Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

DualShock 4 Wireless Controller PS4 Black

7.999 рсд
Ističući promenjeni touch pad, zajedno sa stilizovanom mat površinom, DUALSHOCK 4 predstavlja najergonomičniji, intuitivan način igranja ikad - i dostupan je u širokom opsegu boja kako bi odgovarao vašem stilu.

"

Nacon PS4 Asymmetric Wireless Controller Black

7.499 рсд

Nacon bežični kontroler sa touch padom, ulazom za slušalice i vibracijom, koji će vam obezbediti do 7 sati igre bez prestanka. Ergonomski je dizajniran i nudi maksimalnu udobnost za sve tipove korisnika. 

Nacon PS4 Revolution Pro Controller 3

14.999 рсд

Otkrijte  Revolution Pro Controller 3, novi kontroler Nacon kompanije. Ergonomski dizajniran tako da možete igrati satima bez muke. Uz pomoć mnogih opcija podešavanja, prilagođen je za sve vrste igranja. Spreman je za korišćenje odmah, ali možete u Nacon programu prilagoditi osetljivost tastera kao i ostale kontrole. Takođe ima razne prečice koje olakšavaju rukovanje njim. Sadrži kabal koji je dug 3m tako da možete sedeti na pristojnoj udaljenosti od Vašeg televizora.

Nacon PS4 Revolution Unlimited Pro Controller Black

21.999 рсд

Oslobodite svoj puni potencijal pomoću bežičnog ili žičnog eSports Revolution Unlimited Pro kontrolera.

Nacon PS4 Revolution Unlimited Pro Controller Call Of Duty Cold War

21.999 рсд

REVOLUTION Unlimited Pro kontroler je prvi NACON-ov PS4 ™ kontroler sa bežičnim režimom. Takođe nudi sve funkcije prilagođavanja, kako ručne, tako i putem softvera, koje su potrebne igračima. Osetljivost stikova REVOLUTION Unlimited Pro Controller može se lako prilagoditi zahvaljujući zamenljivim glavama (konkavne ili konveksne) i osovinama (različitih prečnika). Skrivenim odeljcima na svakoj od ručica kontrolera mogu se dodati dodatne težine. Zahvaljujući integrisanom Bluetooth® prijemniku možete birati između žičanog i bežičnog režima. Takođe uključuje priključak za slušalice za chat i audio funkcije u oba načina komunikacije. Pomoću kontrola na donjoj strani kontrolera možete brzo prilagoditi jačinu zvuka slušalica, režim igre (1 - PS4 ™, 2 - PS4 ™ -Advanced, 3 - PC-Advanced) i režim komunikacije kontrolera. U režimima PS4 ™ -Advanced i PC-Advanced možete pristupiti profilima igara kreiranih pomoću priloženog softvera. Možete čak da promenite boju i osvetljenost desnog pozadinskog osvetljenja stika za zaista personalizovan izgled!

Panthera Evo Arcade Stick For Ps4

33.999 рсд

Novi arkadni gamepad izdržljiviji je i precizniji od prethodnika. Unapređen dizajn uključuje i ulaz za slušalice, čime je omogućena glasovna podrška. Pored taktilne površine za navigaciju kroz meni i podrazumevane palice, na gamepadu se nalazi deset klasičnih mehaničkih tastera (osam do palice i dva sa strane kućišta). Kabl kojim se povezuje sa konzolom dugačak je gotovo tri metra, što će zadovoljiti feng šui većine igračkih prostorija.

Racing Simulator Cockpit Mobile

10.999 рсд

Zahvaljujući svom ekskluzivnom dizajnu zasnovanom na uštedi prostora, Spawn Racing Simulator Cockpit Mobile će vam omogućiti da uživate u igranju igara ispred vašeg televizora, sedeći na sofi ili stolicama na kojima ste već navikli da sedite. Držač je izrađen od kvalitetne čelične konstrukcije koja garantuje dugotrajnost i stabilnost. Visinu, rastojanje i nagib držača možete prilagoditi prema svojim potrebama. Ugao podešavanja podloge na koju se kači volan je ±15°, a za pedale 7°/12°/18°. Ima plastične držače za kablove i silikonske nožice radi boljeg prijanjanja na podlogu na kojoj se koristi, kao i činjenice da ne izaziva grebanje iste. Pored toga, možete ga jednostavno sklopiti i odložiti na mesto gde vam neće smetati i oduzimati prostor.

Sequential Shifter and Handbrake Spar TSSH Sparco PC

38.999 рсд

Oficijelno licenciran Sparco 2 u 1 proizvod, menjač i ručna kočnica. Izrađen je 90% od metala, čelika i aluminijuma. Kompatibilan je sa PS4 i Xbox One konzolama i PC-jem (Windows 10, 8, 7). HallEffect AccuRate tehnologija obezbeđuje preciznost koja vremenom neće nestati.

T3PA „3 Pedals Add On“

21.999 рсд

Thrustmaster T3PA set od 3 metalne pedale, koje se mogu podesiti prema vašim potrebama (svaku zasebno možete podesiti). Imaju široku bazu koja će obezbediti optimalnu stabilnost. Kompatibilne su sa T500 RS, T300 RS, T300 Ferrari GTE, TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition i Ferrari 458 Spider volanima, PS4 i PS3 konzolama, kao i PC-jem.

T80 Wheel Ferrari 488 GTB PS4

17.999 рсд

Ergonomski dizajniran volan, koji je optimizovan za sve vrste trkačkih igara na PS4 platformi (GT, F1, Stock car, Rally, Arcade itd...). Ima 11 tastera i multidirectionalni D-pad za navigaciju kroz meni.