Prikaz 1–20 od 31 rezultat

Show sidebar

PC Condemned

599 RSD

Preuzmite ulogu agenta FBI-a Ethana Thomasa dok istražujete motive uvrnutog serijskog ubice u ovom atmosferskom FPS hororu!

PC Football Manager 2017

999 RSD

Izgradite svoj omiljeni tim u Football Manager 2017, najrealističnijem fudbalskom menadžeru do sad. Najpribližnije pravom poslu. Sa preko 2.500 stvarnih klubova i preko 500.000 stvarnih fudbalera, osoblja, igra vas ubacuje u pravi, živi svet fudbalskog menadžmenta sa vama u centru svega. Puna kontrola nad timom i transferima. Imate potpunu kontrolu nad taktikom, davaćete instrukcije igračima za vreme utakmice i pratiti meč uživo sa 3D match engine-om. Tu su naravno i mediji, igrači na čiju sreću treba obratiti pažnju i odbor koji će pratiti svaki vaš potez.

PC Football Manager 2018 Limited Edition Srb

2.999 RSD

Neverovatna baza podataka o igračima i klubovima, u kombinaciji sa novim načinima kontrole igre predstavlja drugu klasu u FM iskustvu. Jednostavno rečeno, Football Manager 2018 je najbliža stvar u stvaranju posla. Naslovi i oznake su vaši, ako ste spremni.

PC Football Manager 2020

4.999 RSD

Vodite svoj fudbalski klub na svoj način. Svaka odluka se računa u Football Manager 2020 sa novim mogućnostima i unapređenim game mehanikama koje nagrađuju planiranje i progresiju kao nikada ranije omogućavajući menadžerima da razvijaju i sopstveni i identitet kluba. Budite bazirani u jednoj od 50 najvećih fudbalskih zemalja na svetu. Igrajte sa nekim od 2.500 klubova svih rangova takmičenja. Potpišite najbolje i obikujte budućnost – skautirajte više od 500.000 pravih igrača i osoblja. Kreirajte taktičku viziju i oživite je na trening terenu. Svaki početni udarac se odvija na najboljem i najpametnijem match engine do danas.

PC Total War: Rome 2 – Caesar Edition

2.499 RSD
Koliko daleko si spreman da odeš zbog Rima? Postani najjači na celom svetu i komanduj najverovatnijom i najvećom ratnom mašinom Ancient sveta.

PS4 Alien Isolation

2.499 RSD

15 godina nakon užasa na Nostromu, Tuđin zaposeda svemirsku stanicu Sevastopol na kojoj se upravo našla Riplina ćerka Amanda. Istražite masivnu stanicu i spasite preživele članove posade u najnapetijoj survival horor igri ove godine.

PS4 Sakura Wars – Launch Edition

7.499 RSD

„Novi ratovi sakura“ dramatična je 3D akciona pustolovina koja sledi priču o „Teikokukagekidanu“, koji se bori protiv zla u carskom Tokiju, u izmišljenom „Taisho Era“.

PS4 Sonic Forces

2.499 RSD

Pridružite se veoma brzoj bici da se spasi sve od Dr. Eggman-a i misteriznog novog zlikovca...Infinte. U Sonic Forces morate pomoći Sonic-u da napravi armiju i povrati svet, dok se borite protiv haosa i uništenja. Iskusite brzu akciju u tri različita stila sa klasičnim Sonic-on, modernim i likom koga vi napravite.

PS4 Sonic Mania Plus

2.499 RSD

Sonic Mania Plus donosi i mnoštvo novog sadržaja kao što su dva igriva karaktera, razigrani Mighty i Ray. Od novog sadržaja, očekuje nas Encore mod koji donosi izmenjene staze za igranje, a tu je i Competition Mode, namenjen za igranje sa do 4 igrača.

PS4 Super Monkey Ball Banana Blitz HD

4.999 RSD

Unapređena verzija Super Monkey Ball Banana Blitz igre donosi ažuriranu grafiku, jedinstveno optimizovane šeme upravljanja za sve platforme kroz 100 single-player stejdževa. Uživajte u najzabavnijoj avanturi do sada.

PS4 Team Sonic Racing

3.999 RSD

Team Sonic Racing će u jednoj igri udružiti Sonica i ostale drugare iz dobro poznatog univerzuma kako bi zabavili gomilu fanova željnih brzine i trkanja.

PS4 Team Sonic Racing – Special Edition

4.999 RSD

Igrajte kao tim, pobeđujte kao tim - Team Sonic Racing kombinuje arkadu i brze trke tako što se nadmećete sa prijateljima u napetom multiplayer iskustvu. Trkajte se zajedno i radite kao tim tako što ćete deliti unapređenja i boost brzine. Izaberite između tri različite klase karaktera i otključajte unapređenja vozila koja direktno utiču na igru kako bi je prilagodili vašem stilu.

PS4 Two Point Hospital

2.999 RSD

Počnite od nule i dizajnirajte veliku, efikasnu bolnicu dok poboljšavate živote nesrećnih stanara bolnice Two Point County. Postavljajte odeljenja, sobe za terapije, oblasti za odmor i još puno toga da biste se izborili sa bilo kojom čudnom bolešću koja se pojavi – od ljudi sa sijaličnim glavama pacijenata koji pate od udova u obliku kocki. Proširite svoju organizaciju na Two Point County gradeći nove bolnice, balansirajući budžetom i lečeći komplikovanije bolesti - možda ćete čak doživeti i epidemiju?

Retro-Bit SEGA MD Mini 6-B USB Blue

2.499 RSD

Oficijalno licencirani kontroler za SEGA Mega Drive Mini konzolu, koga karakteriše savršen kvalitet kao kod originalnih kontrolera. Ima USB kabl dužine 3 m za povezivanje sa računarom. Kontroler ima šest dugmića za razliku od originalnih koji imaju tri.