Prikaz 1–20 od 169 rezultata

Show sidebar
Zatvori

CrystalSky – Part 3 Remote Controller Mounting Bracket

10.999 RSD

Nosač CrystalSky monitora koji se povezuje na kućište RC kontrolera. Kompatibilan je sa dronovima serija: Inspire, Phantom 4 i 3, Professional Phantom 3 i Advanced Matrice.

Zatvori

CrystalSky – Part 6 Monitor Hood 5.5″

4.699 RSD

Zaštita od sunca za CrystalSky monitor veličine 5.5 inča.

Zatvori

CrystalSky – Part 7 Monitor Hood 7.85″

9.599 RSD

Zaštita od sunca za CrystalSky monitor veličine 7.85 inča.

Zatvori

CrystalSky 5.5 Case

3.999 RSD

Futrola za zaštitu vašeg CrystalSky monitora kada ga ne koristite. Namenjen je monitoru veličine 5.5 inča. Unutrašnja strana je izrađena od mekane pene koja će ga maksimalno zaštititi.

Zatvori

CrystalSky 5.5 Screen Cover

3.499 RSD

Maska za zaštitu ekrana CrystalSky monitora dimenzije 5.5 inča zaštitiće vaš monitor tokom putovanja ili dok ga ne koristite.

Zatvori

CrystalSky 7.85 Case

4.499 RSD

Futrola za zaštitu vašeg CrystalSky monitora kada ga ne koristite. Namenjen je monitoru veličine 7.85 inča. Unutrašnja strana je izrađena od mekane pene koja će ga maksimalno zaštititi.

Zatvori

CrystalSky Ultra (7.85inch)

140.999 RSD

Bespilotne letelice u svom prirodnom spoljnom okruženju zahtevaju sjajan displej, poput DJI CristalSky 7,85 " ultra-svetlog monitora za neometano gledanje na dnevnom svetlu. Svetli LCD ekran od 2000 cd/m²  je na dnevnom svetlu bez potrebe za napajanjem, čak i u izazovnim situacijama. CristalSky je više od monitora posebno dizajniranog za DJI proizvode koji koristi Android OS i dolazi samo napunjen aplikacijama potrebnim za rukovanje DJI uređajima. Nećete naći nijednu neželjenu aplikaciju koja bi usporila uređaj. Osim toga, hardver je optimizovan za dekodiranje videa koji prenose DJI uređaji, smanjuje zaostajanje i poboljšava kvalitet slike. 

Zatvori

Cynova Propeller Guard Tello

2.299 RSD

Pokriva propelere. Obezbeđuje bezbednost letenja tako što štiti korisnike i objekte od rotirajućih propelera. Lagan, jednostavan za montažu i odvajanje.

Zatvori

DJI Care Refresh (Mavic 2) Card

16.999 RSD

4. Svaki put kada zatražite zamenu, dobićete zamenu koja je nova ili ekvivalentna novoj po performansama i pouzdanosti. 

"
Zatvori

DJI Care Refresh (Mavic Air 2) Card

10.999 RSD

4. Svaki put kada zatražite zamenu, dobićete zamenu koja je nova ili ekvivalentna novoj po performansama i pouzdanosti. 

"
Zatvori

DJI Care Refresh (Mavic Mini) Card

4.999 RSD

4. Svaki put kada zatražite zamenu, dobićete zamenu koja je nova ili ekvivalentna novoj po performansama i pouzdanosti. 

"
Zatvori

DJI Smart Controller

79.999 RSD
DJI Smart Controller je dizajniran da vaše letenje dronom olakša. Ekran od 5,5" prikazuje jasne i svetle slike čak i u teškim uslovima. Intuitivne kontrole i preinstalirane aplikacije poput SkyTalk-a i DJI GO 4, ubrzavaju podizanje samog drona i let čine izuzetno laganim. Obeybediće vam jasniju i čistiju sliku, brže povezivanje sa dronom i podizanje istog u let (30-ak sekundi, dok je sa starim kontrolerom sve to trajalo oko 100 sekundi). Kontroler karakteriše GoShare funkcija uz pomoću koje se lako prebacuju slike i video zapisi sa samog kontrolera na mobilni telefon. Ima zvučnik, mikrofon i HDMI konektor, kao i SkyTalk aplikaciju za live stream.
Zatvori

Inspire 1 – Part 18 Propeller Lock

149 RSD

Propeller Lock je plastični stezač za Dji Inspire 1 koji služi za zaključavanje propelera u fiksne pozicije. Koristan je u situacijama prilikom transporta drona.

Zatvori

Inspire 1 – Part 3 Power adaptor 100W (without AC cable)

1.999 RSD

Originalni rezervni punjač baterije jačine 100W za dron Dji Inspire 1. Dolazi bez AC kabla koji predstavlja poseban rezervni deo.

Zatvori

Inspire 1 – Part 55 Battery Charging Hub

4.999 RSD

Charging Hub za punjenje baterija drona Dji Inspire 1. Mali i lagan za nošenje, centar za punjenje baterije Inspire 1 omogućava vam da napunite do četiri Inspire 1 inteligentne baterije. Kada se koristi, hub za punjenje automatski bira pojedinačnu bateriju s najvećom količinom preostale snage i puni je do pune vrednosti pre nego što pređe na sledeću bateriju. Ceo proces se nadgleda i status svake baterije prikazuje se pomoću LED indikatora, čineći postupak punjenja jednostavan i lagan. Koristi se zajedno sa punjačem i kablom Inspire 1. Kompatibilan je sa modelima baterija TB47 i TB48.

Zatvori

Inspire 1 Part 35 Filter Kit

699 RSD

Komplet filtera za kameru drona Dji Inspire 1. U kompletu dolaze po jedan UV i ND filter.