Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

Show sidebar

PC Age of Wonders: Planetfall

2.999 RSD

Planetfall je nova strateška igra iskusnog studija Triumph, poznatog po svojoj strategiji Age of Vonders. Prelazi se iz fantastičnog okruženja u naučnu fantastiku, tuđinsku planetu, na kojoj se carstvo nekako mora izgraditi. Moć je birati između šest frakcija, od militantnih preko kiborga do Amazona koji su prognani, dinosaurusima, računajući i ratne zločine, i diplomatiju i tehnološki razvoj. Bogati, originalni svet Planetfall-a može se istražiti i doživeti u velikoj samotarskoj kampanji i u takmičenju za više igrača.

PC Cities: Skylines – Parklife Edition

2.499 RSD

Odlična simulacija gradova: Skilines je još bolje proširio Parklife koji je obuhvaćen ovim jednim paketom. Na kraju, možete detaljno opisati parkove, koji više nisu samo jedinice koje negde postavljate, već su zapravo mala gradska naselja. Zoološki vrtovi, zabavni parkovi, pa čak i nacionalni parkovi mogu biti smešteni u njima, proganjani turističkim stazama ... Parkovi popunjavaju praznine između zgrada i pogoduju turizmu i atmosferi.

PC Crusader Kings III

6.499 RSD

Crusader Kings III je naslednik izuzetno popularne Crusader Kings II igre iz 2012. godine. Novi naslov je unapređen modernom grafikom, novim gejmplej mehanikama i RPG elementima. Osmislite strategiju da osigurate uspeh vaše kraljevske kuće.

PC Empire of Sin – Day One Edition

4.999 RSD

Empire of Sin - Day One Edition je mafijaška strategija koja je smeštena u vreme mafijaških obračuna 20-ih godina 20. veka, kada je prohibicija bila na snazi u SAD, u Čikagu.

PC Naval War Arctic Circle

499 RSD

Naval War - Artic Cirle prestavlja most koji treba da spoji HC igrače pomorskih strategija sa običnim ljubiteljima strategije. S obzirom da ovaj podžanr nije mnogo zastupljen ova igra svakako je izazvala prilično intresovanje među igračima. Igra sadrži dve kampanje, u jednoj vodite NATO snage, dok u drugoj mornaricu Rusije. Kao što i sam naziv kaže, fokus je na pomorskim bitkama što uključuje borbe brodova, podmornica i vazdušnih jedinica. Građenje baze, dokova ili hangara u ovoj igri ne postoje, baš kao ni odabir jedinica za misije. Odnosno, ono što dobijete morate da iskoristite na najbolji mogući način. Glavni zadatak je da pre protivnika uočite njegov položaj, ali i da se i vi vešto kamuflirate.

PS4 Empire of Sin – Day One Edition

4.999 RSD

Empire of Sin - Day One Edition je mafijaška strategija koja je smeštena u vreme mafijaških obračuna 20-ih godina 20. veka, kada je prohibicija bila na snazi u SAD, u Čikagu.

XBOXONE Age of Wonders: Planetfall

4.999 RSD

Pobegnite od mraka propalog galaktičkog carstva i izgradite novu budućnost za svoj narod. Izgradite sopstveno carstvo pomoću šest unikatnih frakcija i napredujte zahvaljujući vašoj pameti, vojnoj snazi i diplomatiji.

XBOXONE Cities: Skylines – Parklife Edition

2.999 RSD

Parklife je razigrana nova ekspanzija, koja vaš grad oživljava novim zabavnim parkovima, prirodnim rezervatima, gradskim parkovima i zoološkim vrtovima i daje novi život vašoj praznoj zemlji sa prilagođenim parkovima i baštama. Parklife dodaje nove načine igre, uvođenjem novog alata za područje parka i nivoa za povećanje nivoa vrednosti vaših parkova, zajedno s pet novih karata i tonom imovine u igri.

XBOXONE Stellaris Console Edition

3.999 RSD

Obuhvaćen istim strateškim igrama, bogatim i raznolikim vanzemaljskim trkama i pričama, Stellaris stavlja složenost galaksije na vaše palice. Pogledajte ogromnost svemira sa proceduralno generiranim galaksijama sa nebrojenim brojem planeta koje treba istražiti. Nailazite na bezbroj divljih i opasnih vanzemaljskih rasa koje bi se mogle pokazati kao ključni trgovinski partneri ili osvajačke snage zarobljene u porobljavanju vaše civilizacije. Zauzmite strateško vođenje svemirskog ratovanja i upravljanje resursima kako biste osigurali opstanak i napredovanje vašeg carstva. Istražite naučne anomalije i otkrijte tehnološka čuda širom galaksije da biste ih nemilosrdno iskoristili u svoje svrhe. Upravljajte svojim stanovništvom i osigurajte svoju moć i dnevni red manipulisanjem unutrašnjim politikama, frakcijama, tradicijama i još mnogo toga.