Prikaz 1–20 od 23 rezultata

Show sidebar

PC DCS: P51D Mustang

799 RSD

DCS: P51D Mustang pruža veoma detaljne simulacije i easy-to-play mod, tako da u igri mogu uživati i iskusni igrači i početnici. Kada je u simulacionom režimu, ovo je najaktuentnija simulacija P-51D Mustanga, tako da možete u potpunosti uživati prilikom letenja. Takođe, možete igrati igru na mreži, zajedno sa ostalim igračima ili prijateljima (do 32 igrača). Letite sa drugim DCS avionima poput Black Shark i A-10C Warthog.

PC Rescue HQ – The Tycoon

3.999 RSD

Izgradite svoj štab od nule i osmislite svoje remek delo. U Rescue HK gradite, organizujete i upravljate zajedničkom stanicom za vatrogasce, policiju i hitnu pomoć. Upravljajte svojim resursima mudro i ovladajte izazovnim hitnim slučajevima kako bi vaš grad bio bezbedan!

PC Truckers Double Pack – Euro truck & UK truck simulator

999 RSD

U ovom pakovanju dobijate dve igre za više zabave, simulacija pogodna za najmlađe.

PS4 Skater XL

4.999 RSD

Skater XL je realna simulacija vožnje skejtborda, koja uključuje veliki izbor opcija prilagođavanja vašem stilu vožnje. Takođe, možete birati među velikim brojem licenciranih marki garderobe. Gameplay je ostvaren u slobodnoj formi, sa mnoštvom jedinstvenih trikova u vožnji, zahvaljujući kojima ćete osetiti neponovljivo skejboard iskustvo. 

Switch Shovel Knight Treasure Trove

4.999 RSD

Shovel Knight Treasure Trove je odlična kompilacija svih SK kampanja do sada. Ne samo da će vas zadržati pored vaše konzole poprilično dugo, već će vas toliko uvući u SK svet da ćete jednostavno morati da odigrate igru makar još jednom nakon prvog prelaska. Ako ništa drugo, makar zbog ajtema i nadogradnji koje ste propustili u prvom prelasku.