da biste ostali na vrhu lestvice najboljih. Kada je u Bluetooth režimu, Razer Basilisk X HiperSpeed je dobar do 450 sati. Za igranje, korišćenjem Razer ™ HiperSpeed Wireless omogućava vam da iskoristite njegove ultra brze performanse do 285 sati. Dizajnirani da isporučuju brze i precizne klikove mišem, ovi prekidači imaju izdržljivost do 50 miliona klikova - idealno za produženo igranje. Potpuno podesivi, preko Razer Sinapse 3, 6 programabilnih tastera omogućavaju vam pristup makroima i sekundarnim funkcijama kako biste sa lakoćom mogli da izvodite duže poteze. Unapred postavite 5 prilagođenih DPI faza na Razer Sinapse 3 i ponesete svoja podešavanja bilo gde, tako da ste uvek spremni za takmičenje bez obzira na arenu.