Prikaz 1–20 od 63 rezultata

DualShock 4 Wireless Controller PS4 Black

7.999 рсд
Ističući promenjeni touch pad, zajedno sa stilizovanom mat površinom, DUALSHOCK 4 predstavlja najergonomičniji, intuitivan način igranja ikad - i dostupan je u širokom opsegu boja kako bi odgovarao vašem stilu.

"

Eris GA200 Converter

2.999 рсд

Redragon Eris je kompaktno i moderno dizajniran univerzalni konverter, pomoću koga ćete maksimalno iskoristiti sve potencijale vaše konzole. Jednostavno se instalira na svim konzolama. Zahvaljujući ovom konverteru, na konzolu možete povezati bilo kog miša, tastaturu ili gejmped namenjen nekoj drugoj platformi.

Helio H710 Gaming Headset

7.999 рсд

Uživajte u pravom čistom i bez gubitka kvaliteta zvuku sa 7.1 Surround-Sound tehnologijom, stvarajući polje uranjanja bilo gde u igri, slušajući koncert uživo ili u sobi za ćaskanje. Vozači od 50 mm nude širi frekvencijski raspon, bogata zvučna polja, veću reyoluciju i zvuk ekstremne vernosti. Njegova traka za glavu je podesiva s laganim izdržljivim čeličnim okvirom. Oslobodiće vašu glavu od dodatnih opterećenja prilikom igranja ili slušanja muzike. Najfinija koža sa vrhunskim punjenjem memorijske pene omogućava vašem uhu da diše i održava ih suvim i hladnim. Nema potrebe da brinete, čak i nakon što ih nosite sat vremena ne osećate ništa osim udobnosti. Ne samo da možete da čujete zvuk bez gubitaka, već i možete da ga izgovorite. Odvojivi mikrofon za uklanjanje buke sigurno će vam ponuditi najjasniju komunikaciju između saigrača ili prijatelja, nema više izobličenih zvukova i naduvanih mikrofona. Redragon H710 se može pohvaliti nezavisnim EK kontrolerom sa 3 režima, muzikom, filmom i igrama. Svi namenski modovi mogu se prebaciti jednom rukom kako bi se zadovoljile različite potrebe u bilo kojoj situaciji. U pleteni USB kabl ugrađena EK kontrolna kutija. Dizajniran da odgovara bilo kojoj zabavi / platformi koju želite, slušanju muzike, gledanju filma i igranju igre bez obzira da li su PC, Mac, PS4 ili Switch.

Nacon PS4 Asymmetric Wireless Controller Black

7.499 рсд

Nacon bežični kontroler sa touch padom, ulazom za slušalice i vibracijom, koji će vam obezbediti do 7 sati igre bez prestanka. Ergonomski je dizajniran i nudi maksimalnu udobnost za sve tipove korisnika. 

Nacon PS4 Revolution Pro Controller 3

14.999 рсд

Otkrijte  Revolution Pro Controller 3, novi kontroler Nacon kompanije. Ergonomski dizajniran tako da možete igrati satima bez muke. Uz pomoć mnogih opcija podešavanja, prilagođen je za sve vrste igranja. Spreman je za korišćenje odmah, ali možete u Nacon programu prilagoditi osetljivost tastera kao i ostale kontrole. Takođe ima razne prečice koje olakšavaju rukovanje njim. Sadrži kabal koji je dug 3m tako da možete sedeti na pristojnoj udaljenosti od Vašeg televizora.

Nacon PS4 Revolution Unlimited Pro Controller Black

21.999 рсд

Oslobodite svoj puni potencijal pomoću bežičnog ili žičnog eSports Revolution Unlimited Pro kontrolera.

