Veliki izbor gejpedova za pc računare i sve vrste konzola. Povoljne cene i brza isporuka.

Prikaz 1–20 od 35 rezultata

Dual Analog 4 PC

3.399 RSD

12 tastera + 2 analogne palice, D-pad. Površina koja sprečava klizanje.

DualSense Wireless Controller PS5

8.999 RSD
Zahvaljujući senzoru pokreta uvedite intuitivnu kontrolu pokreta u podržane igre pomoću ugrađenog akcelarometra i žiroskopa.

"

F310 Gamepad New

5.090 RSD
Jedinstvene mogucnosti: Osmosmerni D-Pad, dva analogna džojstika, Sports mode.

"

Ferrari Wireless Gamepad 430 Scuderia Limited Edition (PC/PS3)

1.999 RSD
Rotacija 90°. Funkcije tastera, mini džojstika, navigacionog pada, optičkog točka i aktivatora se mogu programirati (jednostavno, nije potreban CD).

"

G5 Bluetooth touchpad game controller

8.999 RSD

GameSir G5 futuristički bežični kontroler sa kombinovanim tačpedom i džojstikom ima do 33 funkcije tastera (možete ih podesiti po svojoj želji), koji vam garantuju dominaciju u gejmingu. Ima Battle Dock funkciju koja konvertuje kontroler u miša. Baterija od 800 mAh doneće vam do 18 h igre.

G6 Stretchable Wireless Controller

5.999 RSD

Game Sir kontroler koji je predviđen za FPS i MOBA igre na mobilnim telefonima veličine ekrana manje od 6.57 inča i sa iOS 9.0 ili novijim operativnim sistemima. Sa ovim kontrolerom, imate ogućnost punjenja telefona ili povezivanja slušalica prilikom igranja. 

Harrow G808 Wireless Gamepad

2.999 RSD

Ergonomski dizajniran Redragon Harrow G808 kontroler obezbediće vam 40 sati igranja bez prestanka. 

LOGITECH F310 Gamepad

5.790 RSD
Karakteristike – Tip: Gamepad Povezivost: Žični Interfejs: USB Tasteri: 4-way D-pad Ostalo: Korišćenje sa televizorom (sa Steam-om),XInput i DirectInput standard

LOGITECH F710 Wireless gamepad

7.590 RSD
Karakteristike – Tip: Gamepad Povezivost: Bežični Interfejs: USB Tasteri: 4-way D-pad Vibracija: Da Ostalo: 2.4GHz Wireless,Dual Vibration Feedback Motors,Korišćenje sa

Nacon PS4 Asymmetric Wireless Controller Black

7.499 RSD

Nacon bežični kontroler sa touch padom, ulazom za slušalice i vibracijom, koji će vam obezbediti do 7 sati igre bez prestanka. Ergonomski je dizajniran i nudi maksimalnu udobnost za sve tipove korisnika. 

Nacon PS4 Revolution Pro Controller 2 Black

15.999 RSD

Ostvarite prednost sa potpuno prilagodljivim REVOLUTION PRO CONTROLLER 2, kombinujući eSports funkcije i kontrole kako biste poboljšali i prilagodili se svakom stilu takmičarske igre. Povećajte svoje igračke performanse na viši nivo, povećajte veštinu i povećajte svoj potencijal pomoću tehnološki naprednog kontrolera, izgrađenog za PS4 ™ i testiranog od strane istinskih eSports igrača. Prilagodite svoje podešavanje za potpunu kontrolu u svakoj igri i uzmite najteže protivnike sa zadivljujućom tačnošću i preciznost. Budi najbolji što možeš biti sa neverovatno tačnim i visoko naprednim REVOLUTION PRO CONTROLLER 2.

Nacon PS4 Revolution Unlimited Pro Controller Black

21.999 RSD

Oslobodite svoj puni potencijal pomoću bežičnog ili žičnog eSports Revolution Unlimited Pro kontrolera.

Nacon PS4 Wired Illuminated Compact Controller Red

4.999 RSD

Nacon žični kontroler sa touch padom, ulazom za slušalice i vibracijom. Ergonomski je dizajniran i nudi maksimalnu udobnost za sve tipove korisnika. Providno kućište sa LED pozadinskim osvetljenjem doprinosi savršenoj estetici kontrolera.

Nintendo Switch Deluxe Wireless Pro Controller Afterglow + Audio

8.499 RSD

Bežično povezivanje za iskustvo bez kablova, šareni dizajn LED svetla sa prilagodljivim bojama i režimima osvetljenja. Kontrola pokreta kako bi se maksimizirao vaš gameplay. Dvostruki programibilni tasteri koji odgovaraju načinu na koji igrate. Zvanično licenciran od strane Nintendo-a.

Nintendo Switch Faceoff Deluxe Controller + Audio Camo Red

4.999 RSD

Uključite slušalice u prvi kontroler za Nintendo Switch sa ugrađenim audio priključkom. 3.5 mm audio priključak u Faceoff Deluxe + Audio Wired Controller-u podržava audio igru i USB-chat za kompatibilne naslove. Takođe možete podesiti zvuk u pokretu koristeći D-pad na kontroleru. Uključite kontroler i slušalice i spremni ste da započnete naređivanje svom timu! Možete prilagoditi svoj gameplay pomoću dual programibilnih tastera.

Nintendo Switch Wired Controller Rock Candy Mini Blu-Merang

3.999 RSD

Izaberite za svoj ukus neki od Rock Candi žičnih kontrolera za Nintendo Switch! Nabavite najslađi kontroler na tržištu u novim, još živim bojama. Izrazite se i izaberite svoj najdraži!

PS4 Wired Controller VX4 Titanium

3.999 RSD

Gioteck - VX4 Premium je žični kontroler za Plaistation ™ 4 konzolu. Ergonomski je dizajniran, za vrhunski komfor tokom dugih gejmerskih sesija. Sadrži okidače za brzo pucanje, precizni D-Pad i gumene palice protiv klizanja.