Prikaz 1–20 od 136 rezultata

Switch Animal Crossing: New Horizons

7.999 рсд

Kreativnost i šarm čekaju na Vas. Zasucite rukave i učinite svoj novi život kakvim god želite. Prikljupljajte resurse i napravite sve, od udobnosti do praktičnih alata. Komunicirajte sa cvećem i drvećem. Postavite imanje na kojem se više ne primenjuju pravila onoga što vredi u spoljnem svetu. Sprijateljite se sa novim gostima, uživajte u godišnjim dobima, mostovima preko reka dok istražujete okruženje i još mnogo mnogo toga čeka na Vas.

Switch Another World / Flashback Bundle

4.999 рсд
Radnja igre Flashback se odvija 2142.godine, kada se mladi naučnik Conrad B. Hart budi sa amnezijom na Titanu, kolonizovanom satelitu Saturna. Otmičari su mu za petama, a on mora da nađe put da se vrati na Zemlju.

"

Switch Aqua Moto Racing Utopia

2.999 рсд
Osetite najbržu i najnapetiju trku prepunu tenzije i uzbuđenja. Istražite i otkrijte tajnovite prolaze i kutke na egzotičnim lokacijama, kao što su Amazon, Tropi, Grčka i još mnoge. 

Switch Aragami: Shadow Edition

4.999 рсд

Aragami je stealth akcijska igra iz trećeg lica u kojoj se treba skrivati u senci i eliminisati svoje neprijatelje pomoću nadrealnih sposobnosti (teleport, nevidljivost, poziv senki zmaja...). Glavni junak je djevojka po imenu Jamiko, koja je zatvorena u gradu-tvrđavi Kjurju.

Switch Assassin`s Creed III Remastered + Assassin`s Creed Liberation Remastered

3.999 рсд

Pokreni revoluciju kao assassin rođen u lepoti i brutalnosti 18 veka. Godina je 1775. i pobuna američkih kolonista počinje. Ti si Konor, assassin koji se zakleo da će osigurati slobodu svom narodu i naciji. Da bi uspeo u tome, lovićeš svoje neprijatelje po velikom otvorenom svetu. Koristićeš sve svoje smrtonosne sposobnosti u nasilnoj misiji koje će te voditi od haotičnih ulica do krvlju natopljenih bojnih polja. Upoznaćeš heroje američke i zajedno ćete uništite sve koji prete slobodi.

Switch Asterix & Obelix XXL – Collection

7.499 рсд
Od malene do starije dece, svi mogu uživati u ovim igrama prepunim borbi i nezaboravnim putovanjima u svet Asterixa!

"

Switch Balan Wonderworld

7.499 рсд

Balan Wonderworld je čudesna akciona platformska igra čija je tematika inspirisana Balan teatrom. Vođeni zagonetnim maestrom po imenu Balan, zvezde emisije Emma i Leo koristiće posebne kostime i moći bizarnog i maštovitog Wonderworld sveta.

Switch Battle Axe

4.999 рсд

Inspirisana klasičnim avanturističkim igrama 80-ih i 90-ih, Battle Axe je arkadna igrica koju je stvorio veteran piksel artist Henk Nieborg. Battle Axe poseduje visokokvalitetne slike i muziku od legendarnog vgm kompozitora Manami Matsumae.

Switch Bayonetta + Bayonetta 2

7.999 рсд
Nastavak hit akcione igre Bayonetta, donosi nam još više akcije koja ne prestaje. Potpuno preporođena za Switch, naša heroina se bori sa anđelima, kao i demonima. Zaljubićete se u osećaj koji pružaju kombo udarci sa nezamislivim oružijima i prizivanjem demona u pomahnitaloj akciji.

Switch Beast Quest

4.499 рсд

Započnite epsku avanturu da spasite Kraljevstvo Avantiju od propasti. Pobedite crnu magiju koja je oštetila Zvezde kraljevstva. Bitka se odvija u mitskom svetu,rešavanjem izazova u zapanjujućim predelima. Igra se prvi put pojavljuje na komzoli, sa bogatom progesivnom pričom i živopisnim postavkama.

Switch Ben 10: Power trip!

