Prikaz 1–20 od 23 rezultata

Show sidebar
Zatvori

Ceres G812 Wireless Gamepad

6.499 RSD
- Podržava PS4 multi stream za iOS

"
Zatvori

Driving Force Shifter for G29/G920

8.690 RSD

Logitech menjač sa šest brzina kompatibilan sa G29 i G920 volanima obezbediće vam najrealističniji doživljaj vožnje. Dimenzije 206.5 mm x 176.4 mm x 146.4 mm.

Zatvori

Dual Analog 4 PC

3.199 RSD

12 tastera + 2 analogne palice, D-pad. Površina koja sprečava klizanje.

Zatvori

F1 Wireless Gamepad F150 Italia – Alonso LE (PC/PS3)

4.499 RSD

Thrustmaster je napravio odlican kontroler, pogotovo za ljubitelje auto trka. Za napajanje, koriste se dve AA baterije, i sa njima gamepad nije previše težak za duže korišćenje.  U pratećem pakovanju stiže korisničko uputstvo i Wireless adapter na kome se nalazi statusna dioda i jednostavni prekidač na kome se bira na kojoj se platformi koristi, PC ili PS3. Na raspolaganju su dva analogna džojstika, četiri akcijska tastera sa desne strane (obeleženi su brojevima i simbolima karakterističnim za Plastation konzolu), tri sistemska (Mode, Map, Set) i standardni 8-smerni D- na raspolaganju dva analogna džojstika, četiri akcijska tastera sa desne strane (obeleženi su brojevima i simbolima karakterističnim za Plastation konzolu), tri sistemska (Mode, Map, Set) i standardni 8-smerni D-Pad sa leve strane.Tu je i dodatak, koji proizvođač zove Optical Wheel, i što će dosta pomoći kod upravljanja vozilom.

Zatvori

F310 Gamepad New

5.090 RSD
Jedinstvene mogucnosti: Osmosmerni D-Pad, dva analogna džojstika, Sports mode.

"
Zatvori

F710 Wireless Gamepad

7.190 RSD

Logitech F710 je gamepad gejmerskog izgleda, dizajniran za PC kao napredni kontoler konzolnog stila.

Zatvori

Ferrari 458 Spider Racing Wheel

16.999 RSD
Ova vrlo realna 7/10 replika volana u svojoj crvenoj boji i sa gumenim teksturnim gripovima, odlično izgleda i pruža savršen osećaj prilikom korišćenja. Zahvaljujući uglu okretanja od 240 stepeni i podesivom osetljivošću, ovaj volan predstavlja pravu prednost prilikom igranja trkačkih igara. Centralni sistem za stezanje osigurava da je volan stabilan kada je pričvršćen na stolu.

"
Zatvori

Ferrari Wireless Gamepad 430 Scuderia Limited Edition (PC/PS3)

4.499 RSD
Rotacija 90°. Funkcije tastera, mini džojstika, navigacionog pada, optičkog točka i aktivatora se mogu programirati (jednostavno, nije potreban CD).

"
Zatvori

Ferrari250 GTO Wheel Add-On PC

54.999 RSD

Replika 8:10 Ferrari 250 GTO volana prečnika 33 cm kompatibilna je sa svim volanima T serije (TS-PC RACER*, TS-XW RACER*, T-GT*, T500 RS*/**, T300* - TX* i TH8A Add-On Shifter*.) za PC (Windows® 10, 8, 7).

Zatvori

G3s bluetooth+2.4GHz wireless game controller

5.999 RSD

GameSir G3s bežični kontroler sa vibracijom možete povezati na tri načina, putem Blutooth, wireless i USB konekcije. Ima ugrađen 32-bit MCU čip. Ugrađena baterija od 800 mAh će obezbediti do 18 h korišćenja. Nakon 5 minuta neaktivnosti pokreće se režim spavanja. Kontroler dolazi sa držačem za mobilni telefon koji je kompatibilan sa telefonima dijagonale ekrana 3.5 - 6 inča.

Zatvori

G5 Bluetooth touchpad game controller

8.999 RSD

GameSir G5 futuristički bežični kontroler sa kombinovanim tačpedom i džojstikom ima do 33 funkcije tastera (možete ih podesiti po svojoj želji), koji vam garantuju dominaciju u gejmingu. Ima Battle Dock funkciju koja konvertuje kontroler u miša. Baterija od 800 mAh doneće vam do 18 h igre.

Zatvori

G6 Stretchable Wireless Controller

5.999 RSD

Game Sir kontroler koji je predviđen za FPS i MOBA igre na mobilnim telefonima veličine ekrana manje od 6.57 inča i sa iOS 9.0 ili novijim operativnim sistemima. Sa ovim kontrolerom, imate ogućnost punjenja telefona ili povezivanja slušalica prilikom igranja. 

Zatvori

Harrow G808 Wireless Gamepad

2.999 RSD

Ergonomski dizajniran Redragon Harrow G808 kontroler obezbediće vam 40 sati igranja bez prestanka. 

Zatvori

Nedis Gamepad Force Vibration USB Powered Works with USB devices

1.199 RSD

Osetite puni efekat vašeg igranja, jer ova Nedis® USB podloga za igre vibrira sa svakim padom na ekranu, praskom i pregibom. Ovaj divno dizajnirani ergonomski regulator sadrži meke, gumirane ručke koje se bez poteškoća ulivaju u vašu ruku. Napravljeno posebno za igrače koji zahtevaju komfor tokom dužih perioda igre, njegovih 12 akcionih tastera osiguravaju da nikada ne budete samo jednim prstom udaljeni od svih funkcija vaših igara. Funkcija turbo dugmeta je idealna za one koji traže brzi požar bez rizika od RSI-ja: kliknite na njega i džojstik će neprestano 'pritisnuti' neko dugme ponovo i ponovo za vas, a da se ne morate umoriti. Dok se vaš ekran avatar sudara sa stvarima, bude pogođen ili jednostavno primite neočekivani šok, aktivira se vibracija sile džojstika kako bi se osiguralo da delite iskustvo. Osjetite i zapalite u vrhunskom komforu - ovaj USB podloga za igre kompatibilna je sa PC-jevima, Mac-om, tabletima i bilo kojim uređajem koji prihvata USB veze.

Zatvori

Retro-Bit SEGA MD Mini 6-B USB Blue

2.499 RSD

Oficijalno licencirani kontroler za SEGA Mega Drive Mini konzolu, koga karakteriše savršen kvalitet kao kod originalnih kontrolera. Ima USB kabl dužine 3 m za povezivanje sa računarom. Kontroler ima šest dugmića za razliku od originalnih koji imaju tri.

Zatvori

T-16000M FCS

9.499 RSD

T-16000M FCS je ergonomski dizajniran džojstik sa 16 akcionih tastera, od čega je 4 na palici, a 12 na bazi. Postoji mogućnost uklanjanja do 3 komponente na džojstiku kako bi se prilagodio levorukim i desnorukim igračima. Ima ponderisanu bazu za optimalnu stabilnost. Karakteriše ga HEART magnetna precizna tehnologija koja će doneti hiruršku preciznost u vašim borbama u VR okruženju.

Zatvori

T.RJ12 USB Adapter

3.199 RSD

T.RJ12 je USB adapter koji omogućava povezivanje Thrustmaster pedala (T3PA i T3PA-PRO 3) sa PC-jem.

Zatvori

T6 Bluetooth Grip

3.999 RSD

Kontroler za mobilne telefone sa Android 4.0 ili novijim, iOS 7.0 ili novijim operativnim sistemima. Kompatibilan je sa telefonima dijagonale ekrana 4.5 - 6.7 inča.