Prikaz 1–20 od 21 rezultat

Archelon Mousepad M

849 RSD
Kvalitetni i izdržljivi materijali omogućuju i lako čišćenje.

"

Capricorn P012 Mouse Pad

699 RSD

Redragon Capricorn P012 podloga za miša ima prošivene ivice, vodootporna je i ne može se deformisati. Kompatibilna je i sa laserskim i optičkim miševima, omogućiće njihovo neometano kretanje.

COOLER MASTER Soft RGB podloga za miš M (MPA-MP750-M)

4.490 RSD
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Dimenzije: 370mm x 270mm x 3mm Materijal: Guma,Platno Boja: Crna,Ljubičasta

Ergonomic Wrist Rest Pro Full-sized

5.699 RSD

Razer Ergonomic Cooling Gel Keyboard Wrist Rest spaja gel za hlađenje i memorijsku penu zajedno u ergonomskom dizajnu kako bi smanjio nakupljanje toplote i pritisak u zglobovima. Osigurava da vaši zglobovi održavaju idealno poravnanje, a da se ne znojite, tako da možete uživati u hladnoj udobnosti igranja.

G440 Cloth Hard Gaming Mouse Pad

3.990 RSD

G440 odlikuje ultra nisko trenje površine, nudeći visoko DPI igračima idealnu površinu za suptilne pokrete ruku i brze pokrete mišem. Površina polietilena omogućava kretanje miša čak i kada se primenjuje minimalna sila, minimizirajući greške od prekomerne kompenzacije prilikom pokretanja ili zaustavljanja. Teški obrasci i dizajni mogu ometati rad senzora. G440 odlikuje čistu i konzistentnu površinsku teksturu. To daje senzorima bolju sliku za prevođenje pokreta miša u kretanje kursora, poboljšanje u odnosu na nedosledne ili prljave površine stola i stola. G440 može da pruži igračima pristup poboljšanoj preciznosti i preciznosti senzora. G440 koristi teksturu površine uporedivu sa optimalnim okruženjem za testiranje Logitech G miševa. Jedino što klizi na G440 je vaš miš. Podloga od prirodne gume čvrsto je vezana za polistirensko jezgro visokog udara, održavajući čvrstu površinu tačno na stolu gde ste je stavili. G440 je čvrsto konstruisan koristeći tri kritična sloja. Gornji sloj polipropilena obezbeđuje površinu sa niskim trenjem. Polistirensko jezgro sa visokim udarom pruža čvrst, polutvrdi temelj. I na kraju, gumena podloga drži pribor za jastuke za miš.

KINGSTON HX-MPFS-M HyperX FURY S Pro Gaming podloga za miš

2.790 RSD
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Dimenzije: 360mm x 300mm Materijal: Tkanina Boja: Crna

KINGSTON HX-MPFS-S-M HyperX FURY S Pro Gaming podloga za miš

2.790 RSD
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Dimenzije: 360mm x 300mm Materijal: Tkanina Boja: Crna

MOTOSPEED P60 podloga za miš

1.490 RSD
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Dimenzije: 600mm x 300mm x 3mm Boja: Crna

MOTOSPEED P70 podloga za miš

990 RSD
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Dimenzije: 300mm x 250mm x 3mm Boja: Crna

MOTOSPEED P98 RGB podloga za miš

2.490 RSD
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Baterija: 5V /2.0A Dimenzije: 350mm x 260mm x 1.1mm Boja: Crna

P023 Wrist rest

799 RSD

Izrađen od memorijske pene, veličina naslona za zglobove 362 x 81 x 22 mm. Idealna veličina naslona za dlanove za kompaktne 87 tanke tastature za igre i laptopove. Poboljšava položaj ruku i zglobova.

Perun Mouse Pad

999 RSD
Spawn Perun podloga za miša je napravljena od kvalitetne svilenkaste tkanine koja pruža preciznost i neprekidnost klizanja. Donji deo podloge je napravljen od prirodno obrađene gume koja sprečava klizanje podloge, bez obzira na koju je površinu postavljena. Podloga je vodootporna, laka za čišćenje i radi sa svim tipovima senzora i nivoima osetljivosti. Dimenzije podloge su: 320 x 270 x 5 mm

Perun Mouse Pad Extended

1.999 RSD

Spawn Perun produžena podloga za miša je napravljena od kvalitetne svilenkaste tkanine koja pruža preciznost i neprekidnost klizanja. Donji deo podloge je napravljen od prirodno obrađene gume koja sprečava klizanje podloge, bez obzira na koju je površinu postavljena. Podloga je vodootporna, laka za čišćenje i radi sa svim tipovima senzora i nivoima osetljivosti. Dimenzije podloge su: 800 x 300 x 5 mm.

Pluto P026 RGB Gaming Mouse Pad

1.999 RSD

U potrazi ste za podlogom koja će vaš gejming dovesti na viši nivo? Vreme je da prestanete da tražite, jer će vam Redragon Pluto P026 gejmerska podloga pružiti sve što je potrebno za savršeno i komforno igranje. Podloga ima RGB osvetljenje sa devet različitih modova i 16.8 miliona boja, koje možete podesiti prema svojoj želji. Izrađena je od nano-teksturne tkanine, dok je poleđina gumirana kako bi se sprečilo klizanje podloge.

Sphex V2 Gaming Mouse Mat

2.199 RSD

Ultra-tanka (0.5 mm) Razer Sphex mat pologa za laserske i optičke miševe. Podloga se veoma lako fiksira za sto, bez neželjenog pomeranja.

SteelSeries QcK Starcraft 2HotS Logo Edition

999 RSD

Izrađena od visokokvalitetne tkanine i gumene osnove, SteelSeries QcK predstavlja idealnu podlogu za svakog igrača koji preferira podloge presvučene tkaninom.

Stribog Mouse Pad

999 RSD
Spawn Perun podloga za miša je napravljena od kvalitetne svilenkaste tkanine koja pruža preciznost i neprekidnost klizanja. Donji deo podloge je napravljen od prirodno obrađene gume koja sprečava klizanje podloge, bez obzira na koju je površinu postavljena. Podloga je vodootporna, laka za čišćenje i radi sa svim tipovima senzora i nivoima osetljivosti. Dimenzije podloge su: ​320 x 270 x 5 mm

Stribog Mouse Pad Extended Limited Edition

2.199 RSD

Spawn Stribog produžena podloga za miša je napravljena od kvalitetne svilenkaste tkanine koja pruža preciznost i neprekidnost klizanja. Donji deo podloge je napravljen od prirodno obrađene gume koja sprečava klizanje podloge, bez obzira na koju je površinu postavljena. Podloga je vodootporna, laka za čišćenje i radi sa svim tipovima senzora i nivoima osetljivosti. Dimenzije podloge su: 800 x 300 x 5 mm.

Veles Mouse Pad Extended Limited Edition

2.199 RSD

Spawn Veles produžena podloga za miša je napravljena od kvalitetne svilenkaste tkanine koja pruža preciznost i neprekidnost klizanja. Donji deo podloge je napravljen od prirodno obrađene gume koja sprečava klizanje podloge, bez obzira na koju je površinu postavljena. Podloga je vodootporna, laka za čišćenje i radi sa svim tipovima senzora i nivoima osetljivosti. Dimenzije podloge su: 800 x 300 x 5 mm.

X7-200MP Gaming podloga za miš

450 RSD
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Dimenzije: 250mm x 210mm x 3mm Boja: Crna