Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Show sidebar

PC GRIP: Combat Racing – Rollers vs AirBlades Ultimate Edition

2.499 RSD

GRIP: Ultimate Edition je nagrađivani arkadni borbeni trkač koji se učitava. Sa klasičnim teško oklopnim valjcima koji se bore sa smrtonosnim anti-grav trkačkim vazdušnim trkačima, doživite intergalaktičku turneju koja je još brža, razornija nego ikada ranije, prepuna vozila. Obogaćen sadržajem na disku vrednim više godina.

PS4 Super Dungeon Bros

1.999 RSD

Upustite se u potragu za bogovima zajedno sa strašnim metalnim herojima Akslom, Larsom, Fredijem i Ozijem. Igrajte sami ili sa do 4 prijatelja u online co-op i istražite dubine tamnica Rökheima.

Switch AVICII Invector Encore Edition

3.999 RSD

PS4 AVICII Invector Encore izdanje sadrži svih 25 pesama originalnog naslova i 10 dodatnih pesama sa albuma "TIM" koje je osvojio Grammy nagradu.

XBOXONE Deliver Us The Moon – Deluxe Edition

3.999 RSD

Deliver Us The Moon - Deluxe Edition je Sci-Fi triler postavljen u apokaliptičnu blisku budućnost gde su prirodni resursi Zemlje potrošeni. U nastojanju da reše energetsku krizu, globalne sile stvorile su Svetsku svemirsku agenciju i obezbedile obećavajući novi izvor energije na Mesecu. Svetska svemirska agencija kolonizovala je i delovala od meseca sve dok jedne kobne noći nije prestala sva komunikacija sa Zemljom i nije se izgubio izvor energije. Sada, godinama kasnije, vi preuzimate ulogu poslednjeg Zemaljskog astronauta na misiji "uradi ili umri" da istraži šta se dogodilo i spasi čovečanstvo. Tokom ove avanture, vaš jedini pratilac je mali robot po imenu ASE. Zajedno ćete putovati mesecom, istraživati napuštene objekte, prikupljati tragove i konačno otkrivati tajne i skrivene agende onih koji su odavno prošli! Deluxe Edition set uključuje epski i originalni zvučni zapis i zapanjujuću digitalnu umetničku knjigu od 100 stranica i prima fizičko i digitalno izdanje.

XBOXONE GRIP: Combat Racing – Rollers vs AirBlades Ultimate Edition

3.999 RSD

GRIP: Ultimate Edition je nagrađivani arkadni borbeni trkač koji se učitava. Sa klasičnim teško oklopnim valjcima koji se bore sa smrtonosnim anti-grav trkačkim vazdušnim trkačima, doživite intergalaktičku turneju koja je još brža, razornija nego ikada ranije, prepuna vozila. Obogaćen sadržajem na disku vrednim više godina.