Prikaz 1–20 od 59 rezultata

Show sidebar

Eris GA200 Converter

2.999

Redragon Eris je kompaktno i moderno dizajniran univerzalni konverter, pomoću koga ćete maksimalno iskoristiti sve potencijale vaše konzole. Jednostavno se instalira na svim konzolama. Zahvaljujući ovom konverteru, na konzolu možete povezati bilo kog miša, tastaturu ili gejmped namenjen nekoj drugoj platformi.

Jupiter G809 Bluetooth Gamepad

6.999
Najnoviji Redragonov PS4 i SWITCH Bluetooth gejmped - sa dodirnim pločama na koje se može kliknuti, ugrađenim zvučnikom sa priključkom za slušalice, visoko preciznim džojsticima, senzorom podrške i vibracijom.

Nacon PS4 Asymmetric Wireless Controller Black

7.499

Nacon bežični kontroler sa touch padom, ulazom za slušalice i vibracijom, koji će vam obezbediti do 7 sati igre bez prestanka. Ergonomski je dizajniran i nudi maksimalnu udobnost za sve tipove korisnika. 

Nacon PS4 Revolution Unlimited Pro Controller Black

21.999

Oslobodite svoj puni potencijal pomoću bežičnog ili žičnog eSports Revolution Unlimited Pro kontrolera.

Nintendo Switch Case Large Pouch Black

1.999

Originalna Nintendo torbica za sigurno skladištenje SWITCH konzole i aksesoara.

Nintendo Switch Deluxe Travel Case Pikachu Elite

2.999

Nintendo Switch Deluxe Travel Case Pikachu Elite je torbica kompatibilna sa Nintendo Switch i Nintendo Switch Lite. Čvrsta EVA futrola čuva konzolu, do 14 igara i razne igračke dodatke Podesiva torba sa samopričvršćivanjem za pribor sa najlonskim trakom za podizanje za sigurno i lako uklanjanje konzole. Integrisana ručka za brzo prianjanje sa zatvaračem na zadnjoj strani Zvanično licencirani od strane Pokemon Company International i Nintendo.

Nintendo Switch Deluxe Wireless Pro Controller Afterglow + Audio

8.500

Bežično povezivanje za iskustvo bez kablova, šareni dizajn LED svetla sa prilagodljivim bojama i režimima osvetljenja. Kontrola pokreta kako bi se maksimizirao vaš gameplay. Dvostruki programibilni tasteri koji odgovaraju načinu na koji igrate. Zvanično licenciran od strane Nintendo-a.

Nintendo Switch Elite Player Backpack Black Logo

6.499

Zvanično licencirani Nintendo Svitch Elite Player Backpack ne samo da drži i štiti ceo sistem Nintendo Switch konzole, već ima prostrane džepove sa opisnim simbolima koji vas upućuju na to gde možete odložiti dodatne kontrolere, kablove, Switch kartice za igru i dodatne lične predmete za igrače u pokretu. Ne ostavljajte ništa iza sebe uz pomoć ovog čvrstog, izdržljivog ruksaka i zaštitite svoju Switch konzolu i pribor, uključujući slušalice pune veličine i Switch Pro Controller.

Nintendo Switch Game Traveler Deluxe System Case

4.999

Deluxe zaštitna torbica za čuvanje Nintendo Switch konzole i pratećih aksesoara. Sadrži dodatne sunđere za bolje čuvanje, kao i 2 držača za memorijske kartice. 

Nintendo Switch Pull-N-Go Case – Elite Edition

4.999

Kompatibilan je sa Nintendo Switch ili Nintendo Switch Lite konzolama. Čvrsta EVA futrola sa prostorom za konzolu, do 14 igara i raznim dodacima. Podesiva samouklapajuća torbica za dodatke i kaiš za podizanje, za sigurno i lako uklanjanje konzole. Integrisana ručka za brzo prianjanje.Zzvanično licencirano od Nintendo-a.

Nintendo Switch Slim Travel Case Donkey Kong

1.999

Licencirana torbica za zaštitu Nintendo Switch konzole sa dve dodatne kutijice za odlaganje 4 Nintendo Switch igre ili za 3 igre i 2 SD kartice po kutijici. Takođe sadrži dodatni džep u koji se odlažu kutijice i štiti ekran konzole od grebanja. 

Nintendo Switch Slim Travel Case Super Mario-Luigi Camo

1.999

Oficijalno licencirana torbica za zaštitu Nintendo Switch konzole.

Nintendo Switch Slim Travel Case Super Mario-Mario Camo

1.999

Oficijalno licencirana torbica za zaštitu Nintendo Switch konzole.