4.999 рсд

Ben je uživao na odmoru sa svojom porodicom u Evropi...dok zli mađioničar Hex nije pustio moći četiri misteriozna kristala. Samo Ben 10 može da se izbori sa prokletstvom, zato se spremite da se transformišete u moćne vanzemaljce. Tako ćete se boriti sa neprijateljima, rešavati zagonetke i slobodno istraživati 3D svet. Vreme je za heroje!

Switch BlazBlue Central Fiction

4.999 рсд

Igra će omoguíti igračima da dožive poslednje poglavlje BlazBlue sage sa više od 40 sati u story modu, sa preko 30 igrivih likova na više od 60 stejdževa. Možete se takmičiti sa svojim prijateljima ili igrati sami.

Switch Bomber Crew: Complete Edition

4.499 рсд

Igrači će se naći daleko iza neprijateljskih linija, pokušavajući da završe najrizičnije misije zajedno sa svojom posadom. Pravilno regrutovanje, trening i vođenje posade je od vitalne važnosti za ishod rata.

Switch Bravely Default II

7.999 рсд

Istražite novi svet dok se borite za opstanak sa svojim prilagođenim timom heroja u igri Bravely Default II, neverovatno lepoj RPG avanturi. Balansirajte rizik i nagradu u borbama zasnovanim na moćnim potezima.

Switch Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda

6.499 рсд

Nastavite da spašavate Legend of Zelda svet! Istražite nasumično generisano nadzemlje i tamnice u potrazi za spasom Hirule-a. Koristi kombinaciju ikoničnih predmeta iz serije Legend of Zelda i čarolije iz kripte Necromancera dok učiš i reaguješ na neprijateljske obrasce. Ostani jedan korak ispred svakog neprijatelja i šefa. Ili se suoči sa muzikom. Koordiniši svoje pokrete i napade od udaranja nogu do sudaranja glavom jer Legend of Zelda remiksuje svaki ritam.

Switch Captain Tsubasa: Rise of New Champions

4.999 рсд

Najnovija igra Captain Tsubasa sa senčenjem tonova i realnim efektima! Detaljna prezentacija svakog pojedinog stila naših popularnih likova ugrejaće bitke u novoj igri Captain Tsubasa! „Arkadna fudbalska akcija“. Ovaj naslov prihvata arkadni fudbalski žanr koji igračima omogućava da u stvarnom vremenu dožive super igranje, što je jedan od razloga zašto su igre Kapetan Tsubasa toliko popularne. Ovo je uzbudljiva akciona igra koja omogućava igračima da uživaju u postizanju golova dok izvode veštine iz snova protivnika velikom brzinom savladavanjem jednostavnih kontrola.

Switch Cartoon Network Battle Crashers

4.999 рсд
Side-scrolling akciona tuča sa šest Carton Network igrivih likova svaki sa svojim stilom. Kombinujte lude i blesave moći heroja da bi lakše pobedili neprijatelje kroz 24 nivoa puna akcije. Lokalni multiplayer za do 4 igrača u sjajnom naslovu za najmlađe Cartoon Network Battle Crashers.

Switch Catherine Full Body

6.499 рсд

Naš neodlučni glavni junak, Vincent, bio je sa dugogodišnjom devojkom Katherine pet godina. Ali umesto da učini sledeći korak u braku, Vincent se nađe u vezi sa provokativnom plavušom bombom, Catherine! Bačen u nesklad zbog svoje sopstvene nevernosti, on nalazi utehu u nevinoj Rini - dodatno usložnjavajući stvari. Dodajući Vincentovu dilemu, počinje da ima noćne more koje ga prisiljavaju na uspon za njegov život .

Switch Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues

4.999 рсд
Igra sadrži potpuno novu priču ispunjenu delovima i dijalozima iz serije - odaberi da preuzmeš kontrolu nad Danijelom i njegovim učenicima na Mijagi-do karateu kroz kampanju sa pričama, ili odaberi njegovog rivala, Johnni Lavrencea i njegove učenike u Cobra Kai-u, koji će igrati njihovu stranu priče.

"

Switch Collection of Mana

3.999 рсд

Dugoočekivana Trials of Mana je sada dostupna i izvan Japana. Igrajte tri igre iz originalne Mana serije.