Prikaz 1–20 od 69 rezultata

PC Get Even

2.499 рсд

PC Get Even Hladnokrvni plaćenik se budi u misteriozoj staroj bolnici bez sećanja na svoju prošlost. Pod vođstvom njegovog anonimnog tamničara RED, on započinje tretman sa jedinstvenom tehnologijom, slušalicama koje mu omogućavaju da proživi svoja sećanja u sadašnjosti. Pomoću Pandora slušalica on istražuje jedino sećanje koje ime, neuspešni pokušaj spasavanja devojke sa bombom zakačenom na njenim grudima. Pronađite odgovore pre nego što bude kasno.

PC MXGP 2

999 рсд

MXGP 2 je zasnovan na FIM motocross World Championship licenci sa svim stazama i vozačima, uključujući i Glen Helen i nove američke staze. Stilizujte svaki detalj vašeg motora, vozača, tima i krenite na stazu. Pored bojnih staza na otvorenom, tu su dve potpuno nove zatvorene staze u dvoranama gde je takmičenje u Monster Energy FIM Motocross-u.

PC Sebastien Loeb Rally EVO

999 рсд

Ova igra je očigledno namenjena samo okorelim fanovima relija i trkačkih igara i verovatno neće privući početnike i znatiželjne. Čak i sa tom ciljnom grupom na umu, programeri nisu uspeli da naprave kompletnu igru, ali su napravili veliki korak napred i nešto na čemu će moći da grade dalje ovu franšizu.

PC Valentino Rossi The Game

1.999 рсд

Video igra potpuno posvećena karijeri Valentina Rosija, devetostrukog svetskog šampiona. Doživite karijeru Valentina Rosija iz njegove perspektive u seriji od 20 izazova od njegove prve trke 1996, sve do 2015 godine. Tokom šampionata Valentino će tražiti da učestvuje u različitim događajima kao što su drifting, R1M trke i mitenge u cilju da poboljša svoje sposobnosti.

PC Warhammer 40000 Eternal Crusade

2.499 рсд

Warhammer 40k: Eternal Crusade je po najavama trebalo da bude 40k MMO i po prvim, ranim trailerima obećavao je mnogo. Dark Milenium je trebalo da bude sve što jedan 40k ljubitelj može da traži od 40k igre a onda se THQ raspao, i igra postala Eternal Crusade koji je manje-više Battlefront reskin.

PS3 Falling Skies

699 рсд

Ljubitelji istoimene serije, kao i igre XCOM ne bi trebali da propuste ovaj naslov. Padajuća nebesa nisu preterano složeno i zahtevna igra. Ukoliko je shvatite samo kao uzbudljiv način da prekratite vreme do novih epizoda, ova igra će vam savršeno leći. Celokupna priča smeštena je između treće i četvrte sezone.

PS4 Ace Combat 7

2.999 рсд

Ace Combat 7: Skies Unknown vas stavlja u kokpit najnaprednijih vojnih aviona ikada razvijenih i donosi jedinstveno iskustvo vazdušne borbe kroz fotorealističnu grafiku, napete vazdušne borbe, veliki broj autentičnih i futurističkih aviona kojima možete leteti, priču koja vas drži prikovanim a tu je i podrška za virtuelnu realnost!

PS4 Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

4.999 рсд

Finn i Jake iz prethodnog Adventure Timea vraćaju se u ovoj igri. Premisa igre će biti priča postanka glavnih likova u seriji sa razotkrivanjem novih zagonetki u zemlji Ooo. Ova avantura ima open-world komponentu i regrutiranje novih likova kao i novu mehaniku borbe.

PS4 Captain Tsubasa: Rise of New Champions

4.999 рсд

Postani novi heroj fudbala u Captain Tsubasa: Rise of New Champions.

PS4 Dark Souls Remastered

2.999 рсд

Ponovo iskusite naslov koji je praktično definisao ceo jedan žanr. Potpuno remasterovan Dark Souls vas vraća u Lordran sa pefektnim detaljima u 60fps. Dark Souls Remastered uključuje i Artorias of the Abyss DLC.

