Prikazano svih 9 rezultata

Show sidebar
Zatvori

PS3&PC AfterGlow Prismatic Wireless Controller Blue

3,499.00 RSD
PDP AfterGlow Prismatic je elegantno dizajniran bežični kontroler koji je kompatibilan sa PS3 konzolama i PC-jem. Sa neklizajućim držačima i teksturisanim tasterima, uživaćete u svakoj igri i veoma lako ćete pobediti protivnike. Kontroler ima vibraciju i unapređene L1/R1 i L2/R2 tastere. Ima tri moda plavog osvetljenja. Kontroler se napaja pomoću 2 AA baterije (nisu uključene).
Zatvori

XBOX360 AfterGlow Prismatic Wireed Controller

3,999.00 RSD
Unapredite svoje Xbox 360 gejmersko iskustvo sa PDP Afterglow žičnim kontrolerom sa osvetljenjem i Smart Track tehnologijom, koja će obezbediti maksimalnu preciznost.
Zatvori

XBOXONE&PC AfterGlow Prismatic Wired Controller

4,999.00 RSD
PDP AfterGlow Prismatic Wired Controller je elegantno dizajniran žični kontroler koji je kompatibilan sa XBOX konzolama i PC-jem. Licenciran je od strane Microsofta. Sa neklizajućim držačima i teksturisanim tasterima, uživaćete u svakoj igri i veoma lako ćete pobediti protivnike. Kontroler ima vibraciju i taster za kontrolu zvuka (sa prednje strane, te bez prekidanja igre možete podešavati jačinu zvuka). Na kontroler možete priključiti slušalice pomoću 3.5 mm ulaza.
Zatvori

XBOXONE&PC Wired Controller Black

4,999.00 RSD
PDP Controller Black je elegantno dizajniran žični kontroler koji je kompatibilan sa XBOX konzolama i PC-jem. Licenciran je od strane Microsofta. Sa neklizajućim držačima i teksturisanim tasterima, uživaćete u svakoj igri i veoma lako ćete pobediti protivnike. Kontroler ima vibraciju i taster za kontrolu zvuka (sa prednje strane, te bez prekidanja igre možete podešavati jačinu zvuka). Na kontroler možete priključiti slušalice pomoću 3.5 mm ulaza.
Zatvori

XBOXONE&PC Wired Controller Green

4,999.00 RSD
PDP Controller Greenje elegantno dizajniran žični kontroler koji je kompatibilan sa XBOX konzolama i PC-jem. Licenciran je od strane Microsofta. Sa neklizajućim držačima i teksturisanim tasterima, uživaćete u svakoj igri i veoma lako ćete pobediti protivnike. Kontroler ima vibraciju i taster za kontrolu zvuka (sa prednje strane, te bez prekidanja igre možete podešavati jačinu zvuka). Na kontroler možete priključiti slušalice pomoću 3.5 mm ulaza.
Zatvori

XBOXONE&PC Wired Controller Orange

4,999.00 RSD
PDPController Orange je elegantno dizajniran žični kontroler koji je kompatibilan sa XBOX konzolama i PC-jem. Licenciran je od strane Microsofta. Sa neklizajućim držačima i teksturisanim tasterima, uživaćete u svakoj igri i veoma lako ćete pobediti protivnike. Kontroler ima vibraciju i taster za kontrolu zvuka (sa prednje strane, te bez prekidanja igre možete podešavati jačinu zvuka). Na kontroler možete priključiti slušalice pomoću 3.5 mm ulaza.
Zatvori

XBOXONE&PC Wired Controller White

4,999.00 RSD
PDP Controller Orange je elegantno dizajniran žični kontroler koji je kompatibilan sa XBOX konzolama i PC-jem. Licenciran je od strane Microsofta. Sa neklizajućim držačima i teksturisanim tasterima, uživaćete u svakoj igri i veoma lako ćete pobediti protivnike. Kontroler ima vibraciju i taster za kontrolu zvuka (sa prednje strane, te bez prekidanja igre možete podešavati jačinu zvuka). Na kontroler možete priključiti slušalice pomoću 3.5 mm ulaza. Kompatibilnost Xbox One, Xbox One S, Xbox One X i Windows Vibracija Da Vrsta konekcije USB Dužina kabla 2.4 m, mogućnost skidanja Analog Da Dodatne opcije Podešavanje zvuka
Zatvori

XBOXONE&PC Wired Controller White Camo

4,999.00 RSD
PDP White Camo je elegantno dizajniran žični kontroler koji je kompatibilan sa XBOX konzolama i PC-jem. Licenciran je od strane Microsofta. Sa neklizajućim držačima i teksturisanim tasterima, uživaćete u svakoj igri i veoma lako ćete pobediti protivnike. Kontroler ima vibraciju i taster za kontrolu zvuka (sa prednje strane, te bez prekidanja igre možete podešavati jačinu zvuka). Na kontroler možete priključiti slušalice pomoću 3.5 mm ulaza. Vibracija Da Kompatibilnost Xbox One, Xbox One S, Xbox One X i Windows Vrsta konekcije USB Dužina kabla 2.4 m, mogućnost skidanja Analog Da Dodatne opcije Podešavanje zvuka