Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

Tetra for PS4 – Console Chat Headset

5.199 рсд

Uđite u svet Razer Tetra za PS4 ™ - slušalice za ćaskanje sa kardioidnim mikrofonom dizajniranim za suzbijanje buke iz okoline, tako da možete da se čujete kristalno čisto u glasovnom četu, a da istovremeno nastavite jačinu zvučnika na vašem kućnom bioskopu kako biste ostali uronjeni u svoje omiljene PS4 ™ naslove. Opremljen fino podešenim kardioidnim mikrofonom, Razer Tetra za PS4 ™ fokusira se na visokokvalitetni sistem za dizanje glasa, potiskujući ambijentalnu buku sa svojih strana i leđa radi maksimalne jasnoće. Kardioidni mikrofon Razer Tetra dizajniran je posebno da smanji pozadinsku buku prisutnu u tipičnom konfiguracionom okruženju za igranje, omogućavajući jasnu i nesmetanu komunikaciju, a pritom i dalje uživate u punom uranjanju iz zvučnika. Teži 70 g, Razer Tetra za PS4 ™ je tako lagan da ćete zaboraviti da ga imate - savršen za igranje maratona - i možete ga udobno nositi i sa naočarima. Pomoću okretnog mikrofona za 180 stepeni udobno ga nosite s leve ili desne strane. Njegovo jednostrano jastuče za uši omogućava usmeravanje zvuka za ćaskanje u jedno uho, dok dizajn na uhu omogućava da se zvukovi igara iz zvučnika vašeg kućnog bioskopa i dalje čuju u potpunosti za razliku od dizajna preko uha - stvarajući savršeni spoj igre i ćaskanja audio. Podesite audio podešavanja sa lakoćom pomoću linijskog klizača za jačinu zvuka i dugmeta za isključivanje mikrofona. Radi bez problema sa 3,5 mm priključkom Dual Shock 4 kontrolera.

Thresher Wireless Gaming Headset For XboxOne

24.999 рсд

Sa Razer Thresher slušalicama, povežite se diretno putem Wireless-a sa XboxOne konzolom. Uronite u savršeno audio iskustvo, ukombinovano sa potpunom udobnošću. Slušalice poseduju jastućiće od memorijske pene, presvučene kožom. Sa samo jednim punjenjem, dobićete do 16 sati korišćenja. Sa Windows Sonic, iskusite najnoviju Microsoft-ovu Surround tehnologiju. Nijedan detalj neće proći nezapaženo. Isprobajte brze kontrole tokom igranja igara i chat-a, zahvaljujući posebnim tasterima. Razer Thresher slušalice imaju digitalni mikrofon koji se može potpuno uvući po potrebi.

Wolverine V2 Controler for Xbox Series X

16.999 рсд

Razer Wolverine V2 je žični kontroler za Xbox Series X/S konzole. Poseduje napredna  podešavanja za obezbeđivanje maksimalne preciznosti i kontrole nad vašim igrama. Dominirajte nad konkurencijom iz udobnosti vašeg kauča. Ergonomske drške u obliku slova "L" nude prirodan položaj ruku, a njihova neklizajuća površina obezbediće brzu i preciznu akciju. Razer™ Mecha-Tactile tasteri i Razer™ Mecha-Tactile D-Pad osnažiće vaš svaki pokret vrhunskom preciznošću i taktilnim feedback-om. Wolverine V2 ima dva dodatna multifunkcionalna tastera sa bočne strane, koji mogu biti remapirana pomoću Razer™ Controller Setup-a za Xbox, radi prilagođavanja vašem gejmerskom stilu. Na kontroler možete povezati slušalice putem 3.5 mm ulaza.

Xbox 360 Rock Candy Controller Blueberry Boom

2.499 рсд

Xbox 360 Rock Candy Controller Blueberry Boom odlikuje čisto kućište od polikarbonata koje otkriva unutrašnju struju regulatora sa jarkim bojama Rock Candi i sjajnim belim akcentima Jednostavno ćaskajte na Xbox Live-u sa integrisanim priključkom za slušalice / komunikator Elegantan, ergonomski konkavni dizajn palice za optimalni komfor Uključuje odvojivi 8-nožni mikro USB kabl za puno prostora za igru i lako punjenje drugih uređaja i ovim kablom Microsoft je zvanično licencirao za Xbox 360

XBOXONE Wired Headset LVL30 Black

1.999 рсд

LVL30 Chat Headset za Xbox One su lagane i mogu se nositi na levom ili desnom uhu. 30-milimetarski audio drajver omogućava vam da jasno čujete svoje kolege i podešavate audio podešavanja sa kontrolama jačine zvuka i mikrofona. Opremljene fleksibilnim mikrofonom za uklanjanje buke ili uključivanjem mikrofona, ove slušalice su ključne za pobedu! Fleksibilni mikrofon za uklanjanje buke pruža jasan audio razgovor. Kompatibilan je sa Xbox One. Povezuje se na konzolu preko 3,5 mm priključka.

XBOXONE Wired Headset LVL40 Black

3.999 рсд

LVL40 žične stereo slušalice nude dugotrajnu udobnost, bilo da provodite dan u poslu ili samo igrate brzi meč. Čujte svoje neprijatelje i pre nego što ih vidite sa dva snažna 40 mm audio drajvera. Dajte svom timu jasne komande kroz fleksibilni mikrofon ili ga okrenite da biste ga odmah isključili. Držite oči na igri i pravite brza podešavanja zvuka pomoću kontrola jačine zvuka na uhu, dok će vam jastuci za uši, koji dišu pomoći da se ohladite, sprečiti umor. 

XBOXONE Wired Headset LVL40 White

3.999 рсд

LVL40 žične stereo slušalice nude dugotrajnu udobnost, bilo da provodite dan u poslu ili samo igrate brzi meč. Čujte svoje neprijatelje i pre nego što ih vidite sa dva snažna 40 mm audio drajvera. Dajte svom timu jasne komande kroz fleksibilni mikrofon ili ga okrenite da biste ga odmah isključili. Držite oči na igri i pravite brza podešavanja zvuka pomoću kontrola jačine zvuka na uhu, dok će vam jastuci za uši koji dišu, pomoći da se ohladite i sprečiti umor.