Prikaz 1–20 od 24 rezultata

Show sidebar
Zatvori

PC Age Of Wonders III

999 RSD

Age of Wonders III strateško/taktička igra gde konstatno skačete sa makro aspekta u kome rešavate civilizacijske probleme, organizujete armije, unapređujete gradove, jačate ekonomiju, na mikro aspekt svake pojedinačne borbe koju budete imali na putu ka slavi, a imaćete ih.

Zatvori

PC Batman Arkham City GOTY

999 RSD

Batman Arkham City je arkadna avantura iz trećeg lica. Nastala na temeljima igre Batman Arkham Asylum iz 2009. godine, ova igra vodi igrača u Arkam Siti, strogo nadgledani deo Gotam Sitija, čiji su stanari najozloglašeniji kriminalci ovog fiktivnog grada.

Zatvori

PC Borderlands GOTY

999 RSD

Igra Battleborn je pucačina iz prvog lica koja ima jak naglasak na priči, a smeštena je u svet mašte. Sama igra je u osnovi veliki hit kao Moba (multiplayer online bitke u areni), gde možete birati između 25 različitih boraca, od kojih su svi potpuno različiti. Svaki lik ima svoje sposobnosti, oružja i posebne atribute. Radnja se vrti oko mnogih godina borbe u kojima svemir ostaje samo jedna zvezda. Svaki od 25 likova ima svoju pozadinsku priču, koja se otkriva kroz igranje. Likovi su međusobno povezani na različite načine. Igranje je moguće u različitim modovima – multiplayer, singleplayer, co-op. U igri postoje i elementi RPG-a, jer ćemo moći da nadograđujemo svoj lik različitim sposobnostima kroz skill tree.

Zatvori

PC Defiance Limited Edition

999 RSD

Krenite u lov sami ili sa drugima da bi unapredili svoje veštine i napredovali, čime otključavate moćna oružja. Očekujte dinamične misije sa masovnim co-op borbama i ogromni svet za eksploraciju.

"
Zatvori

PC F1 2020 – Deluxe Schumacher Edition

7.499 RSD
Igrači po prvi put mogu kreirati sopstveni F1 tim kreirajući vozača. Pored toga možete izabrati sponzora, dobavljača motora, možete angažovati saigrača i takmičite se kao 11. tim. Izgradite objekte, razvijajte tim tokom vremena i vozite se do vrha.
Zatvori

PC Football Manager 2017

999 RSD

Izgradite svoj omiljeni tim u Football Manager 2017, najrealističnijem fudbalskom menadžeru do sad. Najpribližnije pravom poslu. Sa preko 2.500 stvarnih klubova i preko 500.000 stvarnih fudbalera, osoblja, igra vas ubacuje u pravi, živi svet fudbalskog menadžmenta sa vama u centru svega. Puna kontrola nad timom i transferima. Imate potpunu kontrolu nad taktikom, davaćete instrukcije igračima za vreme utakmice i pratiti meč uživo sa 3D match engine-om. Tu su naravno i mediji, igrači na čiju sreću treba obratiti pažnju i odbor koji će pratiti svaki vaš potez.

Zatvori

PC Formula 1 2013

999 RSD

Najveća novina u F1 2013 je retro režim igranja gde ćete imati prilike da upravljate nekim od legendarnih bolida iz bogate istorije Formule 1. Takođe, tu su i vozači koji su ostavili dubok trag u ovom sportu: Najdžel Mensel, Emerson Fitipaldi, Mario Andreti, Gerhard Berger, Mihael šumaher, Dejmon Hil i mnogi, mnogi drugi.F1 2013 je najbolja F1 igra koju smo ikada imali. Tehnički doterana do savršenstva i sa mnoštvom sadržaja, predstavlja meku za ljubitelje automobilizma. Pomenuti nedostaci umeju da iznerviraju, ali se na njih može zažmuriti.

Zatvori

PC Grid Autosport Black Limited Edition

999 RSD

Treća igra iz serijala trkačkih igara GRID ponovno vas stavlja u ulogu profesionalnog vozača nekih od najmoćnijih automobila današnjice. Sa preko 100 staza i 22 lokacije, novi Grid je do sada najveći paket za fanove autosporta.

