Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

Show sidebar
Close

PS4 8Bit Armies

3,999.00
Uživajte u igranju vojnih jedinica i struktura"
Close

PS4 Air Missions: HIND

4,999.00

PS4 Air Missions: HIND je prva simulacija vožnje helikopterom na konzoli. Igra je bazirana na rešavanju uzbudljivih vazdušnih misija vožnjom helikoptera MI-24, poznatog pod nazivom "leteći tenk".

Close

PS4 Among The Sleep Enhanced Edition

2,999.00

Among the Sleep je psihološlka horor igra u kojoj ćete igrati kao maštovito dvogodišnje dete koje će iskusiti strašan svet. Iznenada ćete se probuditi u mračnoj i praznoj kući i krenućete u potragu za izgubljenom mališanovom majkom.

Close

PS4 Blackhole: Complete Edition

2,499.00

Fantastična logičko – platformska igra Blackhole dolazi u kompletnom izdanju na PS4 konzole. Iako deluje da je nastala iz zezanja, bez ikakavog obraćanja pažnje na spretnog prosečnog igrača, tu se i krije čar i posebne tajne i kvalitete ove igre. Nalazite se u ulozi malog svemirskog broda zaduženog za zatvaranje opasne Crne rupe, koja se velikom brzinom približava našoj planeti. Usled trenutka nepažnje ista vas usisa i krećete u avanturu istraživanja opasnog krajolika ove anomalije.

Close

PS4 Omen of Sorrow

6,499.00

Očistite um, stegnite pesnice o premite se za opaku bitku. Omen of Sorrow donosi borbu inspirisanu klasicima, sa razmisljanjem i filozofijom iz prošlih vremena, ali podižući igru na neki viši nivo, sa dosta inovacija. Pridružite se bici i osvojite tamu.

Close

PS4 Shiny

2,499.00

Sa zadivljujućim i pomalo nostalgičnim zvukom , PS4 Shiny je emotivna priča o simpatičnom heroju, robotu Krameru, koji skuplja i deli energiju sa svojim prijateljima robotima, pomažući im da pomognu i izbegnu teške situacije.

Close

PS4 Xenon Racer

6,499.00

Godina je 2030. U eri letećih automobil organizovano je prvenstvo za tradicionalna vozila na točkovima tj. trka vrhunskih električnih vozila sa ksenonskim gasom. Vozite kroz razne gradove kao što su Tokio i Dubai vratolomnim brzinama i ostvarite svoju večnu pobedu.

Close

XBOXONE 8Bit Armies

3,999.00
Dobrodošli u brzu borbu 8-Bit Armija! Prikupite resurse, izgradite i branite svoju bazu, istražujte razarajuća superoružja i razbijte svoje protivnike u epskom sukobu vatrenog oružja! Pokrenite masivne armije tenkova, artiljerija, aviona, snajperista, inženjera i još mnogo toga, da dominiraju na bojnom polju. Pridružite se svojim prijateljima i igrajte online u misijama protiv ili zajedno ili se borite sa grupom naših najtežih kompjuterskih generala u solo kampanji ili borbama za sukob sa AI. Datum izlaska 21.09.2018 Karakteristike: Završiti 40 misija jednog igrača i 12 misija za saradnju Konkurišite u online multiplaier-u sa do pet drugih igrača Obrišite svoje neprijatelje na raznim šarenim, razornim mapama Skočite u borbu sa jednostavnom kontrolnom šemom Uživajte u igranju vojnih jedinica i struktura
Close

XBOXONE Armello: Special Edition

3,999.00
Lav je bio vrlo pravičan vladar dok ga nije posekla fatalna bolest – Trulež! Da li od nekupanja ili lagodnog života, to već nije na nama da kažemo. Sve u svemu, Lav polako umire, i sve je više podložnji uticaju demona i stranih agenata…i tu počinje igra.