Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Show sidebar
Close

PC DCS: P51D Mustang

799.00 RSD

DCS: P51D Mustang pruža veoma detaljne simulacije i easy-to-play mod, tako da u igri mogu uživati i iskusni igrači i početnici. Kada je u simulacionom režimu, ovo je najaktuentnija simulacija P-51D Mustanga, tako da možete u potpunosti uživati prilikom letenja. Takođe, možete igrati igru na mreži, zajedno sa ostalim igračima ili prijateljima (do 32 igrača). Letite sa drugim DCS avionima poput Black Shark i A-10C Warthog.

Close

PC Rescue HQ – The Tycoon

3,999.00 RSD

Izgradite svoj štab od nule i osmislite svoje remek delo. U Rescue HK gradite, organizujete i upravljate zajedničkom stanicom za vatrogasce, policiju i hitnu pomoć. Upravljajte svojim resursima mudro i ovladajte izazovnim hitnim slučajevima kako bi vaš grad bio bezbedan!

Close

PS4 Everspace Stellar edition

2,499.00 RSD

EVERSPACE ™ kombinuje brzu borbu sa otkačenim elementima, odličnim vizualima i zadivljujućom pričom. Vodi vas na izazovno putovanje kroz stalno promenljiv, lepo urađen svemir pun iznenađenja. Pucajte, pljačkajte i izgradite svoj put ka pobedi, dok su svi izgledi protiv vas.

Close

PS4 Slime Rancher

3,999.00 RSD

Dobrodošli u daleku, daleku oblast. Izaberite između tri načina igre: Avanture, Casual i Rush. Gajite useve i podignite chickadoos da biste hranili vašu kolekciju gladnih slajmova. Budite kreativni i kombinujte slajmove u više od 150 hibridnih vrsta. Zaradite novac za nadogradnju, izgradite više korala ili proširite svoj ranč. Koristite Slime Science kako biste pronašli retke resurse, zanatske dekoracije i kreirali gadžete koji će vam pomoći u avanturama. Istražite rasprostranjeni svet sa mnogo tajni i skrivenih blaga.

Close

XBOXONE Shovel Knight Treasure Trove

4,999.00 RSD

Shovel Knight Treasure Trove je odlična kompilacija svih SK kampanja do sada. Ne samo da će vas zadržati pored vaše konzole poprilično dugo, već će vas toliko uvući u SK svet da ćete jednostavno morati da odigrate igru makar još jednom nakon prvog prelaska. Ako ništa drugo, makar zbog ajtema i nadogradnji koje ste propustili u prvom prelasku.