Prikaz 1–12 od 213 rezultata

Show sidebar
Close

PC 7.62 High Calibre

599.00 RSD

7.62 je taktička akciona igra, nastavak Brigade E5, sličan klasičnim naslovima kao što su Jagged Alliance ™, X-Com ™ i Silent Storm ™. Profesionalni plaćenik traži ruskog "biznismena", koji je ukrao mnogo novca od svojih "kolega", a zatim se sakrio u maloj zemlji Latinske Amerike da bi tamo izbegao neizbežne kazne. Ubrzo se zadatak pretvara u intenzivnu i opasnu avanturu, jer ima puno stvari koje se mora imati na umu - zamršena politička situacija, sukob vladine vojske i pobunjenika, a da ne spominjemo potrebu da se mudro biraju prijatelji i neprijatelji.

Close

PC 8Bit Armies

1,499.00 RSD

PC 8Bit Armies Dobrodošli u brzu borbu 8-Bit Armija! Prikupite resurse, izgradite i branite svoju bazu, istražujte razarajuća superoružja i razbijte svoje protivnike u epskom sukobu vatrenog oružja! Pokrenite masivne armije tenkova, artiljerija, aviona, snajperista, inženjera i još mnogo toga, da dominiraju na bojnom polju. Pridružite se svojim prijateljima i igrajte online u misijama protiv ili zajedno ili se borite sa grupom naših najtežih kompjuterskih generala u solo kampanji ili borbama za sukob sa AI. Karakteristike: Završiti 40 misija jednog igrača i 12 misija za saradnju. Konkurišite u online multiplaier-u sa do pet drugih igrača Obrišite svoje neprijatelje na raznim šarenim, razornim mapama Skočite u borbu sa jednostavnom kontrolnom šemom. Uživajte u igranju vojnih jedinica i struktura.

Close

PC Ace Combat 7 Collectors Edition

10,999.00 RSD
Kolektorsko izdanje obuhvata: Cela igra Season Pass (3 aviona, 3 misije, muzika) Ekskluzivni metalni model – The Arsenal Bird (40cm) A4 Artbook 3 cm metal pin 2 vezena amblema Ace Combat 7: Skies Unknown vas stavlja u kokpit najnaprednijih vojnih aviona ikada razvijenih i donosi jedinstveno iskustvo vazdušne borbe kroz fotorealističnu grafiku, napete vazdušne borbe, veliki broj autentičnih i futurističkih aviona kojima možete leteti, priču koja vas drži prikovanim a tu je i podrška za virtuelnu realnost!
Close

PC Age of Wonders: Planetfall

6,499.00 RSD

Planetfall je nova strateška igra iskusnog studija Triumph, poznatog po svojoj strategiji Age of Vonders. Prelazi se iz fantastičnog okruženja u naučnu fantastiku, tuđinsku planetu, na kojoj se carstvo nekako mora izgraditi. Moć je birati između šest frakcija, od militantnih preko kiborga do Amazona koji su prognani, dinosaurusima, računajući i ratne zločine, i diplomatiju i tehnološki razvoj. Bogati, originalni svet Planetfall-a može se istražiti i doživeti u velikoj samotarskoj kampanji i u takmičenju za više igrača.