Prikaz 1–20 od 60 rezultata

Show sidebar

Final Fantasy XIII Play Arts Snow

2.499 RSD

Figura Snow Villiers iz igre Final Fantasy XIII dolazi sa zamenskim šakama.

PC Final Fantasy XIV Online Complete Edition

2.999 RSD
FINAL FANTASY XIV: Stormblood - Pridružite se borbi za slobodu. Putujte na istok u nove zemlje i probajte nove klase samurai i red mage.

"

PC Final Fantasy XIV StormBlood exp. (incl. Heavensward exp.)

2.499 RSD

PC Final Fantasy XIV StormBlood exp. (incl. Heavensward exp.) FINAL FANTASY XIV: Stormblood - Pridružite se borbi za slobodu. Putujte na istok u nove zemlje i probajte nove klase samurai i red mage.

PC Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

999 RSD

FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn - Započnite svoju avanturu u svetu Eorzea. Prepaid Card na 60 dana.

PC Final Fantasy XIV: Shadowbringers

2.999 RSD
Ovaj paket zahteva FINAL FANTASY® XIV Online Starter Edition (A Realm Reborn) za pokretanje igre.

"

PC Front Mission Evolved

599 RSD

Front mission: Evolved je pucačka igra sa odličnim, pažljivo razvijenim  elementom simulacije koji se ogleda u premisionoj mogućnosti za podešavanje Wanzera. Svom Wanzeru možete menjati ruke, noge, torzo, jedno ili sva četiri oružja, specijalne borbene dodatke i druge elemente, pazeći da težina svih delova ne preðe maksimalnu sposobnost generisanja energije. Ceo sistem je veoma jednostavan i odličnog interfejsa. Ovo, naravno, nije MechWarrior niti Armored Core, tako da osim težine odreðenog komada drugi kriterijumi realno ne postoje. Ammo, na primer, nije faktor jer je dopunjavate usred misije skupljajući plave kocke, koje se razlikuju od zelenih što vam vraćaju liniju zdravlja.

PC Just Cause Masterpiece ( Just Cause + Just Cause 2 )

799 RSD

Dve igre u kompletu, kolekcija Just Cause i Just Cause 2. Just Cause 1:Just Cause je važio za pravi pionirski poduhvat u open-world gaming-u.Vi ste u ulogu Rica Rodrigueza, tajni agent CIA koji je specijalista za rušenje diktatorskog režima koji upravo pokušava da sruši zajedno sa članovima korupmirane vlade San Esperito-a. Just Cause 2:Just Cause 2 smešten je na azijskom poluostrvu Panau, te nas ponovno stavlja u ulogu Rica Rodrigueza. Svestrani agent Agencije ovaj je put zadužen za rušenje novog režima , onog koji ne odgovara najvećoj svetskoj sili.Naime, predsednikov razmetni sin, Pandak „Baby“ Panay, eliminisao je svog oca i proglasio se vladarom Panaua, pokrenuvši tako svoju diktaturu kojom planira državu učiniti nezavisnom. Istovremeno, najcenjeniji agent Agencije nestaje na Panau , a kako se ta dva događaja čine povezanima, Rico je primoran otkriti sudbinu Toma Sheldona, koji je sasvim slučajno njegov prijatelj i mentor.

PC Marvel’s Avengers

7.499 RSD

Okupite svoj tim Zemaljskih najmoćnijih heroja, prigrlite svoje moći i živite svoje snove Super Heroja.

PC Murdered: Soul Suspect

599 RSD

Murdered: Soul Suspect je avanturistička igra puna akcije i misterije. Priča prati detektiva Ronana u poteri za serijskim ubicom. Pogled je iz perspektive trećeg lica.