Najveći izbor PS5 igara za Vaš Sony PlayStation 5! Online kupovina i plaćanje na rate platnim karticama. Gejming oprema srbija

Prikaz 1–20 od 24 rezultata

PS5 Chivalry II – Day One Edition

4.999 рсд
Dominirajte masivnim bojnim poljima. Katapulti rasturaju zemlju dok napadate dvorce, palite sela i koljete prljave seljake.

"

PS5 Demon’s Souls Remake

9.499 рсд

Dvanaesti vladar Boletarije, kralj Allant, kanalisao je drevne Soul vradžbine i probudio demona starog kao samo vreme, zvanog The Old One, zbog želje za još moći. Njegovim prizvanjem bezbojna magla je prekrila kompletan svet, a iz nje su počela da kuljaju stvorenja rođena u noćnim morama i gladna ljudskih duša. Žrtve koje su ostale bez duše izgubile su i pamet – ostala im je samo želja da napadaju one koji je još imaju. Boletarija je sada odsečena od spoljnjeg sveta, a vitezovi koji se usude da uđu u gustu maglu u pokušaju da spasu svet tog košmarnog užasa, iz nje više nikada ne izađu. U ulozi usamljenog ratnika koji se drznuo da uđe u prokletu maglu, moraćeš da se suočiš sa najtežim izazovima da bi zaslužio titulu “Ubica demona” i poslao The Old One tamo odakle je došao.

PS5 Godfall

9.999 рсд

Godfall je igra postavljena u svetli univerzum fantazije uz herojske vitezove i arkansku magiju. Uključite se u avanturu koja koristi visoko uticajnu borbu prsa u prsa u trećem licu, u koju se igrači uključuju dok sakupljaju plen, kreiraju legendarne setove oklopa i pobeđuju zle neprijatelje. Suočite se sa izazovnim misijama koje vas nagrađuju sa izuzetnim plenom dok uništavate armije koje stoje ispred vas.

PS5 Guilty Gear -Strive-

7.499 рсд
Takođe sadrži visokokvalitetnu tehniku animacije razvijenu iz visoko cenjene serije Guilty Gear Xrd sa modom priče stvorenim ne samo za obožavaoce Guilty Gear-a, već i za ljubitelje Anime-a, kao i zvučnu podlogu koju je sastavio Daisuke Ishiwatari.

"

PS5 Hitman 3

8.999 рсд

Otkrijte novi izraz realizma, savršenu kombinaciju vrhunske tehnologije, životnih modela sa izuzetnom pažnjom prema najfinijim detaljima i još uzbudljivijim takmičarskim iskustvom.

PS5 Judgment – Day 1 Edition

4.999 рсд

Pratite osumnjičene, pronađite tragove i dostavite dokaze sudu - ali budite oprezni, neprijateljski nastrojeni likovi će vas čekati na svakom koraku. Možete li razlikovati prijatelja od neprijatelja? Koristite dva jedinstvena stila borbe da biste pobedili protivnike u epskim sukobima. Prepuna borbi u holivudskom stilu i uzbudljivih preokreta, ova priča sigurno će vas držati u neizvesnosti.

PS5 Marvel’s Spider-Man Miles Morales

6.999 рсд

U najnovijoj avanturi Marvelovog Spiderman univerzuma, tinejdžer Miles Morales se privikava na svoj novi dom i kao novi Spiderman dosledno sledi put koji je zacrtao njegov mentor Peter Parker. Kada sticaj zlokobnih okolnosti pripreti da uništi taj dom, ambiciozni heroj počinje da shvata da velika moć podrazumeva veliku odgovornost. Da bi spasio Marvelov Njujork, Miles će morati da preuzme Spidermanovu baklju i dokaže se.

PS5 Metro Exodus – Complete Edition

4.999 рсд

Radnja igre smeštena je u 2036. godinu, 15 godina nakon nuklearnog rata koji je razorio planetu Zemlju. Nekoliko hiljada srećnika preživelo je katastrofu. U podzemlju Moskve, svakodnevno vode svoje bitke za život, u tunelima Metroa. Tokom godina borili su se pomoću otrovnih elemenata, mutiranih zveri i paranormalnih sci-fi aktivnosti. Ovoga puta, kao Artyom, morate da pobegnete iz Metroa sa grupom Spartanskih rendžera na neverovatnom putovanju kroz post-apokaliptičku Rusiju, kako biste pronašli uslove za novi život na Zemlji. Istražite divljine Rusije kroz sva godišnja doba.

