Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

Show sidebar

PS4 AeternoBlade II

2.999 RSD

Nakon događaja u AeternoBlade, Freyja je živela miran život sa svojim prijateljima u Ridgerodu. Jednog dana, dolazi do nestanka dimenzije i ona mora ići na drugu stranu sveta kako bi zaustavila katastrofu.

PS4 Kill la Kill – IF

2.499 RSD

Iskusite najjače uzbuđenje do sad u potpuno novoj IF priči. Izaberite svoj omiljeni karakter i eliminišite sve koji vam stanu na put. 

PS4 Raging Loop – Day One Edition

2.999 RSD

Priča o igri počinje kada diplomirani student Haruaki Fusaishi kreće da putuje motociklom kroz planine. Motocikl se pokvario, a Haruaki završava u naselju Iasumizu. Crvena magla se tokom noći spušta na selo, a on više ne može da ode. Dva tela su pronađena sledećeg dana. 

PS4 Root Letter Last Answer – Day One Edition

2.999 RSD

Sledite korake Aye Fumino, srednjoškolke koja je navodno umešana u ubistvo pre 15 godina. Istražite detalje, otkrijte tragove i pronađite pisma pomoću kojih ćete stupiti u kontakt sa njenim prijateljima iz prošlosti.

PS4 SENRAN KAGURA Burst Re:Newal

2.999 RSD

Uživajte u ženskim borbama sa prelepom grafikom, seksi performansama i stilizovanom akcijom. Stavite se u ulogu više od 20 karaktera, koje možete urediti sa preko 150 itema i takmičite se u više od 100 misija.

PS4 The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel

4.999 RSD

Prvi deo The Legend of Heroes serijala  koji se dešava na tlu Erobnian i istražuje politčki konflikt. Sa dubokom pričom koja je sinonim za ovaj serijal, igrači mogu uživati u školskom životu i vezi između studenata. Taktička turn-base borba sa novim ARCUS sistemom. Zauszmite svoje mesto u dramatičnim događajima koji će promeniti balans moći između plemića i običnog naroda.

PS4 Valthirian Arc Hero School Story

2.499 RSD

Fudbal je igra snova. A mi menadžeti smo specijalna sorta sanjara. Ne vidimo prepreke, vidimo prilike... Ovo je TVOJA prilika. San počinje 2. novembra. Da li vam je san da postanete direktor škole? Ako je tako, ova igra će ostvariti vaše snove i baciće vas u svet Varthirian, koji je prepun čudovišta. U njemu ćete graditi sopstvenu školu, kako biste obučili sledeću generaciju junaka koji će se boriti protiv neprijatelja. Morate unaprediti 20 objekata i razvrstati đake prema specijalnostima, kroz rešavanje misija.

PS4 World End Syndrome

2.999 RSD

World End Syndrome je romantična avantura koja će vas smestiti u primorski grad Mihate Town. Igra prati protagonistu na putu ka srednjoj školi gde o počinje novi život i gde upoznaje Maimi Kusunose, veselu devojku, i Miu Amana, povučenu devojku. Način komunikacije sa njima može darstično uticati na završetak radnje.