Prikazani svi od ukupno 11 rezultata

Show sidebar

PC 8Bit Armies

1.499 RSD

PC 8Bit Armies Dobrodošli u brzu borbu 8-Bit Armija! Prikupite resurse, izgradite i branite svoju bazu, istražujte razarajuća superoružja i razbijte svoje protivnike u epskom sukobu vatrenog oružja! Pokrenite masivne armije tenkova, artiljerija, aviona, snajperista, inženjera i još mnogo toga, da dominiraju na bojnom polju. Pridružite se svojim prijateljima i igrajte online u misijama protiv ili zajedno ili se borite sa grupom naših najtežih kompjuterskih generala u solo kampanji ili borbama za sukob sa AI. Karakteristike: Završiti 40 misija jednog igrača i 12 misija za saradnju. Konkurišite u online multiplaier-u sa do pet drugih igrača Obrišite svoje neprijatelje na raznim šarenim, razornim mapama Skočite u borbu sa jednostavnom kontrolnom šemom. Uživajte u igranju vojnih jedinica i struktura.

PC Armello: Special Edition

1.499 RSD

PC Armello: Special Edition Lav je bio vrlo pravičan vladar dok ga nije posekla fatalna bolest – Trulež! Da li od nekupanja ili lagodnog života, to već nije na nama da kažemo. Sve u svemu, Lav polako umire, i sve je više podložnji uticaju demona i stranih agenata…i tu počinje igra.

PC Jagged alliance: Flashback

599 RSD

PC Jagged alliance: Flashback Jagged Alliance: Flashback je prolog za sve kasnije Jagged Alliance igre. Osamdesete su godine prošlog veka, AIM još nije formiran, većina slavnih plaćenika još uvek su Mapet bebe... Prva gusenica u košulji tiče se premise koja glorifikuje tadašnje CIA operacije, neslavne po unesrećivanju kompletnog južnoameričkog kontinenta. Tako ovde iz „benevolentnih” pobuda agencija šalje ekipu naoružanih komandosa na karipsko ostrvo. Njime vlada zli princ koji neguje tesne veze sa SSSR-om. Helikopter biva oboren, a udes preživljava samo jedan agent. On će postati okosnica gerile koja će princa išutirati iz Bel Era i poslati u Had. Gameplay Flashbacka ima Jagged Alliance kostur na kojem nema mnogo mesa. Kretanje i borba za sektore su tu, prisutna je regrutacija milicije u ključnim sektorima koji donose lovu (plantaža, rudnik...), ali je mapa veoma mala, tako da će vam za kompletiranje igre biti potrebna 1/3 vremena koje biste uložili u Jagged Alliance 2.

PS4 Among The Sleep Enhanced Edition

1.999 RSD

Among the Sleep je psihološlka horor igra u kojoj ćete igrati kao maštovito dvogodišnje dete koje će iskusiti strašan svet. Iznenada ćete se probuditi u mračnoj i praznoj kući i krenućete u potragu za izgubljenom mališanovom majkom.

PS4 Monstrum

3.999 RSD

Monstrum koristi tradicionalnu horor formulu i miks kako na teretnom brodu nikada ne bi bilo sigurno. Primoraće vas da koristite svoju pamet i razne alate, kako biste našli svog progonitelja. Pokušajte da pobegnete iz okruženja koje želi da vas ubije.

PS4 No Straight Roads

4.999 RSD

Vratite Vinyl City pomoću rok muzike. Krenite u muzičku pustolovinu kao članovi indijskog benda - Mayday i Zuke i predvodite muzičku revoluciju protiv EDM carstva No Straight Roads.

PS4 Shiny

2.499 RSD

Sa zadivljujućim i pomalo nostalgičnim zvukom , PS4 Shiny je emotivna priča o simpatičnom heroju, robotu Krameru, koji skuplja i deli energiju sa svojim prijateljima robotima, pomažući im da pomognu i izbegnu teške situacije.

Switch Truck Driver

6.499 RSD

Truck Driver je simulacija vožnje kamionom koja je u potpunosti fokusirana na career modu. Istražite svet i uživajte u prirodnim procesima, prelepim predelima i gradovima. Izgradite dobru komunikaciju sa lokalnom zajednicom u svakom poslu. Dizajnirajte svoj kamion prema vašoj želji.

XBOXONE Monstrum

3.999 RSD

Monstrum koristi tradicionalnu horor formulu i miks kako na teretnom brodu nikada ne bi bilo sigurno. Primoraće vas da koristite svoju pamet i razne alate, kako biste našli svog progonitelja. Pokušajte da pobegnete iz okruženja koje želi da vas ubije.

XBOXONE Xenon Racer

6.499 RSD

Godina je 2030. U eri letećih automobil organizovano je prvenstvo za tradicionalna vozila na točkovima tj. vrhunskih električnim vozilima sa ksenonskim gasom. Vozite kroz razne gradove kao što su Tokio i Dubai vratolomnim brzinama i ostvaarite svoju večnu pobedu.