Prikaz 1–20 od 54 rezultata

Show sidebar
Zatvori

300 Rise of an Empire: (S1) Double

9.399 RSD

Dva dela originalne filmske trake sa snimanja filma 300: Rise of Empire, namenjeni samo istinskim kolekcionarima.

Zatvori

300 Rise of an Empire: (S3) Minicell

3.899 RSD

Uramljen deo originalne filmske trake sa snimanja filma 300: Rise of Empire, namenjen samo istinskim kolekcionarima.

Zatvori

300 Rise of an Empire: Mini Montage

10.999 RSD

Uramljenih 10 delova originalne filmske trake sa snimanja filma 300: Rise of Empire, namenjen samo istinskim kolekcionarima.

Zatvori

PC F.E.A.R. 3

799 RSD

F.E.A.R. zaista pruža jedinstveno iskustvo. U isto vreme je ratna igra, pucaljka, naučno fantastična avantura i horor. Priča je dobra, sa zanimljivim preokretima, dobro osmišljenim likovima. Kad stignete do kraja igre, setite se da je ovo bio samo uvod, te da se cela priča proteže kroz sve nastavke, što F.E.A.R. zaista čini igru vrednu uloženog vremena.

Zatvori

PC Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

799 RSD

Injustice: Gods Among Us smeštena je u alternativnoj stvarnosti. Džoker je obmanuo Supermana u ubijanju Lois Lane i nerođenog sina, dok je uništavao Metropolis. Prevazilazeći tugu i bes, Supermen se osveti Džokeru ubijajući ga hladnokrvno ispred Betmena. Dok se suočavao sa mučenikom, Supermen još uvek ne može prevazići krivicu o tome šta mu je Džoker učinio. Brzo, on preuzima kontrolu nad različitim narodima širom planete i uspostavlja novi svetski poredak kao Visoki savetnik za postizanje svetskog "mira". Heroji na zemlji su suočeni sa izborom; pridružiti se Supermenovom režimu ili postati Betmenov saveznik u njegovom pobunjenju. Nastaje rat među silama, koji će ugroziti i sam opstanak čovečanstva.

Zatvori

PC Lego Batman 2: DC Super Heroes

799 RSD
Gameplay i dalje se vrti oko Betmenove i Robinove upotrebe specijalizovanih odela i uniformi, koje ćete pronalaziti na predefinisanim mestima. Hodanje po metalnim površinama uz pomoć Robinovog magnetnog odela, Betmenov strujni kostim za manipulaciju izvorima električne energije ili skafander za navigaciju kroz hazardne sredine vešto su ukomponovani sa zanimljivo dizajniranim nivoima, u kojima je često potrebno dobro mućnuti glavom u kom je smeru potrebno dalje ići i šta raditi.

"
Zatvori

PC Lego Batman 3: Beyond Gotham

799 RSD

Batman, Robin i The Flash odlaze u svemir kako bi se suprostavili The Jokeru i Lex Luthoru – LEGO Batman 3 – Beyond Gotham. Poznata kombinacija rešavanja zadataka i platformskih elemenata, a jedan od načina rešavanja zadataka je promena kontrole između Batmana i Robina. Sjajna kombinacija akcije, puzli, otkrivanja, karakterističnog humora i raznih drugih misija koje se mogu naći u ovom nastavku LEGO Batmana.

Zatvori

PC Lego Harry Potter Years 1 – 4

799 RSD

Prva četiri dela kultne sage o Hari Poteru u LEGO produkciji – Harry Potter 1-4. Još jedna sjajna igrica LEGO serijala. Već iz naslova ste mogli da zaključiti da se radi o prva četiri dela sage o najpoznatijem čarobnjaku. Početak sage donosi nekoliko sjajnih novina. Sistem velikog hub nivoa iz koga se odlazi na ostale lokalitete uredno poređane po hronologiji iz filma, ovde je izmenjen u odnosu na prethodne naslove.

Zatvori

PC Lego Harry Potter Years 5 – 7

799 RSD

Završne epizode kultne sage u fantastičnoj LEGO produkciji – Harry Potter 5-7. Očekivano, dobitna formula iz prethodne igre LEGO Harry Poter 1-4 nije menjana, samo je dodata gomila novog sadržaja u skladu sa filmovima. Za razliku od drugih LEGO igrica poput pirata ili zvezdanih ratova, kod Harija ne postoji jasna separacija između hub-čvorišta i pojedinačnih nivoa sa direktnom rekonstrukcijom događaja viđenih u filmovima.

Zatvori

PC Lego Lord of the Rings

799 RSD

Nova LEGO avantura nas vodi u dobro poznati svet Gospodara prstenova, tačnije kroz filmsku trilogiju. Igrajući kao neki od članova Družine Prstena, igrač će (sam ili sa prijateljem) obići lokacije viđene u filmskoj trilogiji i učestvovati u mnogim bitkama koje smo gledali na filmskom platnu, naravno, propraćeno dobro poznatim LEGO humorom. Kao i prethodna LEGO igra (Batman 2: DC Heroes) i LoTR nudi velike nivoe i slobodno šetkanje između misija, a za pravi LoTR doživljaj omiljene nam kockice pričaju glasovima junaka iz filma.

