Prikaz 1–20 od 25 rezultata

Show sidebar

1337 Mat RGB podloga za miš

3.690
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Materijal: Gumiran,Textil Dimenzije: 359mm x 279mm x 3mm Boja: Crna

1337 Mat RGB XL podloga za miš

5.190
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Materijal: Gumiran,Textil Dimenzije: 450mm x 380mm x 3mm Boja: Crna

Archelon Mousepad M

849
Kvalitetni i izdržljivi materijali omogućuju i lako čišćenje.

"

Capricorn P012 Mouse Pad

699

Redragon Capricorn P012 podloga za miša ima prošivene ivice, vodootporna je i ne može se deformisati. Kompatibilna je i sa laserskim i optičkim miševima, omogućiće njihovo neometano kretanje.

COOLER MASTER Soft RGB podloga za miš XL (MPA-MP750-XL)

6.990
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Dimenzije: 940mm x 380mm x 3mm Boja: Crna

G440 Cloth Hard Gaming Mouse Pad

3.990

G440 odlikuje ultra nisko trenje površine, nudeći visoko DPI igračima idealnu površinu za suptilne pokrete ruku i brze pokrete mišem. Površina polietilena omogućava kretanje miša čak i kada se primenjuje minimalna sila, minimizirajući greške od prekomerne kompenzacije prilikom pokretanja ili zaustavljanja. Teški obrasci i dizajni mogu ometati rad senzora. G440 odlikuje čistu i konzistentnu površinsku teksturu. To daje senzorima bolju sliku za prevođenje pokreta miša u kretanje kursora, poboljšanje u odnosu na nedosledne ili prljave površine stola i stola. G440 može da pruži igračima pristup poboljšanoj preciznosti i preciznosti senzora. G440 koristi teksturu površine uporedivu sa optimalnim okruženjem za testiranje Logitech G miševa. Jedino što klizi na G440 je vaš miš. Podloga od prirodne gume čvrsto je vezana za polistirensko jezgro visokog udara, održavajući čvrstu površinu tačno na stolu gde ste je stavili. G440 je čvrsto konstruisan koristeći tri kritična sloja. Gornji sloj polipropilena obezbeđuje površinu sa niskim trenjem. Polistirensko jezgro sa visokim udarom pruža čvrst, polutvrdi temelj. I na kraju, gumena podloga drži pribor za jastuke za miš.

Gigantus V2 – Medium

1.799

Ako želite da odigrate igru svog života, krenite sa Razer Gigantus V2. Kao mekani jastučić za miša sa teksturiranom površinom od mikro tkanja, dizajniran je da vam pomogne da poboljšate igru s tečnim potezima i sa ciljem preciznim u piksel.

Goliathus Mobile Stealth Edition S

1.399

Razer Goliathus ultratanka podloga za miša dimenzija 270 mm x 215 mm x 1.5 mm.

HX-MPFS-S-L HyperX FURY S Pro Gaming podloga za miša

4.440
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Dimenzije: 450mm x 400mm x 4mm Materijal: Guma,Platno Boja: Crno-crvena

HX-MPFS-S-XL HyperX FURY S Pro Gaming podloga za miša

6.990
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Dimenzije: 900mm x 420mm Materijal: Tkanina i guma Boja: Crna

MP3524 podloga za miša crna

690
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Dimenzije: 350mm x 240mm Materijal: Multispandex / Rubber Boja: Crna

P023 Wrist rest

799

Izrađen od memorijske pene, veličina naslona za zglobove 362 x 81 x 22 mm. Idealna veličina naslona za dlanove za kompaktne 87 tanke tastature za igre i laptopove. Poboljšava položaj ruku i zglobova.

Perun Mouse Pad

999
Spawn Perun podloga za miša je napravljena od kvalitetne svilenkaste tkanine koja pruža preciznost i neprekidnost klizanja. Donji deo podloge je napravljen od prirodno obrađene gume koja sprečava klizanje podloge, bez obzira na koju je površinu postavljena. Podloga je vodootporna, laka za čišćenje i radi sa svim tipovima senzora i nivoima osetljivosti. Dimenzije podloge su: 320 x 270 x 5 mm

Perun Mouse Pad Extended

1.999

Spawn Perun produžena podloga za miša je napravljena od kvalitetne svilenkaste tkanine koja pruža preciznost i neprekidnost klizanja. Donji deo podloge je napravljen od prirodno obrađene gume koja sprečava klizanje podloge, bez obzira na koju je površinu postavljena. Podloga je vodootporna, laka za čišćenje i radi sa svim tipovima senzora i nivoima osetljivosti. Dimenzije podloge su: 800 x 300 x 5 mm.

Pluto P026 RGB Gaming Mouse Pad

1.999

U potrazi ste za podlogom koja će vaš gejming dovesti na viši nivo? Vreme je da prestanete da tražite, jer će vam Redragon Pluto P026 gejmerska podloga pružiti sve što je potrebno za savršeno i komforno igranje. Podloga ima RGB osvetljenje sa devet različitih modova i 16.8 miliona boja, koje možete podesiti prema svojoj želji. Izrađena je od nano-teksturne tkanine, dok je poleđina gumirana kako bi se sprečilo klizanje podloge.

Razer Goliathus Chroma

5.999

Najprodavanija Razer podloga sa pozadinskim osvetljenjem koje možete prilagoditi prema vašim zahtevima.

Sphex V2 Gaming Mouse Mat

2.199

Ultra-tanka (0.5 mm) Razer Sphex mat pologa za laserske i optičke miševe. Podloga se veoma lako fiksira za sto, bez neželjenog pomeranja.

SteelSeries QcK Starcraft 2HotS Logo Edition

999

Izrađena od visokokvalitetne tkanine i gumene osnove, SteelSeries QcK predstavlja idealnu podlogu za svakog igrača koji preferira podloge presvučene tkaninom.

Stribog Mouse Pad

999
Spawn Perun podloga za miša je napravljena od kvalitetne svilenkaste tkanine koja pruža preciznost i neprekidnost klizanja. Donji deo podloge je napravljen od prirodno obrađene gume koja sprečava klizanje podloge, bez obzira na koju je površinu postavljena. Podloga je vodootporna, laka za čišćenje i radi sa svim tipovima senzora i nivoima osetljivosti. Dimenzije podloge su: ​320 x 270 x 5 mm

Stribog Mouse Pad Extended Limited Edition

2.199

Spawn Stribog produžena podloga za miša je napravljena od kvalitetne svilenkaste tkanine koja pruža preciznost i neprekidnost klizanja. Donji deo podloge je napravljen od prirodno obrađene gume koja sprečava klizanje podloge, bez obzira na koju je površinu postavljena. Podloga je vodootporna, laka za čišćenje i radi sa svim tipovima senzora i nivoima osetljivosti. Dimenzije podloge su: 800 x 300 x 5 mm.