PS5 Mortal Kombat 11 Ultimate Edition

7.499 рсд

Preuzmite ulogu novajlije u svetu motokrosa. Pridružite se zvaničnom timu ili napravite svoj. Izaberite između 4 različita tipa terena, koristite visinske mape da biste kreirali trag svojih snova na realan način, kroz brda i planine. Podelite svoje kreacije ili preuzmite nove. Slobodno se šetajte po igralištu inspirisani sugestivnim norveškim fjordovima. Izaberite početnu tačku, postavite tačke na mapi, jurite do njih, dovršite putanju i delite je na mreži. Trkajte se sa svojim prijateljima ili slobodno lutajte zajedno u novom delu igrališta.

PS5 MotoGP 21

8.999 рсд

Vozite sve staze i motore iz sezone 2021, međutim ukoliko želite da se vratite u prošlost možete voziti i istoriju MotoGP šampionata sa preko 40 najpoznatijih vozača i njihovih motora.

PS5 NBA 2k21

9.499 рсд

Uz obimna poboljšanja u pogledu najbolje grafičke i igračke klase, takmičarskih i društvenih funkcija na mreži i dubokih, različitih modova igre, NBA 2K21 nudi jedinstveni doživljaj u svim aspektima NBA košarke i kulture - gde je sve Igra.

PS5 Nioh Collection

9.499 рсд

Ovladajte smrtonosnim veštinama samuraja kao misteriozni polu-čovek, polu natprirodni Yokai ratnik, u ovom izazovnom nastavku akcionog RPG. Istražite nasilnu Sengoku eru u Japanu i smrtonosni Tamni svet, oba zaražena grotesknim demonima bez milosti. Izvadite svoja smrtonosna oružija i posecite sve neprijatelje na svojoj putanji koristeći poboljšani sistem borbe i sposobnost transformacije u kompletnog Yokai-a da biste oslobodili razarajuće paranormalne moći.

PS5 Outriders Day One Edition

8.999 рсд
Uz bogato pripovedanje koje se prostire kroz raznolik svet, ostavićete za sobom siromašne četvrti i bedne gradove Prvog grada i prelazeći šume, planine i pustinju u potrazi za misterioznim signalom.

"

PS5 Resident Evil Village

8.799 рсд

Resident Evil Village, osmi glavni nastavak čuvene Resident Evil franšize donosi nam horor kakav još nismo videli. Nova priča počinje par godina nakon događaja u Resident Evil 7. Ethan Winters i njegova žena Mia, žive mirnim životom, daleko od horora iz prošlosti. Nažalost, porodična idila ne traje dugo.

PS5 Returnal

9.499 рсд
Iznova i iznova ona je poražena i primorana da ponovo započne svoje putovanje svaki put kad umre.

"

PS5 Sackboy A Big Adventure!

8.499 рсд

Uživaj u uzbudljivim i nepredvidivim izazovima dok istražuješ originalne i kreativne nivoe, uživajući u savršeno rešenom sistemu kontrola. Zabadaj nos tuda, svuda ili bilo kuda dok koristiš Sackboyove raznovrsne kul poteze kako bi rešio veliki broj uzbudljivih izazova, pobedio strašne protivnike i doživeo šokantna iznenađenja.

PS5 Scarlet Nexus

8.999 рсд

U dalekoj budućnosti otkriven je psihički hormon u ljudskom mozgu koji daje ljudima neverovatne moći. Međutim taman kada čovečanstvo krene da napreduje mutanti sleću sa neba u želji da pokore ljude. Psioničke moći će biti neophodne da bi se zaustavila invazija a vi preuzimate ulogu mladog regruta pod imenom Yuito Sumeragi u borbi sa neprijateljem.

PS5 Star Wars: Jedi Fallen Order

6.499 рсд

Nova single player igra od Respawn Entertainment nam donosi priču o džedaju koji je preživeo Order 66 i odvija se nakon Ratova Zvezda Epizoda 3: Osveta Sitha. Imate misiju da obnovite red džedaja, sve vreme dolazeći do novih saznanja vezano za vašu prošlost, a u isto vreme morate izbegavati progon Imperije i njenih Inkvizitora. Igra se fokusira na borbu svetlosnim mačem i ovladavanjem moći džedaja a sve iz perspektive trećeg lica.