Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

Show sidebar

PC Age Of Wonders III

999 RSD

Age of Wonders III strateško/taktička igra gde konstatno skačete sa makro aspekta u kome rešavate civilizacijske probleme, organizujete armije, unapređujete gradove, jačate ekonomiju, na mikro aspekt svake pojedinačne borbe koju budete imali na putu ka slavi, a imaćete ih.

PC Air Aces Pacific

499 RSD

Vešt simulator borbenih aviona, u kojem igramo kao pilot i učestvujemo u bitkama iznad Tihog okeana. Igra je jednostavna za savladavanje modela leta i široke postavke teškoće.

PC Martial Arts: Capoeira

499 RSD

Martial Arts: Capoeira je borilačka igra kojom se takmičite u raznim veštinama Capoere.

PC Naval Warfare

499 RSD

U fantastičnom svetu viktorijanske arhitekture, rat besni između industrijskih supersila. Kao komandant mornarskog super-razarača, vaša je dužnost da uništite neprijateljske moćne Boss jedinice u vojnoj kampanji epskih razmera u, ispod i iznad površine. Ako želite da pobedite iz različitih izazovnih scenarija, morate voditi svoje trupe protiv talasa nakon talasa masovnih napada sa brodova, aviona i gigantskih specijalnih snaga.

PC Nikita Speedy Pirates

299 RSD

Nikita: Speedy Pirates – Najbolja igra za svu decu koja vole pirate i ludu vožnju. Nikita kakvu je do sada nisi video – ona i dalje traži mapu sa blagom, ali na način neuobičajen za pirata. Mnoštvo novih izazova i avantura su tu za najsmelije igrače! Isprobaj se u različitim modovima igre. Izaberi izmedju turnira, trka za najbrže vreme, trka za osvajanje novca i checkpoint trka Trkaj se na dinamičnim stazama kroz zamkove, plaže i izmedju drveća palmePoseti tropska ostrva i upusti se u neverovatne avanture Koristi voćne bombe kako bi zaustavio svakog ko pokuša da te pretekne Pirati ostavljaju more iza sebe i započinju veliku trku za blagom! Pridruži im se!

PC Storm Over the Pacific

499 RSD

Epski sukobi iz Drugog Svetskog rata između Japana i Sjedinjenih Američkih Država.

PC Torment Tides of Numenera Code

4.999 RSD

Uz mnoštvo neobičnih saputnika - čiji motivi i ciljevi mogu da ti pomognu ili naude, moraš pobeći drevnom, nezaustavljivom stvorenju Sorrow i odgovoriti na pitanje koje definiše tvoju egzistenciju.

"

PS4 Torment Tides of Numenera D1 Edition

2.499 RSD

I pored svih problema, odlaganja, uklanjanja određenih stretch ciljeva, utrošenih para i svega ostalog što je pratilo razvoj Tormenta poslednjih godinu-dve, inXile nas ipak nije razočarao. Dobili smo igru zbog koje se zore dočekuju budne, i koja može ponosno da stane rame uz rame sa svojim uzorom, koji je po mnogo čemu i nadmašila, te sebi utkala put u „kuću slavnih“ RPG igara.