Prikaz 1–20 od 27 rezultata

Show sidebar

PC DCS: P51D Mustang

799 RSD

DCS: P51D Mustang pruža veoma detaljne simulacije i easy-to-play mod, tako da u igri mogu uživati i iskusni igrači i početnici. Kada je u simulacionom režimu, ovo je najaktuentnija simulacija P-51D Mustanga, tako da možete u potpunosti uživati prilikom letenja. Takođe, možete igrati igru na mreži, zajedno sa ostalim igračima ili prijateljima (do 32 igrača). Letite sa drugim DCS avionima poput Black Shark i A-10C Warthog.

PC Rescue HQ – The Tycoon

3.999 RSD

Izgradite svoj štab od nule i osmislite svoje remek delo. U Rescue HK gradite, organizujete i upravljate zajedničkom stanicom za vatrogasce, policiju i hitnu pomoć. Upravljajte svojim resursima mudro i ovladajte izazovnim hitnim slučajevima kako bi vaš grad bio bezbedan!

PC Truckers Double Pack – Euro truck & UK truck simulator

999 RSD

U ovom pakovanju dobijate dve igre za više zabave, simulacija pogodna za najmlađe.

PS4 John Wick Hex

2.999 RSD

Uronite u brzu, akciono orijentisanu, stratešku igru koja će učiniti da počnete da se borite i razmišljate kao Džon Vik, profesionalni plaćeni ubica iz nagrađene filmske franšize. Donosite brze odluke i birajte svaki postupak pažljivo i precizno, i sve to dok uzimate u obzir cenu i posledice za svaki od njih.

PS4 Mortal Shell

4.499 RSD

Mortal Shell je bezobziran RPG koji testira vašu razumnost i otpornost u raspadnutom svetu. Dok ostaci čovečanstva venu i trunu u ruševinama, opstanak zahteva superiornu svest, preciznost i instinkte.