Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

PS3 Call of Duty 3 Platinum

1.499 рсд

Call of Duty 3 je vrlo dobra first person pucačina koja od igrača zahteva maksimalnu koncentraciju, brze reflekse i pametno planiranje poteza (oooruk taktika nepromišljenih juriša u Rambo stilu naprosto ne dolazi u obzir). Radnja je smeštena u Francusku 1944. godine, neposredno po iskrcavanju savezničkih snaga na obalu Normandije. Krajnji zadatak je jasan – zemlju peciva i vina potrebno je po svaku cenu osloboditi jarma nacističke čizme. Kampanja je podeljena na četiri celine, u kojima ćete imati priliku da upravljate američkim, britanskim, kanadskim i poljskim vojacima.

PS3 Call of Duty Advanced Warfare

699 рсд

Call Of Duty serijal je igracima do sada nudio mogucnost da iskuse rat iz prvog lica jurisajuci frontovima smestenim u razlicitim vremenskim dobima i na razilcitim krajevima sveta, od drugog svetskog - preko hladnog rata pa sve do nekih aktuelnih postojecih zarista. Activision i Sledgehamer Games nam donose Advanced Warfare koji nas vodi u blisku buducnost, gde svetom upravljaju privatne vojne korporacije. Igra donosi brojna futuristicka naoruzanja, vozila, gedzete i exoskeleton robotizovana odela. Prozivite jos jednu COD avanturu ispunjenu opasnostima i neprijateljima u vizuelno savrsenom okruzenju i otkrijte pricu koja krije mnoge mracne zaplete. Pored single play kamplanje igra donosi online multiplayer i co-op exo survival modove.

PS3 Call of Duty Black Ops 2

1.499 рсд

Call of Duty: Black Ops III odvija se 2065. godine, 40 godina nakon dogadaja iz Black Ops II, u okruženju suocenim sa preokretima koje je doneo Treci Hladni Rat, klimatskim promenama i savremenijim bio-tehnologijama, koje su proizvele nove, naprednije operativce. Igrac manipuliše informacijama, komunicira i povezuje se sa svojim timom operativaca putem DNI - direct neural interface tehnologije. U više nego ikad podeljenom svetu, elitna jedinica sacinjena od muškaraca i žena poboljšanjih borbenih sposobnosti, bori se brže, jace i pametnije.

PS3 Call of Duty Modern Warfare 2 Platinum

1.499 рсд

Call of Duty: Modern Warfare 2 je pucačina iz prvog lica, šesta iz serije Call of Duty i predstavlja direktni nastavak priče iz Call of Duty 4: Modern Warfare o izmišljenim vojnim sukobom u bliskoj budućnosti između SAD i Velike Britanije sa jedne strane, i ruskih ultranacionalista sa druge strane.

PS3 Call of Duty World at War Platinum

1.499 рсд

U ovom izdanju igre Call of Duty World at War Platinum napetost je velika. Čeka na vas odlična borba protiv novih i još okrutnijih neprijatelja..

PS3 Falling Skies

699 рсд

Ljubitelji istoimene serije, kao i igre XCOM ne bi trebali da propuste ovaj naslov. Padajuća nebesa nisu preterano složeno i zahtevna igra. Ukoliko je shvatite samo kao uzbudljiv način da prekratite vreme do novih epizoda, ova igra će vam savršeno leći. Celokupna priča smeštena je između treće i četvrte sezone.