Prikaz 1–20 od 243 rezultata

Show sidebar
Zatvori

XBOX Middle Earth: Shadow of Mordor

2.499 RSD

Ova igra zalazi duboko u priču dobra i zla ovog ogromnog sveta i pokušava da nam objasni kako je zapravo započelo. Nakon smrti glavni lik Talion biva spojen sa duhom starog elfa koji ima veliku ulogu u priči i zajedno sa njim i novim moćima koje otključava kreće u pohod i osvetu. Pored direktne borbe na priču se moze uticati tako što Talion svojim moćima pridobije na svoju stranu jednog od neprijatelja i kao saveznika pošalje ga na svoje neprijatelje, što omogucava veliki nivo kompleksnosti i varijacija na priču.

Zatvori

XBOXONE 11-11: Memories Retold

1.499 RSD
Oni će otkriti istinu o ratu, prolazeći raznim putevima, pokušavajući da sačuvaju svoje živote i živote najmilijih. Nadajući se da će se vratiti kući. U 11 sati pre podne, 11. dana 11. meseca 1918. godine, oni će se suočiti sa najvećom životnom odlukom.

"
Zatvori

XBOXONE Ace Combat 7

3.999 RSD

Ace Combat 7: Skies Unknown vas stavlja u kokpit najnaprednijih vojnih aviona ikada razvijenih i donosi jedinstveno iskustvo vazdušne borbe kroz fotorealističnu grafiku, napete vazdušne borbe, veliki broj autentičnih i futurističkih aviona kojima možete leteti, priču koja vas drži prikovanim a tu je i podrška za virtuelnu realnost!

Zatvori

XBOXONE Agents of Mayhem

2.499 RSD
Sem po načinu izvođenja, igra ima više dodirnih tačaka sa Saints Row jer je smeštena u isti univerzum, a iz Volition najavljuju lepa iznenađenja za fanove tog serijala.

"
Zatvori

XBOXONE Agony

4.999 RSD

Paklena i satanistička igra zvana Agony nas vodi ravno u pakao gde ćemo, u ulozi demona, svedočiti nekim vrlo groznim stvarima. Neke od tih stvari su bile čak toliko grozne da ih je developer morao izbaciti iz igre kako bi ista mogla doći u prodaju.

Zatvori

XBOXONE Alien Isolation

2.499 RSD

15 godina nakon užasa na Nostromu, Tuđin zaposeda svemirsku stanicu Sevastopol na kojoj se upravo našla Riplina ćerka Amanda. Istražite masivnu stanicu i spasite preživele članove posade u najnapetijoj survival horor igri ove godine.

Zatvori

XBOXONE Among The Sleep Enhanced Edition

1.999 RSD

Among the Sleep je psihološlka horor igra u kojoj ćete igrati kao maštovito dvogodišnje dete koje će iskusiti strašan svet. Iznenada ćete se probuditi u mračnoj i praznoj kući i krenućete u potragu za izgubljenom mališanovom majkom.

Zatvori

XBOXONE Anthem Legion of Dawn Edition

2.999 RSD
Udružite se sa još do tri igrača i sastavite ekipu koja ima visoko tehnološka, ručno izrađena i jako moćna svemirska odela. Istražite nepregledne ruševine, borite se protiv opasnih neprijatelja i pronađite specifične artifakte. Sa svakom misijom vi i vaše Javelin odelo dobijate na snazi. Ustanite i pobedite zlo, trijumfujte kao jedan. 

"

XBOXONE Ark – Survival Evolved

3.999 RSD

Nasukani na misterioznom ostrvu, morate istraživati, loviti, skupljati resurse, praviti alate, uzgajati biljke i napraviti svoje sklonište. Lovite ili pripitomite dinosaoruse, uzgajajte ih ili jašite, kao i ostale primitivne zveri na ARK ostrvu. Unapredite svoju tehnologiju od primitivnog kamenog doba do T-Rexa naoružanog laserima.

Zatvori

XBOXONE Armello: Special Edition

3.999 RSD

Lav je bio vrlo pravičan vladar dok ga nije posekla fatalna bolest – Trulež! Da li od nekupanja ili lagodnog života, to već nije na nama da kažemo. Sve u svemu, Lav polako umire, i sve je više podložnji uticaju demona i stranih agenata…i tu počinje igra.

