Prikazano 1–12 od 45 rezultata

Show sidebar
Zatvori

PC Prince of Persia

999.00 RSD
Nemajući kud, a nasuprot bratovljevom savetu i zdravom razumu, kralj Malik oslobađa drevnu vojsku peščanih ratnika i njihovog demonskog vođu, božanstvo Rataša, bacajući drevno proklestvo na sopstveno kraljevstvo.
Zatvori

PC Prince of Persia Trilogy (Sands of Time + Warrior Within + Two Thrones)

999.00 RSD
Sands of Time: Za ljubitelje egzotičnih akcionih igara, naročito onih koji su uživali igrajući original. U potrazi za spasenjem, ni moja Smrt me ne može zaustaviti. Izobličen od mračnih moći magične tame, Princ je vođen da oslobodi smrtonosno zlo nad Sultanovim ogromnim kraljevstvom podpomognut zavodljivom princezom i apsolutnim moćima Pustinje Vremena , on se upušta u mučeničku avanturu da povrati uklete odaje Palate. Princip igranja verno prati postulate originala i uključuje atraktivne gimnastičarske akrobacije glavnog junaka, uzbudljive scene mačevanja i, naravno, skokove Warrior Within: Princ je lovljen od besmrtne zveri čiji je jedini cilj njegovo uništenje. Jedina nada za Princa je da preokrene sudbinu. Borbeni sistem je bitno poboljšan uvođenjem novih specijalnih i kombinovanih poteza koji borbu čine dinamičnijom i neizvesnijom. U centru pažnje su atraktivne gimnastičarske akrobacije koje glavni junak koristi za izbegavanje lukavo osmišljenih zamki i rešavanje zagonetki. Svi potezi su vizuelno savršeno uobličeni i spektakularno animiran. Uživaj u brojnim akcijom zapakovanih sati putovanja kroz vreme u cilju menjanja sudbine. Brani svoj život sa preko 50 oružja i otkrij razne završetke igre. Oslobodi se smrtonosnih zamki i opasnih protivnika koristeći Prinčeve zadivljujuće akrobatske sposobnosti! Pored ogromne količine akcije, Prince of Persia: Warrior Within nudi i rešavanje zagonetki, te pronalaženje tajnih predmete koji povećavaju Prinčevu životnu snagu. Kroz igru je takođe skriveno mnoštvo tajnih i jedinstvenih oružja. Pronađite ih sve! Two Thrones: Jedan ratnik a dve duše Borićeš se da spaseš svoj narod. Borićeš se zbog osvete. Ali, najveći rat je u tebi: Borba za tvoju dušu! Radnja se nadovezuje na Warrior Within i prati događaje nakon Dahakine smrti (u pitanju je alternativni završetak u kojem se Kalina vraća s princem u Vavilon). Prizor koji ga je dočekao na vratima grada nagovestio je nove probleme koji će kulminirati Kalininom smrću. Da zlo ne bude jedno, beskrupulozni Vezir je posuo Pesak vremena koji će dovesti do deobe Prinčeve ličnosti na dobru i lošu „polutku” koje će se sukobljavati do samog kraja (originalni lik je mudriji, a zli dvojnik snažniji i sklon nasilju). Naizmenično upravljajući jednom od dve ličnosti igrač dobija podjednaku dozu intelektualnog i fizičkog iskustva, što je bila izvorna zamisao dizajnera.
Zatvori
Zatvori

PC Zombi

2,499.00 RSD
Zatvori

PS4 Assassin’s Creed Odyssey

8,999.00 RSD
Napiši svoju legendarnu Odiseju i doživi epsku avanturu u kojoj je svaki izbor bitan. Osuđen na smrt od strane svoje porodice, kreni na putovanje od izgnanika plaćenika do legendarnog Grčkog heroja. Iskuj svoj put kroz ratom zahvaćen svet, oblikovan od strane ljudi i bogova. Upoznaj najpoznatije figure antičke Grčke i u saradnji sa njima oblikuj istoriju moderne civilizacije.||Assassin’s Creed® Odyssey vam daje izbor kao nikada do sad u Assassin’s Creed igri. Izaberi kakav heroj želiš biti i oblikuj svet oko sebe. Kroz odnose koje gradiš sa likovima i svojim odlukama ti si taj koji odlučuje o svojoj sudbini. Bori se kroz na kopnu i moru i postani pravi heroj legendi.||Preorder bonus The blind King dodatna misija.