Prikaz 1–12 od 13 rezultata

Show sidebar
Zatvori

PC DCS: P51D Mustang

799.00

DCS: P51D Mustang pruža veoma detaljne simulacije i easy-to-play mod, tako da u igri mogu uživati i iskusni igrači i početnici. Kada je u simulacionom režimu, ovo je najaktuentnija simulacija P-51D Mustanga, tako da možete u potpunosti uživati prilikom letenja. Takođe, možete igrati igru na mreži, zajedno sa ostalim igračima ili prijateljima (do 32 igrača). Letite sa drugim DCS avionima poput Black Shark i A-10C Warthog.

Zatvori

PC Rescue HQ – The Tycoon

3,999.00

Izgradite svoj štab od nule i osmislite svoje remek delo. U Rescue HK gradite, organizujete i upravljate zajedničkom stanicom za vatrogasce, policiju i hitnu pomoć. Upravljajte svojim resursima mudro i ovladajte izazovnim hitnim slučajevima kako bi vaš grad bio bezbedan!

Zatvori

PS4 For Honor + Mass Effect Andromeda + FIFA 16

1,999.00

PS4 paket sadrži 3 igre: For Honor, Mass Effect Andromeda i FIFA 16.

Zatvori

Switch Shovel Knight Treasure Trove

4,999.00

Shovel Knight Treasure Trove je odlična kompilacija svih SK kampanja do sada. Ne samo da će vas zadržati pored vaše konzole poprilično dugo, već će vas toliko uvući u SK svet da ćete jednostavno morati da odigrate igru makar još jednom nakon prvog prelaska. Ako ništa drugo, makar zbog ajtema i nadogradnji koje ste propustili u prvom prelasku.