Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Show sidebar

PC Euro Truck Simulator 2

1.499 RSD

Euro Truck Simulator 2 pruža šansu da iz udobnosti svog doma postanete pravi vozač kamiona! Uključujući licencirane kamione sa bezbroj opcija prilagođavanja i naprednom fizikom vožnje, igra pruža neusporedivo iskustvo vožnje što ga je svrstalo u mesto najpopularnijeg simulatora vožnje kamiona na tržištu. U svetu igara nalaze se brojni orijentiri i precizno re-kreirane teritorije kako bi se stvorio vrhunski doživljaj, čineći vam osećaj kao da vozite kamione u stvarnom životu! Ali nemojmo se zavaravati - Euro Truck Simulator 2 ne odnosi se samo na vožnju - ekonomija u igri omogućava vam stvaranje i rast sopstvene kompanije za prevoz tačno onako kako smatrate prikladnim - mogućnosti su beskrajne!

PC Euro Truck Simulator 2 – Road to the Black Sea

1.999 RSD

Put do Crnog mora donosi tri nove evropske regije. Vozači će moći proširiti svoju kompaniju i isporučivati u zemlje Rumunije, poznate po šumovitom regionu Transilvanije i okolnom Karpatskom planinskom lancu, Bugarskoj sa raznolikim terenom i obalom Crnog mora, te regionu Trakije u Turskoj koji je kapija. u najveći grad u Evropi, Istanbul.

PC Euro Truck Simulator 2 Cargo Collection Bundle

1.999 RSD

PC Euro Truck Simulator 2 Cargo Collection Bundle Akcija traje 14.12.2018-31.01.2019. U kompletu dolaze Euro Truck Simulator 2 i Euro Truck Simulator 2 Cargo Collection.