Zatvori

XBOXONE Assassin’s Creed Origins Gold Edition

4.999 RSD
Istraži celu zemlju. Od pustinja do bujnih oaza, Mediteranskog mora do grobnica u Gizi. Bori se sa opasnim frakcijama i divljim zverima dok istražuješ ogromnu i nepredvidljivu zemlju.

"
Zatvori

XBOXONE Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir Limited edition

3.999 RSD

Ćuške, divlji veprovi i magični napici su vas mimoišli? Naši nesavladivi Gali su se vratili u potpuno novim avanturama!

Zatvori

XBOXONE Banner Saga Trilogy

2.499 RSD

Prođite kroz pejzaže uništenog sveta, gde je sunce zaustavljeno na nebu i gde su bogovi mrtvi. Donesite čvrste odluke, pametno koristite resurse i koristite najbolju taktiku u bitkama, kako biste vi i vaš klan uspeli da preživite.

Zatvori

XBOXONE Battleborn

2.499 RSD

Pompezno najavljen od strane Gearboxa kao „hero shooter“, Battleborn je trebalo da bude igra hibridnog žanra – kombinacija pucačine u prvom licu i mega popularne Multiplayer Online Battle Arene odnosno MOBA. Na papiru svi sastojci koji bi trebalo da dovedu do uspeha su tu. Gearbox kao tvorac, osnova igre po pitanju dizajna u vidu Borderlandsa, simpatična grafika, žanrovski dopadljiva tematika, humor, veliki broj likova…

Zatvori

XBOXONE Battlefield 1 Revolution

4.999 RSD
Dodatni sadržaj: Red Baron Pack, Lawrence of Arabia Pack and Hell fighter Pack. Novi izgled Behemoths, najvećih vozila Pet Battlefield 1 Battle packs, svaki sadrži jedan weapon skin.

"
Zatvori

XBOXONE Battlefield: Hardline

2.499 RSD
Od Drugog svetskog rata, preko modernih bojišta Battlefield je stigao u urbano okruženje metropola. Kampanja u stilu najboljih policijskih serija i standardno odlični multiplayer modovi su samo neki od razloga zašto Hardline nikako ne treba propustiti.
Zatvori

XBOXONE Bee Simulator

6.499 RSD

Vidite svet očima male pčelice! Cilj igre je briga o košnici, skupljanje nekatara iz cveća, komunikacija sa ostalim pčelama...sve uobičajne stvari iz života jedne pčelice. Svet je inspirisan Central Parkom, a možete igrati u nekoliko različitih modova - co-op, vs. ili split-screen. Kooperativno igranje podržava maksimalno 4 igrača koji mogu sarađivati ili se takmičiti u tome ko će sakupiti više meda, plesati, trkati se i slično. Igra poseduje tri moda, a poseban je Story Mode za koji slobodno možemo reći da se odvija u realnom vremenu. Naime, ljudi žele uništiti dom pčela i potrebno je sprečiti ih tako što ispunjavate zadatke koje zadaje matica. Zvuči poznato? Na raspolaganju vam je i mod istraživanje gde se slobodno možete kretati i uživati u okruženju po uzoru na njujorški Central Park. Poslednji mod namenjen je takmičarskom igranju sa/protiv drugog igrača u split-screen-u.

Zatvori

XBOXONE Blood Bowl 2

1.999 RSD
Blood Bowl 2 je igra koju nije teško preporučiti, naročito ukoliko vam ideja ragbija… pardon – američkog fudbala, sa orkovima, patuljcima, elfovima i drugim Warhammer rasama zvuči kao odlična razbibriga, a pritom vam ne smeta malo duže navikavanje na kompleksan taktički sistem. Odlična je polazna tačka za svakog ko se po prvi put susreće sa ovim univerzumom i želi igru koju će bez problema moći da igra mesecima, dok će vlasnici nekog od prethodnih izdavanja verovatno sačekati da se pojavi još rasa dok ne pređu na BB2.
Zatvori

XBOXONE Bloodstained – Ritual of the Night

2.999 RSD

Bloodstained je 2.5D horor akciona avantura koju potpisuje Igarashi, legendarni developer Castlevania: Symphony of the Night i drugih naslova iz Castlevania serijala. Paranormalna sila je opustošila zamak i onda su ga naselili demoni. Igrajte kao Mirjam, siroče sa ožiljkom koji je dobila na kursu alhemije. Ona mora da se bori u dvorcu i da pobedi Gebela, kako bi spasila čovečanstvo.