Prikazani svi od ukupno 19 rezultata

Show sidebar

Switch Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy

4.999 RSD

Rešavajte zagonetke kod kuće ili u pokretu u LAYTON'S mystery journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy i uživajte u najboljoj avanturi do sada. 

Switch Luigi’s Mansion 3

7.999 RSD

Luigi je pozvan u vrhunski hotel Last Resort, ali kada Mario i prijatelji nestanu, naš zeleno-odeveni heroj moraće da pobedi svoje strahove da bi ih spasio!

Switch Mario and Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

7.999 RSD

Pridruži se Mariu, Soniku i njihovim prijateljima u nezaboravnoj avanturi na Olimpijskim igrama. Oprobaj se u jednoj od 30+ igara i dokaži se da si najbolji. Takmiči se protiv drugih u raznim sportskim disciplinama, kao što su fudbal, boks, atletika i mnoge druge. Sonik, Luigi, Tails, Yoshi su samo neki od bezbroj likova u ovoj igri, a na tebi je da izabereš onog koji ti najviše odgovara i da osvoiš zlatnu medalju. Proslavi se na Olimpijadi u ovoj fenomenalnoj ekskluzivi za Nintendo Switch.

Switch Octopath Traveler

7.999 RSD

Osam putnika. Osam avantura. Osam uloga koje možeš odigrati u novom svetu. Istraži svet Orsterra sa svakim od osam putnika. Svaki lik ima posebne sposobnosti u borbi i van nje. Izaberi svoj put i saznaj šta leži iza horizonta.

Switch Paper Mario: The Origami King

7.999 RSD

Kraljevstvo je opustošila origami pretnja! Pridružite se Mariu i njegovom novom partneru Oliviji, dok se bore protiv zlih preklopljenih vojnika, popravljajući oštećeni pejzaž i pokušavajući da oslobodite iz dvorca princezu Peach iz kandži kralja Olija u ovoj avanturi punoj smeha, samo na sistemu Nintendo Switch ™.

Switch Pokemon Let’s Go Pikachu

7.999 RSD

Jel si spreman da ih uhvatiš sve u Kanto regiji? Prva Pokemon igra za Nintendo Switch dolazi sa potpuno novom grafikom, pričama i opcijama. Započni avanturu sa svojim vernim pratiocem Pikachu i spremi se za nove avanture na tvojoj Nintendo Switch konzoli.

Switch Pokemon Shield

7.999 RSD

Switch Pokemon Shield donosi potpuno novu generaciju Pokemona i vodi nas u regiju zvanu Galar sa potpuno novim oblastima za istraživanje. Galar je regija koja donosi različite predele u vidu snežnih planina, plodnih ravnica, šuma i gradova gde nas očekuju različiti Pokemoni. što se tiče ovih džepnih čudovišta, igrači na početku mogu odabrati jednog od tri – Grookey, Scorbunny i Sobble. Oni pripadaju “zelenoj”, vatrenoj i vodenoj vrsti i ne zna se koji je slađi.

Switch Pokemon Sword

7.999 RSD

Switch Pokemon Sword donosi potpuno novu generaciju Pokemona i vodi nas u regiju zvanu Galar sa potpuno novim oblastima za istraživanje. Galar je regija koja donosi različite predele u vidu snežnih planina, plodnih ravnica, šuma i gradova gde nas očekuju različiti Pokemoni. što se tiče ovih džepnih čudovišta, igrači na početku mogu odabrati jednog od tri – Grookey, Scorbunny i Sobble. Oni pripadaju “zelenoj”, vatrenoj i vodenoj vrsti i ne zna se koji je slađi.

Switch Super Mario Maker 2

7.999 RSD

Oslobodi maštu sa novim alatima, terenom i karakteristikama dok kreiraš Super Mario nivo tvojih snova.

Switch Super Mario Odyssey

7.999 RSD

Pridružite se Mariju u masivnoj, svetskoj, 3D avanturi. Njegove neverovatne moći, pomoći će ti da prikupiš Moons, pokreneš Odyssey letelicu i spasiš princezu Peach od Bowserovih planova za venčanje. Ova 3D Mario avantura, prepuna je iznanađenja i tajni, sa moćima kao što su cap throw, cap jump i capture, uživaćete u uzbudljivom gameplay iskustvu kakvo još niste imali u Mario igri. Idite na neverovatne lokacije, daleko od Mushroom kraljevstva, istražite ogromna 3D kraljevstva, probajte razne Mario kostime, istražite nove načine da delujete na okolinu, preuzmite kontrolu nad protivnicima i objektima. Naravno ti su stari prijatelji i neprijatelji koje ćete susretati na svojoj misiji da pokvarite Bowserove planove.

Switch The Legend of Zelda: Link`s Awakening

7.999 RSD

Istražite misteriozno Koholint ostrvo u jednoj od najboljih igara iz Zelda serije. Prođite kroz živopisne i neobične pejzaže. Kako bi pobegao sa ostrva, Link mora sakupiti magične instrumente širom ostrva i probuditi Wind Fish. Borite se sa neprijatejima, osvajajte brojne tamnice i istražite sve tajne ostrva.

Switch Tokyo Mirage Session #FE Encore

7.999 RSD

Svetovi iz Fire Emblem ™ serije i Atlus igara ponovo su ukrstili puteve i rezultat je stigao do sistema Nintendo Switch ™. Interdimenzionalno zlo zahvatilo je današnji Tokio, što je rezultiralo ovim fantastičnim baražom muzike, stila i, da, opasnosti. Dakle, uzvratite! Borite se kroz tamnice da napunite svoju strategiju i kreativno oduzmete svoje neprijatelje ... pre nego što svaka nada nestane u crno. Vi i zvezde u usponu koje zovete prijatelji moraćete da se obratite svojoj kreativnoj snazi - koja se manifestuje kao kultni likovi Vatrenog grba - da vodite tajni rat protiv duhova lutalica koji se hrane kreativnošću. Svaki susret će vas uroniti u duboke okretne bitke koje spajaju borbu protiv vatrenog amblema i atlasa RPG-a u jednu brutalnu harmoniju. Osigurati predmete za naoružanje; onda se igrajte prema svojim snagama i rušite svoje neprijatelje.

Switch Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country

7.999 RSD

Ekspanzija se fokusira na antagonistu igre, Jina, i istoriju njegovog mesta rođenja, Torna. Torna je bila stotinama godina pre nego što se priča o glavnoj igri dogodila, pa znate da ćete naučiti o tradicionalnom znanju i pričama igre.

Switch Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

7.999 RSD

Pridružite se borbi između čoveka i mašine u konačnom izdanju ovog kritički priznatog RPG-a Otkrijte poreklo šulka dok se on i njegovi drugovi sukobljavaju protiv naizgled nezaustavljive mehaničke pretnje. Nosite oštricu budućnosti, lanac napada zajedno i pažljivo pozicionirajte svoje članove stranke u strateškim borbama u stvarnom vremenu dok putuju kroz ogroman svet, samo na Nintendo Svitch ™ sistemu.