Prikaz 1–12 od 15 rezultata

Show sidebar
Close

PC Football Manager 2019

3,999.00 RSD
Fudbal je igra snova. A mi menadžeti smo specijalna sorta sanjara. Ne vidimo prepreke, vidimo prilike... Ovo je TVOJA prilika. San počinje 2. novembra.|Posle 14 godina korice igre će biti promenjene, odnosno neće imati trenera na koricama, već igrače kako izlaze na teren.Simulacija fudbalskog menadžera će prvi put u istoriji imati i licencu za DFL, odnosno sve nemačke fudbalske lige! Svi koji prednaruče igru će dobiti pristup beti dve nedelje pre izlaska punog izdanja.
Close

PC Medieval 2 Total War Complete Edition

1,999.00 RSD

Medieval 2: Total War ima impresivan niz novih grafičkih i igračkih poboljšanja, uključujući mogućnost za ogromnih 10.000 dinamičnih likova koji će u bilo kojem trenutku biti uzeti u borbu. Povrh svega toga, Creative Assembly je uveo potpuno redizajnirani multiplayer mod koji nudi dinamičnu kampanju u više bitki ojačan neviđenim nivoom borbene koreografije koja odražava brutalnost srednjovekovnog ratovanja. Smešten u najburnija i najkrvavija doba u evropskoj istoriji, Medieval 2: Total War omogućava igračima da vode svoje armije preko ratišta u Evropi i Svetoj zemlji pre nego što otkriju Ameriku i vode bitku sa strašnim Astecima. Medieval 2: Total War nudi izuzetno poboljšan model terena za stvaranje novih grafički bogatih okruženja koja prikazuju zadivljujuće litice na vrhu litice i poboljšane karakteristike naselja koje su jedinstvene za svaku civilizaciju.

Close

PC Napoleon Total War Complete Edition

1,999.00 RSD

U ovoj igri imaćete mogućnost da budete sam Napoleon! Igra se sastoji iz dva dela kampanje: geopolitičke i ratne.

Close

PS4 SEGA Mega Drive Classics

3,999.00 RSD
Wonder Boy in Monster World

"
Close

PS4 Sonic Mania Plus

3,999.00 RSD

Uđite u najveći sukob u istoriji čovečanstva sa Battlefield V pošto se serija igara vraća svojim korenima u nikad ranije viđenom prikazu Drugog svetskog rata. Igrajte mutiplayer širom sveta ili učestvujte u ljudskoj drami naspram globalne borbe u Pričama iz rata za jednog igrača.

Close

PS4 Team Sonic Racing

4,999.00 RSD

Team Sonic Racing će u jednoj igri udružiti Sonica i ostale drugare iz dobro poznatog univerzuma kako bi zabavili gomilu fanova željnih brzine i trkanja.

Close

XBOXONE Shenmue I & II

4,499.00 RSD
Spremite se za uzbudljivo putovanje kroz verno dočarane Japan i Hong Kong u bezvremenoj priči o osveti i misteriji. Kreni stopama mladog Ryo Hauki, osamnaestogodišnjaka koji živi u Japanu. Nakon što prisustvuju ubistvu oca, Ryo kreće u potragu za misterioznim ubicom Lan Di. Zakorači u interaktivni svet ove akcione avanture. Kombinacija borilačkih veština, istraživanje otvorenog sveta, smena dana i noći, promena vremena i još mnogo toga.
Close

XBOXONE Sonic Forces

2,499.00 RSD

Pridružite se veoma brzoj bici da se spasi sve od Dr. Eggman-a i misteriznog novog zlikovca...Infinte. U Sonic Forces morate pomoći Sonic-u da napravi armiju i povrati svet, dok se borite protiv haosa i uništenja. Iskusite brzu akciju u tri različita stila sa klasičnim Sonic-on, modernim i likom koga vi napravite.