Prikazano 1–12 od 25 rezultata

Show sidebar
Zatvori

PC Lego Batman 2: DC Super Heroes

799.00 RSD
Kockasti Betmen u borbi protiv zla. Deo drugi. Jednostavna pričica o Betmenovom „skembavanju” Gotamovog kriminalnog krema, samo da bi ih u dva sinematika kasnije oslobodio zli mastermajnd Leks Lutor, pruža sasvim dovoljan okvir za ono što će uslediti – vraćanje odbeglih vragolana nazad u ćelije Arkam azila, sada uz pomoć pomenutih junaka iz DC univerzuma. Osnovna struktura igre evoluirala je u smislu da je Gotam Siti, kao glavni hab iz kojeg su vam dostupni svi ostali nivoi, sada ogromno igralište urađeno u stilu GTA gradova. Gameplay i dalje se vrti oko Betmenove i Robinove upotrebe specijalizovanih odela i uniformi, koje ćete pronalaziti na predefinisanim mestima. Hodanje po metalnim površinama uz pomoć Robinovog magnetnog odela, Betmenov strujni kostim za manipulaciju izvorima električne energije ili skafander za navigaciju kroz hazardne sredine vešto su ukomponovani sa zanimljivo dizajniranim nivoima, u kojima je često potrebno dobro mućnuti glavom u kom je smeru potrebno dalje ići i šta raditi.
Zatvori

PC Lego Batman 3: Beyond Gotham

799.00 RSD
Batman, Robin i The Flash odlaze u svemir kako bi se suprostavili The Jokeru i Lex Luthoru – LEGO Batman 3 – Beyond Gotham.
Zatvori

PC Lego Lord of the Rings

799.00 RSD
Gomila misija inspirisanih značajnijim filmskim scenama čine ovu igru pravom poslasticom.
Zatvori

PC Lego The Hobbit

799.00 RSD
LEGO porodica bogatija je za Hobite! Iskusite avanturu Torina, Bilbo-a i Gandalfa iz prve ruke u LEGO Svetu!
Zatvori

PS4 Hitman 2 Collector’s edition

18,499.00 RSD
Posle otcepljenja od Eidos-a, Io Iteractive je nastavio da radi na Hitman franšizi. Njihva prva velika igra (napravljena u saradnji sa izdavačom Warner Bros. Interactive Entertainment) otkako su postali samostalni će biti ni manje ni više nego Hitman 2 koji će biti ponuđen u punoj verziji – bez seckanja na epizode. Ovaj direktni nastavak prošle igre će biti fokusiran na još detaljnije nivoe, sa novim modovima igranja, lokacijama i mnogo toga drugoga. Kao poslebna poslastica igra će u sebi imati i unikatni solo ili coop mod Sniper Assassin koji je dostupan svim igračima koji kupe igru u pretprodaji.|Kolekcionarsko izdanje sadrži:|- Igru HITMAN 2 Gold Edition|- Ekskluzivnu metalnu kutiju|- Ekskluzivnu repliku Agent 47 kutiju za pištolj|- Agent 47 privezak u obliku metka|- Agent 47 Rubber Duck|- Agent 47 metalni novčić sa signaturom|
Zatvori

PS4 Hitman 2 Gold edition

12,499.00 RSD
Gold izdanje sadrži:|- 4 dana raniji pristup igri|- Executive paket (ICA 19 blackballer pištolj, italijansku crnu kožnu aktovku)|- Ekspanziju 1 (uključuje nove lokacije, misije, snajper mapu, autfite i oružja)|- Ekspanziju 2 (including new locations, missions, sniper map, outfits and weapons)|Posle otcepljenja od Eidos-a, Io Iteractive je nastavio da radi na Hitman franšizi. Njihva prva velika igra (napravljena u saradnji sa izdavačom Warner Bros. Interactive Entertainment) otkako su postali samostalni će biti ni manje ni više nego Hitman 2 koji će biti ponuđen u punoj verziji – bez seckanja na epizode. Ovaj direktni nastavak prošle igre će biti fokusiran na još detaljnije nivoe, sa novim modovima igranja, lokacijama i mnogo toga drugoga. Kao poslebna poslastica igra će u sebi imati i unikatni solo ili coop mod Sniper Assassin koji je dostupan svim igračima koji kupe igru u pretprodaji.
Zatvori

PS4 Hitman 2 Standard edition

8,999.00 RSD
Posle otcepljenja od Eidos-a, Io Iteractive je nastavio da radi na Hitman franšizi. Njihva prva velika igra (napravljena u saradnji sa izdavačom Warner Bros. Interactive Entertainment) otkako su postali samostalni će biti ni manje ni više nego Hitman 2 koji će biti ponuđen u punoj verziji – bez seckanja na epizode. Ovaj direktni nastavak prošle igre će biti fokusiran na još detaljnije nivoe, sa novim modovima igranja, lokacijama i mnogo toga drugoga. Kao poslebna poslastica igra će u sebi imati i unikatni solo ili coop mod Sniper Assassin koji je dostupan svim igračima koji kupe igru u pretprodaji.
Zatvori

PS4 Hitman: Definitive Steelbook Edition

7,499.00 RSD
Doživite vrhunsku Hitman fantaziju. Putujte po egzotičnim lokacijama, i "odstranite" mete snagom i inteligencijom Agenta 47. Bez skripte, potpuna sloboda je u vašim rukama da završite zadatke na način koji vi želite. Kompletno izdanje u metalnoj kutiji donosi preko 100 sati zabave.|
Zatvori

PS4 LEGO DC Super Villains

7,499.00 RSD
Kreni na potpuno novu LEGO avanturu, tako što ćeš postati najbolji zlikovac u univerzumu. Po prvi put u LEGO igri, igraj kao super-zločinac. Smešten u ogromni otvoren svet DC Univerzuma u kom je Justice Liga nestala, ostavljajući zaštitu Zemlje njihovim dvojnicima iz paralelnog univerzuma, koji su sebe proglasili Justice Sindikatom. Ponekad je potrebno više od super heroja da se obavi posao i na tebi je zajedno sa tvojom ludom ekipom da nadvladate nove, čudne heroje.
Zatvori

PS4 LEGO Marvel Super Heroes 2

6,999.00 RSD
​LEGO Marvel Super Heroes 2 je epska avantura i nastavak hit igre LEGO Marvel Super Heroes. Spajajući Marvel Super Heroes i Super Villains iz različitih era i realnosti, ova originalna priča vodi vas u kosmičke bitke kroz bezbroj Marvelovih lokacija istrgnutih iz vremena i prostora u neverovatni svet Chronopolis. Pun prepoznatljivog LEGO humora za sve uzraste, gejmeri će se boriti sa putnikom kroz vreme Kang the Conqueror, na lokacijama kao što su drevni Egipat, divlji zapad, Sakaar, grad Njujork u godini 2099, Xandar i mnoge druge maštovite lokacije u ovom zabavnom putovanju kroz Marvelov univerzum.