Zatvori

PC Lego The Hobbit

799 RSD

Istraživanje kockacte „Srednje zemlje“ je prava mala zadovoljavajuća avantura, koja odiše promišljenim dizanom. Onakva kakvu Hobit i zaslužuje. Kao i sve do sada i ove „legice“ su krajnje privlačne i zabave i pružiće vam sate i sate zabave. U toku igre proživljavate avanture iz prva dva dela kultnog filma. Igra ima zabavan glavni „quest“, sa otvorenim svetom, na rapolaganju Vam stoji mnogo propratnih misija, raznih stvari koje treba sakupiti i slično. Ako ste igrali Lego adaptaciju Gospodara prstenova, mapa će vam već biti poznata. Ovaj put mapa je značajno „punija“ što je svakako dobar znak. Ono što su omašili u Gospodarima, ovde su itekako pogodili, a to je da Vas motiviše da istažite kompletnu mapu.

Zatvori

PC Lord of the Rings War in the North

999 RSD
Ipak, nećete biti u prilici da budete ni Frodo, ni Aragon ili Gandalf, već igrate kao jedan od nova tri lika koji su Družini omogućili uspeh u svom pohodu. Ovo je verovatno prva igra ove tematike na kojoj je PEGI oznaka 18. Likovi koje možete da izaberete su Andriel – čarobnica i vilenjak, Eradan, rendžer koji liči na Aragona i Farin – patuljak ratnik. Svaki lik ima posebne karakteristike. Andriel može da baca čini na neprijatelja, Eraden nosi luk i strelu, a Farin samostrel. Farin može da iskopava dragulje i da ih upotrebi za izradu određenih predmeta, a takođe može i da sruši zid iza koga se nalazi skriveno blago. Prepoznatljivi kadrovi iz filma pojavljuju se i u samoj igri.

"
Zatvori

PC Watchmen

299 RSD

Watchmen je maskirani osvetnk koji se sa svojim saborcima bori protiv korumpiranosti i zla koji vlada u njegovom gradu.

Zatvori

PS4 Batman Arkham Knight Playstation Hits

2.499 RSD

Konačni obračun za sudbinu Gotam Sitija donosi poznati gameplay iz serijala i, po prvi put, mogućnost korišćenja Betmobila. Finale Arkham serijala. Iako se i dalje radi o Unreal 3 endžinu, Arkham Knight donosi suštinski unapređene tehnikalije koje su igri omogućile da dobije neke od stvari o kojima smo do sada samo mogli da maštamo. Na prvom mestu izdvojili bi mogućnost istraživanja čitavog Gotham City-ja! Bilo da idete „peške polako“ ili se vozite Betmobilom, Gotham je jednostavno – prelep.

PS4 Cars 3 Driven To Win

2.999 RSD

Upalite svoje motore i opremite se za trkačko iskustvo koje nudi Cars 3: Driven to Win. Preko 20 likova koje možete opremiti po želji, među kojima su Lightning McQueen, Jackson Storm, Cruz Ramirez i nova generacija trkača. Preko 20 staza na kojima ćete se voziti i testirati svoje sposobnosti u 6 modova. Izazovite prijatelje i porodicu, postanite vrhunski šampion

Zatvori

PS4 Injustice 2 Playstation Hits

2.499 RSD

Spremite se i izgradite vrhunsku verziju svojih omiljenih legendi DC-a u INJUSTICE 2. Uz svaki meč zarađivaćete opremu za opremanje, prilagođavanje i razvoj vašeg rostera. Kad se zaustavi nepravda, Batman se bori protiv Supermanovog režima, pošto se pojavljuje nova pretnja koja će ugroziti samu egzistenciju. Izaberite najveći roster DC Univerzuma ikada i borite se na ikoničnim lokacijama u epskim bitkama. 

Zatvori

PS4 LEGO Batman 3 Beyond Gotham

2.499 RSD

Batman, Robin i The Flash odlaze u svemir kako bi se suprostavili The Jokeru i Lex Luthoru – LEGO Batman 3 – Beyond Gotham. Poznata kombinacija rešavanja zadataka i platformskih elemenata, a jedan od načina rešavanja zadataka je promena kontrole između Batmana i Robina. Sjajna kombinacija akcije, puzli, otkrivanja, karakterističnog humora i raznih drugih misija koje se mogu naći u ovom nastavku LEGO Batmana.

Zatvori

PS4 LEGO City Undercover

2.999 RSD

Pravo iznenađenje i osveženje za sve ljubitelje LEGO igara – McCain se vratio u LEGO City u (napokon) multiplatformskom naslovu. Lego City – Undercover predstavlja „nastavak“ kultne igre Lego City Undercover – The Chase Begins, ekskluzive za Nintendo 3DS. Najveća prednost, pored „ispeglane“ grafike je i mogućnost kooperativnog igranja u dvoje. što se tiče gameplay-a, igra predstavlja pravi GTA iz LEGO sveta. U pitanju je sandbox igra koja se odvija na orgomnom prostoru, po kojem se krećete pešice ili vozeći neki od 100 različitih tipova vozila. Možete da se peglate sa protivnicima pesnicama, a možete i da iskoristite neki od milion gedžeta koji su vam pri ruci.