Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

Show sidebar

Alien Legendary Scale Bust 1/2 Big Chap 35 cm

64.999 RSD

Jedno od najprepoznatljivijih stvorenja koja je ikada uhodila srebrni ekran, vanzemaljac Big Chap zaradio je svoj nadimak na setu filma zbog svoje velike veličine. Kreacija od približno 1:2 prirodne veličine, ova veličanstvena bista obuhvata originalni bio-mehanički dizajn H.R. Gigera u zapanjujućim detaljima.

Aliens vs Predator Requiem Legendary Scale Bust 1/2 Wolf Predator Limited International Ver. 45 cm

136.499 RSD

Legendarna skala poprsje Wolf Predator savršena je rekreacija i učiniće neverovatan dodatak bilo kojem kolekcionarskom predatorskom displeju. Sam komad je sastavljen od mešavine visokokvalitetnog PVC-a i smole što dovodi do izvanredne konzistentnosti i tačnosti detalja.

Star Wars Scum & Villainy Action Figure 1/6 Boba Fett Ver. 2 30 cm

43.000 RSD

Izrađen na potpuno zglobnom telu šeste skale, elitni lovac na glave koristi prednosti svojim kultnim oklopom Mandalorije, prilagođenim letačkim odelom, ogrtačem i džetom. Potpuno opremljen oružjem i alatom koji mu pružaju prednost u praćenju i rešavanju njegovih tragova, šesta lestvica Boba Fett-ove skale obavezno je potrebna za svakog kolekcionara Star Wars-a!

Star Wars Vehicle 1/6 Speeder Bike 51 cm

62.399 RSD

Iz epizode ​​VI Star Wars: Povratak Dzedaja Visoko detaljno izviđačko vozilo za brzi transport odlikuje se uglađenim dizajnom sa vojnim motorom, električnom ćelijom i jednostavnim topom za odbranu. Izrađen za manevrisanje, sadrži zglobne nožne papučice, zakrilce motora i upravljačke lopatice za postizanje savršenog prikaza akcije, sa ili bez pilota. Postavljen na bazi muzejskog kvaliteta radi dovršetka efekta lebdenja, šestostepeni brzi bicikl ključan je dodatak za ponovno stvaranje omiljenih scena iz bitke za Endor.