Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Show sidebar

PC Arctic Trucker

399 RSD

Mašine, drvo i rasute tečnosti - dobićete ih do odredišta sa dobrim kamionom, odličnim vozačkim sposobnostima i radnim grejačem. Profitabilniji ugovori dopuštaju vam da poboljšate svoj bilans gotovine, kupite nove traktore i preuzmete veće pošiljke. Pazite, međutim - nesreće i nehotične zaustavljanja uzrokuju više štete nego jednostavno učiniti klijenta nesretnim!

PC NK Pro racing

599 RSD

PC NK Pro racing je jedna od najrealističnijih trkačkih simulacija. Ovo hiperrealno iskustvo obogaćeno je i realističkim efektima vremenskih uslova.

PC Professional Farmer 2017

999 RSD

PC Professional Farmer 2017 Uživajte u životu farmera, sa svim njegovim napornim, ali lepim poslovima! Originalna oficijalna vozila, obrađivanje polja, vođenje brige o životinjama i prodaji vaših proizvoda! Svet je otvoren, a mape su prilično velike, sezone realne i podosta različite. Od modova na raspolaganju su vam Career i detaljni tutorijal. Pazite kako orete, loše oranje uzrokuje korov i manju proizvodnju.

PS4 Rick and Morty – Virtual Rick-ality (VR required)

2.499 RSD

Rick and Morty će se teleportovati u vašu sobu, kroz najsavremeniju VR avanturu. Rešite veliki broj zagonetki, prođite kroz portale do najčudnijih dimenzija, vičite na Rika, borite se sa vanzemaljcima, pijte deterdžent i još mnogo toga.

XBOXONE Friday the 13th: The Game

4.499 RSD
Nalazite se na izmišljenoj lokaciji na jezeru iz filma i igra po 8 igrača istovremeno – 7 su ljudi koji imaju za cilj da izvrše različite zadatke i pobegnu od ubice, a jedan igra kao legendarni ubica Džejson koji ima cilj da pobije sve ostale igrače.