Prikaz 1–20 od 52 rezultata

Show sidebar

Ghost Recon Wildlands: Fallen Angel Figurine

8.999 RSD

Upotpunite svoju kolekciju ovom zanimljivom figurom Fallen Angel. Za sve ljubitelje Ghost Recon-a.

PC Assassin’s Creed Syndicate Charing Cross Edition

7.499 RSD

Na polju Assassin’s Creed serijala, Syndicate nas podseća da AC veoma teško podnosi dinamiku izdavanja novog naslova svake godine. Sa druge strane, kao AAA naslov za ovu prazničnu sezonu, Ubisoft je makar ove godine uspeo da isporuči pristojnu igru koja može da prođe kao zabava za jedno prelaženje. Ako ste fan serijala, Syndicate verovatno ne želite da propustite. Ako prosto želite AAA naslov pred kraj godine, ova igra vam takođe može poslužiti. Ali ako ste neko ko verno prati video igre i očekuje nešto više od naslova u koji je uloženo izuzetno mnogo novca u njegov razvoj, to nešto više ovde nećete pronaći.

PC Blazing Angels: Squadrons of WWII

599 RSD

Blazing Angels: Squadrons Of WWII vam omogućava da živite najupečatljivije iskustvo vazdušnog ratovanja u Drugom svetskom ratu. Vi i vaša eskadrila ćete uraditi sve kako biste pobedili.

PC Grey’s Anatomy

499 RSD

U Grejevoj anatomiji, video igri, fanovi će imati priliku da preuzmu uloge svih svojih omiljenih lekara u potpuno novoj originalnoj priči.

PC Homeworld Remastered Collection

2.999 RSD

Sadrži sve igre iz Homeworld serijala i njihove ekspanzije u HD izdanju.

PC Imagine Pet Hospital

499 RSD

Započnite novi posao kao mladi veterinar u potpuno novom centru za spašavanje životinja i pazite na dosta domaćih i divljih životinja.

PC Imperialism 2: the Age of Exploration

299 RSD

Imperialism II je preciznija i zanimljivija upotreba imperijalističkog sistema, sa fantastičnim dejstvom više elemenata.

PC Myst 5: End of Ages

299 RSD

Grand Finale najveće avanture! Odlučite o sudbini civilizacije u ovom trijumfalnom završnom poglavlju sa Mist sagom.

PC Onimusha 3

599 RSD

ONimusha 3 je igra u kojoj se suočava sa raznim izazovima od mračne magije nad kojom vlada Demon zarobljen u ljuckom obliku i koji će poslati svoju hordu ne mrtvih kao i čudovišta na svet.

PC Prince of Persia

999 RSD

Nemajući kud, a nasuprot bratovljevom savetu i zdravom razumu, kralj Malik oslobađa drevnu vojsku peščanih ratnika i njihovog demonskog vođu, božanstvo Rataša, bacajući drevno proklestvo na sopstveno kraljevstvo.

PC Star Trek: Legacy

599 RSD
Prilagodljive flote, brodovi i kapetani.

"

PC The Settlers Double Pack (Settlers 6 + Settlers 7 Gold)

999 RSD

PC The Settlers Double Pack (Settlers 6 + Settlers 7 Gold) U kompletu dolaze The Settlers 7 Paths to a Kingdom Gold Edition i The Settlers Rise of an Empire.

PC Train Simulator

399 RSD

Oduvek ste maštali da vozite vozove? Sa Train simulacijom možete ostvariti svoje snove i uživati u najrealističnijim vožnjama.

PC Zombi

1.499 RSD

PC Zombi Zombi je “pomešana vreća” odnosno, preciznije, kao “tajanstvena kesica” sa igračkama. Možda u njoj bude baš ona igračkica koju ste želeli (odnosno Zombi radi na vašem PCju kako treba i tada ćete se solidno zabaviti) a možda dobijete duplikat.

PS4 Assassin’s Creed 3 Remastered & Liberation Remastered

2.999 RSD

Pokreni revoluciju kao assassin rođen u lepoti i brutalnosti 18 veka. Godina je 1775. i pobuna američkih kolonista počinje. Ti si Konor, assassin koji se zakleo da će osigurati slobodu svom narodu i naciji. Da bi uspeo u tome, lovićeš svoje neprijatelje po velikom otvorenom svetu. Koristićeš sve svoje smrtonosne sposobnosti u nasilnoj misiji koje će te voditi od haotičnih ulica do krvlju natopljenih bojnih polja. Upoznaćeš heroje američke i zajedno ćete uništite sve koji prete slobodi.

PS4 Assassin’s Creed Ezio Collection (Assassin’s Creed 2+Brotherhood+Revelations)

2.999 RSD

Kreirajte istoiriju kao legendarni master Assassin Ezio Auditore u EZIO kolekciji, koja sadrži single player kampanje i sve dodatke za Assassin's Creed 2 , Assassin's Creed Brotherhood i Revelations, sa poboljšanom grafikom u verzijama za PS4 i XboxONE. Pored igara, kolekcija sadrži 2 kratka filma: Assassin's Creed LINEAGE i Assassin's Creed EMBERS. Preuzmite ulogu Ezia, najpoznatijeg i najvoljenijeg lika Assassin's Creed franšize. Pratite njegov razvoj kroz avanture od mladih godina do legendarnog vode bratstva Assassina...