Nacon PS4 Revolution Unlimited Pro Controller Call Of Duty Cold War

21.999 рсд

REVOLUTION Unlimited Pro kontroler je prvi NACON-ov PS4 ™ kontroler sa bežičnim režimom. Takođe nudi sve funkcije prilagođavanja, kako ručne, tako i putem softvera, koje su potrebne igračima. Osetljivost stikova REVOLUTION Unlimited Pro Controller može se lako prilagoditi zahvaljujući zamenljivim glavama (konkavne ili konveksne) i osovinama (različitih prečnika). Skrivenim odeljcima na svakoj od ručica kontrolera mogu se dodati dodatne težine. Zahvaljujući integrisanom Bluetooth® prijemniku možete birati između žičanog i bežičnog režima. Takođe uključuje priključak za slušalice za chat i audio funkcije u oba načina komunikacije. Pomoću kontrola na donjoj strani kontrolera možete brzo prilagoditi jačinu zvuka slušalica, režim igre (1 - PS4 ™, 2 - PS4 ™ -Advanced, 3 - PC-Advanced) i režim komunikacije kontrolera. U režimima PS4 ™ -Advanced i PC-Advanced možete pristupiti profilima igara kreiranih pomoću priloženog softvera. Možete čak da promenite boju i osvetljenost desnog pozadinskog osvetljenja stika za zaista personalizovan izgled!

Nintendo Switch Case Large Pouch Black

1.999 рсд

Originalna Nintendo torbica za sigurno skladištenje SWITCH konzole i aksesoara.

Nintendo Switch Deluxe Travel Case Pikachu Elite

2.999 рсд

Nintendo Switch Deluxe Travel Case Pikachu Elite je torbica kompatibilna sa Nintendo Switch i Nintendo Switch Lite. Čvrsta EVA futrola čuva konzolu, do 14 igara i razne igračke dodatke Podesiva torba sa samopričvršćivanjem za pribor sa najlonskim trakom za podizanje za sigurno i lako uklanjanje konzole. Integrisana ručka za brzo prianjanje sa zatvaračem na zadnjoj strani Zvanično licencirani od strane Pokemon Company International i Nintendo.

Nintendo Switch Deluxe Wireless Pro Controller Afterglow + Audio

8.500 рсд

Bežično povezivanje za iskustvo bez kablova, šareni dizajn LED svetla sa prilagodljivim bojama i režimima osvetljenja. Kontrola pokreta kako bi se maksimizirao vaš gameplay. Dvostruki programibilni tasteri koji odgovaraju načinu na koji igrate. Zvanično licenciran od strane Nintendo-a.

Nintendo Switch Elite Player Backpack Black Logo

6.499 рсд

Zvanično licencirani Nintendo Svitch Elite Player Backpack ne samo da drži i štiti ceo sistem Nintendo Switch konzole, već ima prostrane džepove sa opisnim simbolima koji vas upućuju na to gde možete odložiti dodatne kontrolere, kablove, Switch kartice za igru i dodatne lične predmete za igrače u pokretu. Ne ostavljajte ništa iza sebe uz pomoć ovog čvrstog, izdržljivog ruksaka i zaštitite svoju Switch konzolu i pribor, uključujući slušalice pune veličine i Switch Pro Controller.

Nintendo Switch Faceoff Deluxe Controller + Audio Camo Purple

4.999 рсд

Uključite slušalice u prvi kontroler za Nintendo Switch sa ugrađenim audio priključkom. 3.5 mm audio priključak u Faceoff Deluxe + Audio Wired Controller-u podržava audio igru i USB-chat za kompatibilne naslove. Takođe možete podesiti zvuk u pokretu koristeći D-pad na kontroleru. Uključite kontroler i slušalice i spremni ste da započnete naređivanje svom timu! Možete prilagoditi svoj gameplay pomoću dual programibilnih tastera.

Nintendo Switch Faceoff Deluxe Controller + Audio Camo Red

4.999 рсд

Uključite slušalice u prvi kontroler za Nintendo Switch sa ugrađenim audio priključkom. 3.5 mm audio priključak u Faceoff Deluxe + Audio Wired Controller-u podržava audio igru i USB-chat za kompatibilne naslove. Takođe možete podesiti zvuk u pokretu koristeći D-pad na kontroleru. Uključite kontroler i slušalice i spremni ste da započnete naređivanje svom timu! Možete prilagoditi svoj gameplay pomoću dual programibilnih tastera.

Nintendo Switch Game Traveler Deluxe System Case

4.999 рсд

Deluxe zaštitna torbica za čuvanje Nintendo Switch konzole i pratećih aksesoara. Sadrži dodatne sunđere za bolje čuvanje, kao i 2 držača za memorijske kartice.