Prikaz 1–20 od 27 rezultata

Show sidebar

PC Condemned

599 RSD

Preuzmite ulogu agenta FBI-a Ethana Thomasa dok istražujete motive uvrnutog serijskog ubice u ovom atmosferskom FPS hororu!

PC Football Manager 2017

999 RSD

Izgradite svoj omiljeni tim u Football Manager 2017, najrealističnijem fudbalskom menadžeru do sad. Najpribližnije pravom poslu. Sa preko 2.500 stvarnih klubova i preko 500.000 stvarnih fudbalera, osoblja, igra vas ubacuje u pravi, živi svet fudbalskog menadžmenta sa vama u centru svega. Puna kontrola nad timom i transferima. Imate potpunu kontrolu nad taktikom, davaćete instrukcije igračima za vreme utakmice i pratiti meč uživo sa 3D match engine-om. Tu su naravno i mediji, igrači na čiju sreću treba obratiti pažnju i odbor koji će pratiti svaki vaš potez.

PC Football Manager 2018 Limited Edition Srb

2.999 RSD

Neverovatna baza podataka o igračima i klubovima, u kombinaciji sa novim načinima kontrole igre predstavlja drugu klasu u FM iskustvu. Jednostavno rečeno, Football Manager 2018 je najbliža stvar u stvaranju posla. Naslovi i oznake su vaši, ako ste spremni.

PC Football Manager 2020

4.999 RSD

Vodite svoj fudbalski klub na svoj način. Svaka odluka se računa u Football Manager 2020 sa novim mogućnostima i unapređenim game mehanikama koje nagrađuju planiranje i progresiju kao nikada ranije omogućavajući menadžerima da razvijaju i sopstveni i identitet kluba. Budite bazirani u jednoj od 50 najvećih fudbalskih zemalja na svetu. Igrajte sa nekim od 2.500 klubova svih rangova takmičenja. Potpišite najbolje i obikujte budućnost – skautirajte više od 500.000 pravih igrača i osoblja. Kreirajte taktičku viziju i oživite je na trening terenu. Svaki početni udarac se odvija na najboljem i najpametnijem match engine do danas.

PC Football Manager 2021

6.499 RSD

Iskusite nove nivoe dubine, drame i autentičnog fudbala dok razvijate svoje menadžerske sposobnosti i jurite ka uspehu dok vodite najveće svetske fudbalske klubove. Više od 2.000 klubova iz preko 50 zemalja je dostupno za igru. Uposlite skaute za dovođenje igrača ili se nadajte da će se nova zvezda pojaviti baš iz vaše omladinske škole. Sami osmišljavajte taktike, formacije i stilove igre ili se prosto oslonite na neki od ranije uspostavljenih sistema.

PC Total War: Three Kingdoms – Royal Edition

4.999 RSD

Total War: Three Kingdoms - Royal Edition je strategija u kojoj ćete kreirati epske bitke čija se radnja odvija širom drevne Kine. Carstvu je potreban novi vladar i novi način života. Izaberite jednog od 11 legendarnih zapovednika i osvojite carstvo.

PS4 Alien Isolation

2.499 RSD

15 godina nakon užasa na Nostromu, Tuđin zaposeda svemirsku stanicu Sevastopol na kojoj se upravo našla Riplina ćerka Amanda. Istražite masivnu stanicu i spasite preživele članove posade u najnapetijoj survival horor igri ove godine.

PS4 Puyo Puyo Tetris 2

4.999 RSD

Igrajte tradicionalne igre Puyo Puyo ili Tetris ili ih miksujte zajedno kako biste unapredili vašu igru. Offline ili online, moći ćete da birate među mnogobrojnim modovima, koji će vam omogućiti sa igrate sami ili da učestvujete u online mečevima.

PS4 Sakura Wars – Launch Edition

7.499 RSD

„Novi ratovi sakura“ dramatična je 3D akciona pustolovina koja sledi priču o „Teikokukagekidanu“, koji se bori protiv zla u carskom Tokiju, u izmišljenom „Taisho Era“.

