Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Show sidebar

PS4 The Walking Dead – A New Frontier

1.999 RSD

Konačno su pohvatali načine da se izbore sa šetačima, haos polako zalazi, civilizacija je na vidiku. Ali koja je cena? Da li se može verovati preživelima? Havijer je mladić odlučan u nameri da pronađe svoju porodicu. Na svom putu upoznaje mladu devojku koja je takođe iskusila nezamislivi gubitak. Njeno ime je Klementina, a vaše sudbine su od sada pa nadalje isprepletane.

Switch The Walking Dead – The Final Season

4.999 RSD

Ovim poglavljem se završava priča o Clementine, koja je od devojčurka do odrasle osobe preživela horde zombija i neprijatnih situacija, pritom gledajući mnoge svoje bližnje kako umiru pred njenim očima. Finale igre je jako tužno, što se i očekuje od ovakve igre.

XBOXONE The Walking Dead – The Final Season

2.499 RSD

Igra je bazirana na Kirkmanovom stripu i govori o životu i preživljavanju nakon izbijanja zombi apokalipse. U finalu ćemo pratiti Clementine, sada odraslu devojku, koja pokušava da izgradi novi život za sebe i dečaka AJ koga je usvojila. The Walking Dead - The Final Season ima novu kameru "s ramena" i više slobode za istraživanje, sa znatno dinamičnijim akcionim scenama. Igra podržava 4K rezoluciju i HDR na odgovarajućim ekranima.