Prikazano svih 8 rezultata

Show sidebar
Zatvori

PS4 BlazBlue Cross Tag Battle

4,999.00 RSD
Borilačka igra BlazBlue: Cross Tag Battle će tako dolaziti sa 20 igrivih likova, a na listi boraca se nalaze i oni koji nisu iz BlazBlue univerzuma pa ćemo tako moći da igramo kao likovi iz Persona 4 Arena, RWBY i Under Night In-Birth. Međutim, još toliko boraca će biti objavljeno kao plaćeni DLC sadržaj.
Zatvori

PS4 Fate/EXTELLA LINK

6,499.00 RSD
Fate/EXTELLA LINK je akciona igra u kojoj se krećete kroz razna polja i koristite posebne sposobnosti (kao što je Noble Phantams), kako biste zaustavili horde neprijatelja. U igri se javljaju novi likovi i scenariji, nove bitke i neprijatelji jer je prethodno mesto novog meseca razoreno.
Zatvori

PS4 GUNGRAVE VR ‘Loaded Coffin Edition’ (VR Required)

4,999.00 RSD
U Gungrave VR "Loaded Coffin Edition" (VR Required) ćete se ponovo naći u ulozi Grejva, koji uzima Cerberus, svoj set oružja i sprema se da da se izbori za pravdu, suprotstavljajući se svima koji mu se nađu na putu.
Zatvori

PS4 Punchline

6,499.00 RSD
Yūta Iridatsu je skoro u potpunosti normalno srednješkolsko dete, ali postoji jedan izuzetak. On se onesvesti kada vidi ženske gaćice. Kada se jednog dana zadesio u saobraćajnoj nezgodi autobusa, on je upoznaje poznatog kriminalca i tada nešto čudno počinje da se događa sa njim-počinje duša da mu se odvaja od tela. Kao duh on je nevidljiv i može gledati devojčicama pod suknju. Ali ukoliko vidi previše gaćica, on će izazvati razaranje Zemlje od strane asteroida. Rešite misteriju zašto se sve to dešava i pokušajte da vratite prošlo vreme.
Zatvori

PS4 SENRAN KAGURA Burst Re:Newal

4,999.00 RSD
Uživajte u ženskim borbama sa prelepom grafikom, seksi performansama i stilizovanom akcijom. Stavite se u ulogu više od 20 karaktera, koje možete urediti sa preko 150 itema i takmičite se u više od 100 misija.
Zatvori

PS4 Song of Memories

6,499.00 RSD
Song of Memories je romantična priča sa mračnom i zlobnom pozadinom. Otkrijte uzbuđenje prilikom pronalaženja srodne duše u japanskoj muzičkoj ljubavnoj priči i pripremite se za borbu za ljubav, dok apokaliptični virus počinje da se širi svetom i sve vam je bliži.
Zatvori

PS4 Valthirian Arc Hero School Story

2,499.00 RSD
​Da li vam je san da postanete direktor škole? Ako je tako, ova igra će ostvariti vaše snove i baciće vas u svet Varthirian, koji je prepun čudovišta. U njemu ćete graditi sopstvenu školu, kako biste obučili sledeću generaciju junaka koji će se boriti protiv neprijatelja. Morate unaprediti 20 objekata i razvrstati đake prema specijalnostima, kroz rešavanje misija.