PS4 SEGA Mega Drive Classics

2.999 RSD

Uđite u najveći sukob u istoriji čovečanstva sa Battlefield V pošto se serija igara vraća svojim korenima u nikad ranije viđenom prikazu Drugog svetskog rata. Igrajte mutiplayer širom sveta ili učestvujte u ljudskoj drami naspram globalne borbe u Pričama iz rata za jednog igrača.

PS4 Shenmue I & II

2.999 RSD

Priča prati Kazumi Kiryu, mlađeg člana yakuze. Prilikom jednostavnog uterivanja dugo, dolazi do komplikacija i njego meta završava ubijena. U međuvremenu Goro Majima živi "normalan" život vlasnika kabare kluba, ali rade sve što je u njegovoj moći da se vrati u yakuzu. Ali to nije tako lako.

PS4 Sonic Forces

2.499 RSD

šarmantni horor je dobio svoj nastavak, sada u potpuno novim okruženjima, sa novim neprijateljima i užasima koje će Mono morati da pregura. Zajedno sa Six, devojcicom u žutom mantilu, on će otkriti mračne tajne kule Signal Tower, pokušavajući da spase devojčicu njene strašne sudbine. 

PS4 Sonic Mania Plus

2.499 RSD

Nova iteracija revolucionarne franšize The Crew 2 donosi nam uzbuđenje američkog moto-sporta u jednom od najuzbudljivijih otvorenih svetova ikada napravljenih. Dobrodošao u ogromno igralište, napravljeno za motosportove koje se proteže celom teritorijom US. Uživaj u istraživanju bez granica na zemlji, vodi ili kroz vazduh. Od obale do obale, uličnih trka do profesionalnih staza, off-road istraživanja i takmičenja u raznim disciplinama.

PS4 Team Sonic Racing

3.999 RSD

Pridružite se veoma brzoj bici da se spasi sve od Dr. Eggman-a i misteriznog novog zlikovca...Infinte. U Sonic Forces morate pomoći Sonic-u da napravi armiju i povrati svet, dok se borite protiv haosa i uništenja. Iskusite brzu akciju u tri različita stila sa klasičnim Sonic-on, modernim i likom koga vi napravite.

PS4 Two Point Hospital

2.999 RSD

Počnite od nule i dizajnirajte veliku, efikasnu bolnicu dok poboljšavate živote nesrećnih stanara bolnice Two Point County. Postavljajte odeljenja, sobe za terapije, oblasti za odmor i još puno toga da biste se izborili sa bilo kojom čudnom bolešću koja se pojavi – od ljudi sa sijaličnim glavama pacijenata koji pate od udova u obliku kocki. Proširite svoju organizaciju na Two Point County gradeći nove bolnice, balansirajući budžetom i lečeći komplikovanije bolesti - možda ćete čak doživeti i epidemiju?

PS5 Puyo Puyo Tetris 2

4.999 RSD

Igrajte tradicionalne igre Puyo Puyo ili Tetris ili ih miksujte zajedno kako biste unapredili vašu igru. Offline ili online, moći ćete da birate među mnogobrojnim modovima, koji će vam omogućiti sa igrate sami ili da učestvujete u online mečevima.

Retro-Bit SEGA MD Mini 6-B USB Blue

2.499 RSD

Oficijalno licencirani kontroler za SEGA Mega Drive Mini konzolu, koga karakteriše savršen kvalitet kao kod originalnih kontrolera. Ima USB kabl dužine 3 m za povezivanje sa računarom. Kontroler ima šest dugmića za razliku od originalnih koji imaju tri.

Switch Puyo Puyo Tetris 2

4.999 RSD

Igrajte tradicionalne igre Puyo Puyo ili Tetris ili ih miksujte zajedno kako biste unapredili vašu igru. Offline ili online, moći ćete da birate među mnogobrojnim modovima, koji će vam omogućiti sa igrate sami ili da učestvujete u online mečevima.