Prikaz 1–20 od 29 rezultata

Archelon Mousepad L

1.499 рсд

Podloga je izradjena od svilenkaste rastegljive tkanine a donja strana od gume sto je čini lakim za pranje i održavanje. Ivice su ojačane i opšivene zbog dužeg veka eksploatisanja.

Archelon Mousepad M

849 рсд
Kvalitetni i izdržljivi materijali omogućuju i lako čišćenje.

"

Capricorn P012 Mouse Pad

699 рсд

Redragon Capricorn P012 podloga za miša ima prošivene ivice, vodootporna je i ne može se deformisati. Kompatibilna je i sa laserskim i optičkim miševima, omogućiće njihovo neometano kretanje.

COOLER MASTER Soft RGB podloga za miš M (MPA-MP750-M)

4.490 рсд
Karakteristike
Tip Podloga za miš
Dimenzije 370mm x 270mm x 3mm
Materijal Guma, Platno
Boja Crna, Ljubičasta

Ergonomic Wrist Rest Pro Full-sized

5.699 рсд

Razer Ergonomic Cooling Gel Keyboard Wrist Rest spaja gel za hlađenje i memorijsku penu zajedno u ergonomskom dizajnu kako bi smanjio nakupljanje toplote i pritisak u zglobovima. Osigurava da vaši zglobovi održavaju idealno poravnanje, a da se ne znojite, tako da možete uživati u hladnoj udobnosti igranja.

Far Cry 5 – Welcome to Hope County Mousepad

999 рсд

Podloga za miša čiji je dizajn inspirisan motivima iz igre Far Cry 5. Prečnik podloge iznosi 21.5, a debljina 3 mm.

Firefly V2 – Hard Surface Mouse Mat with Chroma

8.999 рсд

Uživajte u beskonačnom podešavanju RGB osvetljenja pomoću naše, najsjajnije dosad, svetleće Razer Chroma ™ podloge za miša. Izaberite iz kolekcije od 16,8 miliona boja i našeg paketa sa efektom vibracionog osvetljenja koji savršeno nadopunjuje vaše postavke.

G440 Cloth Hard Gaming Mouse Pad

3.990 рсд

G440 odlikuje ultra nisko trenje površine, nudeći visoko DPI igračima idealnu površinu za suptilne pokrete ruku i brze pokrete mišem. Površina polietilena omogućava kretanje miša čak i kada se primenjuje minimalna sila, minimizirajući greške od prekomerne kompenzacije prilikom pokretanja ili zaustavljanja. Teški obrasci i dizajni mogu ometati rad senzora. G440 odlikuje čistu i konzistentnu površinsku teksturu. To daje senzorima bolju sliku za prevođenje pokreta miša u kretanje kursora, poboljšanje u odnosu na nedosledne ili prljave površine stola i stola. G440 može da pruži igračima pristup poboljšanoj preciznosti i preciznosti senzora. G440 koristi teksturu površine uporedivu sa optimalnim okruženjem za testiranje Logitech G miševa. Jedino što klizi na G440 je vaš miš. Podloga od prirodne gume čvrsto je vezana za polistirensko jezgro visokog udara, održavajući čvrstu površinu tačno na stolu gde ste je stavili. G440 je čvrsto konstruisan koristeći tri kritična sloja. Gornji sloj polipropilena obezbeđuje površinu sa niskim trenjem. Polistirensko jezgro sa visokim udarom pruža čvrst, polutvrdi temelj. I na kraju, gumena podloga drži pribor za jastuke za miš.

Gigantus

4.299 рсд

Razer Gigantus je dizajniran da vam obezbedi glatko klizanje i odgovarajuću snagu zaustavljanja, tako da na bojnom polju dobijete najbolje od oba sveta. Bez talasnosti, idealno ravna površina ove mat gumene podloge za miša je optimizovana za visoko odzivno praćenje, dajući vam povećanu tačnost koja zadovoljava potrebe sportista iz esporta.

Gigantus V2 – 3XL

8.999 рсд

Ako želite da odigrate igru svog života, krenite sa Razer Gigantus V2. Kao mekani jastučić za miša sa teksturiranom površinom od mikro tkanja, dizajniran je da vam pomogne da poboljšate igru s tečnim potezima i sa ciljem preciznim u piksel.

Gigantus V2 – Medium

1.799 рсд

Ako želite da odigrate igru svog života, krenite sa Razer Gigantus V2. Kao mekani jastučić za miša sa teksturiranom površinom od mikro tkanja, dizajniran je da vam pomogne da poboljšate igru s tečnim potezima i sa ciljem preciznim u piksel.

Goliathus Chroma Extended Soft Gaming Mouse Mat Mercury

9.999 рсд

Razer produžena podloga za miša sa pozadinskim osvetljenjem i spektrom od 16.8 miliona boja, osvetliće svaki vaš značajan trenutak u igri. Zahvaljujući gumiranim ivicama, sprečiće se klizanje podloge po stolu. Podloga je veoma izdržljiva i dizajnirana je tako da obezbedi brzinu i preciznost.

KINGSTON HX-MPFS-M HyperX FURY S Pro Gaming podloga za miš

2.790 рсд
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Dimenzije: 360mm x 300mm Materijal: Tkanina Boja: Crna

KINGSTON HX-MPFS-S-M HyperX FURY S Pro Gaming podloga za miš

2.790 рсд
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Dimenzije: 360mm x 300mm Materijal: Tkanina Boja: Crna

MOTOSPEED P60 podloga za miš

1.490 рсд
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Dimenzije: 600mm x 300mm x 3mm Boja: Crna

MOTOSPEED P70 podloga za miš

790 рсд
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Dimenzije: 300mm x 250mm x 3mm Boja: Crna

MOTOSPEED P98 RGB podloga za miš

2.490 рсд
Karakteristike – Tip: Podloga za miš Baterija: 5V /2.0A Dimenzije: 350mm x 260mm x 1.1mm Boja: Crna

P023 Wrist rest

799 рсд

Izrađen od memorijske pene, veličina naslona za zglobove 362 x 81 x 22 mm. Idealna veličina naslona za dlanove za kompaktne 87 tanke tastature za igre i laptopove. Poboljšava položaj ruku i zglobova.

Perun Mouse Pad

999 рсд
Spawn Perun podloga za miša je napravljena od kvalitetne svilenkaste tkanine koja pruža preciznost i neprekidnost klizanja. Donji deo podloge je napravljen od prirodno obrađene gume koja sprečava klizanje podloge, bez obzira na koju je površinu postavljena. Podloga je vodootporna, laka za čišćenje i radi sa svim tipovima senzora i nivoima osetljivosti. Dimenzije podloge su: 320 x 270 x 5 mm

Perun Mouse Pad Extended

1.999 рсд

Spawn Perun produžena podloga za miša je napravljena od kvalitetne svilenkaste tkanine koja pruža preciznost i neprekidnost klizanja. Donji deo podloge je napravljen od prirodno obrađene gume koja sprečava klizanje podloge, bez obzira na koju je površinu postavljena. Podloga je vodootporna, laka za čišćenje i radi sa svim tipovima senzora i nivoima osetljivosti. Dimenzije podloge su: 800 x 300 x 5 mm.