Prikaz 1–12 od 17 rezultata

Show sidebar
Close

Nacon PS4 Revolution Pro Controller 2 – RIG Limited Edition

15,999.00
Nacon PS4 Revolution Pro Controller 2 - RIG limitirano izdanje kontrolera licencirano od strane Sony Interactive Entertainment Europe. Ima PS4™/PC napredne modove, tako da igrači mogu prilagoditi svoje profile pomoću aplikacija PC/MAC (podešavanje osetljivosti analognih tastera i trigera ). Kontroler ima mogućnost memorisanja četiri različita profila igrača na internoj memoriji gejmpeda i ima četiri tastera za prečice (M1, M2, M3, M4).
Close

PS3&PC AfterGlow Prismatic Wireless Controller Blue

3,499.00
PDP AfterGlow Prismatic je elegantno dizajniran bežični kontroler koji je kompatibilan sa PS3 konzolama i PC-jem. Sa neklizajućim držačima i teksturisanim tasterima, uživaćete u svakoj igri i veoma lako ćete pobediti protivnike. Kontroler ima vibraciju i unapređene L1/R1 i L2/R2 tastere. Ima tri moda plavog osvetljenja. Kontroler se napaja pomoću 2 AA baterije (nisu uključene).
Close

Switch Pokeball Plus

6,999.00
Poke Ball Plus je uređaj sa kojim možete igrati Pokémon: Let’s Go, Pikachu! i Pokémon: Let’s Go, Eevee! umesto standardnih Joy-Con gamepada. Moći ćete da bacata Poke lopte u igri sa trzajom zgloba. Pored kontrola pokretom, uređaj svetli, vibrira i ispušta zvukove.
Close

XBOX360 AfterGlow Prismatic Wireed Controller

3,999.00
Unapredite svoje Xbox 360 gejmersko iskustvo sa PDP Afterglow žičnim kontrolerom sa osvetljenjem i Smart Track tehnologijom, koja će obezbediti maksimalnu preciznost.
Close

XBOXONE Wireless Controller Black + Cable for Windows

8,499.00
Iskusite unapređen doživljaj sa Xbox bežičnim kontrolerom koga karakteriše elegantan i moderan dizajn. Uz kontroler dolazi adapter za Windows, tako da možete igrati igre i na svom računaru. Na kontroler možete povezati bilo koje slušalice sa 3.5 mm ulazom. Takođe, pomoću Bluetooth-a možete igrati omiljene igre na vašem mobilnom telefonu. Vibracija Da Kompatibilnost Xbox One, Xbox One S, Xbox One X i Windows Radna udaljenost 10 m Vrsta konekcije Wireless Analog Da Dodatne opcije Povezivanje slušalica
Close

XBOXONE&PC AfterGlow Prismatic Wired Controller

4,999.00
PDP AfterGlow Prismatic Wired Controller je elegantno dizajniran žični kontroler koji je kompatibilan sa XBOX konzolama i PC-jem. Licenciran je od strane Microsofta. Sa neklizajućim držačima i teksturisanim tasterima, uživaćete u svakoj igri i veoma lako ćete pobediti protivnike. Kontroler ima vibraciju i taster za kontrolu zvuka (sa prednje strane, te bez prekidanja igre možete podešavati jačinu zvuka). Na kontroler možete priključiti slušalice pomoću 3.5 mm ulaza.
Close

XBOXONE&PC Wired Controller Black

4,999.00
PDP Controller Black je elegantno dizajniran žični kontroler koji je kompatibilan sa XBOX konzolama i PC-jem. Licenciran je od strane Microsofta. Sa neklizajućim držačima i teksturisanim tasterima, uživaćete u svakoj igri i veoma lako ćete pobediti protivnike. Kontroler ima vibraciju i taster za kontrolu zvuka (sa prednje strane, te bez prekidanja igre možete podešavati jačinu zvuka). Na kontroler možete priključiti slušalice pomoću 3.5 mm ulaza.