Zatvori

PC Just Cause 3

999 RSD

Just Cause je uvek bio naivna igra prepuna eksplodirajuće crvene buradi i nastavak je potpuno zadržao tu filozofiju. šteta je što sa ovom igrom nismo videli skok kao između prethodne dve igre, ali je svakako jedno od zabavnijih open world iskustava ove godine.

Zatvori

PC Lord of the Rings War in the North

999 RSD
Ipak, nećete biti u prilici da budete ni Frodo, ni Aragon ili Gandalf, već igrate kao jedan od nova tri lika koji su Družini omogućili uspeh u svom pohodu. Ovo je verovatno prva igra ove tematike na kojoj je PEGI oznaka 18. Likovi koje možete da izaberete su Andriel – čarobnica i vilenjak, Eradan, rendžer koji liči na Aragona i Farin – patuljak ratnik. Svaki lik ima posebne karakteristike. Andriel može da baca čini na neprijatelja, Eraden nosi luk i strelu, a Farin samostrel. Farin može da iskopava dragulje i da ih upotrebi za izradu određenih predmeta, a takođe može i da sruši zid iza koga se nalazi skriveno blago. Prepoznatljivi kadrovi iz filma pojavljuju se i u samoj igri.

"
Zatvori

PC Megaquarium

999 RSD

Dizajnirajte sopstvene akvarijume, vodite računa o različitim vrstama riba, upravljajte svojim osobljem i učinite svoje goste srećnim.

Zatvori

PC Mini Ninjas

999 RSD

Mini nindže je igra koja kombinuje akciju i istraživanje za iskustvo koje će privući raznoliku publiku. Akciona igrica sa izraženim fokusom na slobodu igrača da istražuje svet i na različiti načine prolazi kroz igru.

Zatvori

PC MXGP 2

999 RSD

MXGP 2 je zasnovan na FIM motocross World Championship licenci sa svim stazama i vozačima, uključujući i Glen Helen i nove američke staze. Stilizujte svaki detalj vašeg motora, vozača, tima i krenite na stazu. Pored bojnih staza na otvorenom, tu su dve potpuno nove zatvorene staze u dvoranama gde je takmičenje u Monster Energy FIM Motocross-u.

Zatvori

PC Prison Tycoon 3

999 RSD

Vaši zidovi, vaša pravila. Izaberite zatvorene iz muških ili ženskih kaznionica i vojnih zatvora. Vreme je za zaključavanje. Kako ćete se nositi sa nasiljem bande, štrajkovima glađu i demonstrantima? Stavite svoje zatvorenike na posao. Dodijelite im radne zadatke u zatvoru, kao što su radovi na čišćenju i održavanju. Sudbina zatvorenika je u vašim rukama. Da li ćete pustiti svoje zatvorenike na uslovnu slobodu ili ćete izložiti društvo opasnosti?

Zatvori

PC Pro Cycling Manager 2017

999 RSD

PC Pro Cycling Manager 2017 Akcija traje do isteka zaliha. Doživite strast Le Tour de France 2017 i osvojite žuti dres. Igraj kao jedan od najvećih biciklista i vozi se prelepim putevima La Grande Boucle.

Zatvori

PC Pro Cycling Manager 2018

999 RSD

Proživi život vrhunskih šampiona i provozaj najpoznatiju kultnu stazu na svetu – Tour de France! Oseti sav intenzitet koji sa sobom nosi ova staza, izvedi najveće trikove i dovedi svoj tim do trona! Osvojite prestižnu – mitsku „žutu majicu“. U najnovijem delu očekuju vas brojna poboljšanja. Administrativni poslovi, ugovori i tzv. papirologija oko transfera i regrutovanja sada na još većem nivou u Carrer modu. Dublji progresivni sistem sa daleko više mogućnosti personizacije i izgradnju vašeg bicikliste u Pro Cyclist modu. Staza je još realističnija i daleko oštrija i opasnija nego u prethodnim verzijama. Mogućnost igranja local co-op i u multiplejeru.