Prikaz 1–20 od 22 rezultata

Show sidebar

Atari 2600 Console Keyring

499 RSD

100% replika Atari 2600 Console. Zvanični Atari proizvod. Proizvod visokog kvaliteta. Niklovani, izdržljivi lanac.

Call of Duty MW Liquid Chrome Snapback

2.499 RSD

Snapback kapa Call of Duty MW Liquid Chrome sa detaljima chrome efekta.

Call of Duty MW Mesh Snapback

2.499 RSD

Snapback kapa Call of Duty MW sa mrežastim detaljem.

Call of Duty MW Soldier T-Shirt L

2.499 RSD

Call of Duty MW Soldier pamučna majica.

Dr Neo Cortex (Crash Bandicoot) Keyring

499 RSD

Taj kukavički dr Neo Cortek se opet vraća svojim zlim planovima. Lopov nije stvarno shvatio da nikada neće pobediti Crash. Podsećajte se na Crashov sjaj sa našim Dr Neo Cortek privezkom za ključeve!

Ghost Recon Wolves Snapback

1.999 RSD

Ovaj kačket vrhunskog kvaliteta je najbolji dodatak svim ljubiteljima Ghost Recon-a! Završno pranje kiselinom naglašava izgled vojske koji ćete imati, baš kao i tim Ghost Recon-a. Prepoznatljivi logo na prednjoj strani kačketa odmah je prepoznatljiv i označava vas kao Ghost Recon igrača i obožavatelja, spremnog za bilo koju misiju sa kojom se suočite!

Harry Potter Poklon Set

2.999 RSD

Poklon set za sve ljubitelje Harry Potter-a. Set sadrži kvalitetnu svesku A5 formata, hemijsku olovku, 4 podmetača za čaše, pletene čarape i privezak, sve to dizajnirano u Harry Potter stilu.

Spyro the Dragon 3D Keyring

499 RSD

Zvanični Spiro the Dragon proizvod. Na osnovu novog Spiro dizajna. Savršen pratilac za vaše ključeve, sto ili policu. Izrađena od trajne PVC plastike. Fantastična kolekcija za Spiro fanove! Veličina: 50mm (1.96 inča) visok.

Spyro the Dragon 3D Mug

1.499 RSD

Zvanično licenciran Spyro the Dragon proizvod. šolja izrađena od vrhunske keramike visokog kvaliteta bazirana na Spyro telu.

Star Wars Poklon set

2.999 RSD

Poklon set za sve ljubitelje Star Wars-a. Set sadrži kvalitetnu svesku A5 formata, hemijsku olovku, 4 podmetača za čaše, pletene čarape i privezak, sve to dizajnirano u Star Wars stilu.