PS4 Digimon Story: Cyber Sleuth

2.999 рсд

DIGIMON STORY – CYBER SLEUTH će oduševiti pre svega sve poklonike Digimon franšize, ali ima šta da ponudi i onima koji nisu upućeni u ovaj japanski serijal. U pitanju je RPG igra, gde je vaš zadatak da odgajate, trenirate i komandujete Digimonima, simpatičnim stvorenjima sa raznim moćima i sposobnostima. Na početku imate izbor između samo nekoliko Digimona ali kako napredujete otključavate nove, dok ne dođete do broja od 249. Vi i vaši ljubimci se borite na strani dobra, protiv grupe zlih hakera sa opasnim planovima.

PS4 Doraemon: Story of Seasons

2.499 рсд

U Story of Seasons odaberite svoje mesto prebivališta, istražujte okruženje, lovite bube i iskusite priče o njihovim jedinstvenim gradovima i selima. Glavni junak je animirani karakter Doraemon, mačak robot iz 22. veka koja mora pomoći mladom protagonisti po imenu Nobita Nobi, da gaji i održava farmu.

PS4 Dragon Ball FighterZ

2.999 рсд

Otkrijte svoju pravu snagu i svog unutrašnjeg Saiyanca. Upravljajte nekima od najpoznatijih ratnika iz svemira Dragon Ball Z i neka vas ponese talas nezaustavljivih pokreta i razarajućih vazdušnih kombinacija dok se borite, kako biste savladali najjače protivnike u svemiru. Uđite u arenu uz tri borca koja možete odabrati iz ponude poznatih likova, poput Gokua, Vegete, Frieze, Bulme i Booa, pa učestvujte u velikom nizu uništivih arena koje su inspirisane klasičnim lokacijama iz popularne televizijske serije.

PS4 Dragon Ball FighterZ + Dragon Ball Xenoverse 2

3.999 рсд

Dragon Ball Fighter Z zadržava ono što fanovi najviše vole i po čemu je serijal poznat - beskonačne spektakularne borbe sa DB svemoćnim borcima. Pomoću novog Unreal engine, DB FighterZ je vizuelna sila sa anime grafikom viskog kvaliteta. Usavršite više od jednog borca jer će vam trebati za novi 3vs3 Tag meč. Neverovatni kombo potezi u vazduhu, okolina koja se uništava, poznate scene iz Dragon Ball animea reprodukovani su u 60FPS i 1080 rezoluciji.

PS4 Dragon Ball Xenoverse + Dragon Ball Xenoverse 2

3.999 рсд

Kompilacija dve igre: Dragon Ball Xenoverse + Dragon Ball Xenoverse. 2DB Xenovars 2 daje igračima skroz novo Dragan Ball iskustvo. Leti Conton gradom sa do 300 drugih igrača, bori se protiv super jakih bossova u timu od 6 igrača i stvori svog lika da spasiš Dragon Ball svet u stilu.

PS4 Dragon Ball Xenoverse Playstation Hits

2.499 рсд

NeŠto misteriozno se deŠava sa istorijom Dragon Ball sage, i borbe u kojima su heroji pobeđivali, okrenule su se u korist negativaca – Dragonball Xenoverse. Iako ovo nije prva igra u kojoj možete kreirati svog lika, samo učestvovanje u svim klasičnim Dragon Ball Z borbama dodaće jednu notu unikatnosti ovom naslovu i svakako udahnuti novi život do sada zaista prežvakanoj priči. Ovo samo po sebi stoji kao najveći adut Dragon Ball XenoVerse-a. Dragon Ball XenoVerse je i dalje u suŠtini tuča ali sadrži neke RPG elemente koji deluju dosta osvežavajuće.

PS4 Fast & Furious: Crossroads

3.999 рсд

Fast & Furious: Crossroads je novi nastavak u serijalu filmova i igara gde ćete ponovo biti u prilici da u filmskoj akciji sa kolima sprečite kriminalni sindikat. Sa adrenalinskim pljačkama, jurnjavama, gedžetima, egzotičnim lokacijama, kolima, herojima iz filmova Fast & Furious: Crossroads stavlja vas u sred akcije.

PS4 Guilty Gear -Strive-

7.499 рсд
Takođe sadrži visokokvalitetnu tehniku animacije razvijenu iz visoko cenjene serije Guilty Gear Xrd sa modom priče stvorenim ne samo za obožavaoce Guilty Gear-a, već i za ljubitelje Anime-a, kao i zvučnu podlogu koju je sastavio Daisuke Ishiwatari.

"