Prikazani svi od ukupno 11 rezultata

Show sidebar

PC Gravel

3.999 RSD

PC Gravel ​Gravel donosi dinamičnu promenu dana i noći, kao i dinamičnu promenu vremenskih uslova, i to po otvorenim mapama i stazama delom sveta, uključujući šume, snežne planine, peščane dine i pustinje.

PC Monster Energy Supercross

999 RSD

PC Monster Energy Supercross Monster Energy Supercross The Offical Videogames , u izvođenju Milestona, nudi mogućnost vožnje u fantastičnom off-road okruženju, zvaničnog motoraškog offroad championship-a na svetu. Istinske fanove vožnje na dva točka trebalo bi najviše da raduje što se još više pažnje posvetilo detaljisanju dvotočkaša i staza kako bi se što autentičnije prenelo na „male ekrane“.

PC Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3

2.499 RSD

Iskusite najimpresivnije iskustvo do sada sa novim okruženjem, novim modelima motora i najnovijim animacijama. Iskoristite najbolje od Supercross sveta.

PC MXGP Pro

2.999 RSD
Unapređen physics pristup, koji omogućava igračima spektakularne pokrete na različitim terenima tokom trke bez ikakvih ograničenja.

"

PS4 Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3

2.999 RSD

Iskusite najimpresivnije iskustvo do sada sa novim okruženjem, novim modelima motora i najnovijim animacijama. Iskoristite najbolje od Supercross sveta.

Switch MotoGP 20

6.499 RSD

MotoGP ™ 20 je posebno stvoren za igrače koji se ne plaše donošenja odluka. Ove godine karijera menadžera se konačno vratila sa potpuno novim funkcijama! Da li ste spremni da iskusite MotoGP ™ šampionat do kraja? Možete računati na kompletan tim profesionalaca, poput vašeg ličnog menadžera, glavnog inženjera i analitičara podataka. Njihova uloga će biti od suštinskog značaja za pronalaženje angažmana, prikupljanje podataka o trkama i razvoj motocikala. Želite da saznate koliko mogu biti korisni? Posetite naš namenski odeljak vesti. Ako želite biti najbrži, trebaće vam najbolji motocikl, zato vam MotoGP ™ 20 omogućava da razvijete i nadogradite svoj motocikl u svakom pojedinom aspektu. Motor ćete moći da prilagodite na više načina: Aerodinamika, Elektronika, Snaga i potrošnja motora, šasija. Dugo smo poznati da vas izazovi ne plaše. Dakle, trebalo nam je nešto zaista teško da bismo testirali vaše veštine, zato smo uveli realnije upravljanje kočenjem, trošenje guma i potrošnja goriva. Naš grafički editor je sigurno jedna od najcenjenijih karakteristika svih igrača. Zato MotoGP ™ 20 uvodi nove živote u savršenom MotoGP ™ stilu, savršene za personalizaciju motocikla vašeg prilagođenog tima. Pomoću Livery Editora promenite boje Fairing-a i odela za motocikliste!

XBOXONE Gravel

3.999 RSD

Gravel donosi dinamičnu promenu dana i noći, kao i dinamičnu promenu vremenskih uslova, i to po otvorenim mapama i stazama delom sveta, uključujući šume, snežne planine, peščane dine i pustinje.

XBOXONE Monster Energy Supercross

999 RSD

Monster Energy Supercross The Offical Videogames , u izvođenju Milestona, nudi mogućnost vožnje u fantastičnom off-road okruženju, zvaničnog motoraškog offroad championship-a na svetu. Istinske fanove vožnje na dva točka trebalo bi najviše da raduje što se još više pažnje posvetilo detaljisanju dvotočkaša i staza kako bi se što autentičnije prenelo na „male ekrane“.

XBOXONE MXGP Pro

2.999 RSD
Unapređen physics pristup, koji omogućava igračima spektakularne pokrete na različitim terenima tokom trke bez ikakvih ograničenja.

"