Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

Show sidebar

PC Big Mutha Truckers 2

599 RSD

Big Mutha Truckers 2 počinje tako što je Ma Jackson priveden u policijski pritvor zbog utaje poreza. Jedini način da osvoji svoj slučaj je angažovanjem rođaka Jakova, najmoćnijeg pravnog momka sa ove strane Boogerovog kanjona. Igrači će imati izazov da prikupe novac potreban za podmićivanje porotnika da bi oslobodili Ma. Filozofija koja je korišćena u originalu Big Mutha proširljena je u Big Mutha Truckers 2 dodatnim rutama, skrivenim prečicama i mogućnošću vožnje brojnih vozila. Igrači imaju slobodu da skrenu sa puta i istražuju autoputeve i puteve bez obzira u koji grad odluče da posete. Pored toga, proces trgovanja je pojednostavljen, sa većim fokusom na akciji na putu.

PC Bratz 4 Real

199 RSD

Pratite Jasmin, Kloi, Sašu i Žade kako polaze u srednju školu i otkrijte da je to potpuno drugačiji svet

PC Juiced 2: Hot Import Nights

599 RSD

Novi nastavak Juiced serijala, imenom Juiced 2: Hot import nights, donosi nam igru koju bismo mogli definisati kao odlično zamišljenu. Mnogo je novih i zanimljivih ideja uneto u igru. Glavne promene u odnosu na prošli nastavak izvedene su u strukturi igre, gde je izmenjen sistem pomoću kojeg igrači napreduju kroz igru. Uz karijerni mod igrači će pronaći brojne samostalne trke različitog tipa koje se dele na standardne trke i drift takmičenja. Karijerni mod donosi nam dosta trka koje su razvrstane u grupe. Pojedina grupa sastoji se od nekoliko trka u kojima igrači zarađuju novac i napreduju kroz igru. Novi zanimljivi dodatak dolazi u vidu ciljeva koji su postavljeni unutar trka. Pored toga što igračima donose novac, ove ciljeve treba odraditi da biste mogli da pređete iz jedne grupe trka u drugu. Ideja ciljeva je vrlo dobro odrađena, jer su oni raznoliki i uvek uključuju situaciju da morate da budete prvi u trci. Dodatna pogodnost je to što u jednoj trci možete da ostvarite nekoliko ciljeva i tako osigurate napredak u sledeće grupe.

PC Prison Tycoon 3

999 RSD

Vaši zidovi, vaša pravila. Izaberite zatvorene iz muških ili ženskih kaznionica i vojnih zatvora. Vreme je za zaključavanje. Kako ćete se nositi sa nasiljem bande, štrajkovima glađu i demonstrantima? Stavite svoje zatvorenike na posao. Dodijelite im radne zadatke u zatvoru, kao što su radovi na čišćenju i održavanju. Sudbina zatvorenika je u vašim rukama. Da li ćete pustiti svoje zatvorenike na uslovnu slobodu ili ćete izložiti društvo opasnosti?

PC Supreme Commander

299 RSD

Dve godine posle beskonačnog rata jedan veliki narod sada leži u ruševinama sa nadom u svetliju budućnost. 

PC Wall-E

799 RSD

Trkajte se, letite i pucajte kao roboti WALL-E i EVE kroz brzu avanturu.