Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

Show sidebar

PS4 Contra – Rogue Corps

2.499 RSD

Contra Rogue Corps nudi single i multiplayer opcije u kome ćete osetiti ultra nasilne borbe sa brzim tempom i opasnim oružjem.

XBOXONE Contra – Rogue Corps

4.999 RSD

Contra Rogue Corps nudi single i multiplayer opcije u kome ćete osetiti ultra nasilne borbe sa brzim tempom i opasnim oružjem.

XBOXONE eFootball PES 2020

2.999 RSD

PES 2020 ulazi u novu dekadu poznate fudbalske simulacije sa obećanjem da revolucionalizuje elektronski fudbal i da sport dovede do globalne publike. PES nastavlja da stremi realizmu, uzimajući u obzir povratne informacije od igrača kako bi se dodatno dobio osećaj slobode i kontrole. Tu je i promenjena Master liga i potpuno novi mod Matchday.

XBOXONE Pro Evolution Soccer 2015

499 RSD

Lajtmotiv je ovogodišnjeg PES-a je snažan osećaj zajedništva i imperativ timske igre. Temeljan pristup kreiranju napada, hirurška transformacija iz odbrane u napad i strpljenje prilikom građenja akcija stvari su koje ćete morati da naučite ukoliko želite da budete uspešni u utakmicama. FIFA je trenutno orijentisana ka duel igri i isticanju fizičkih predispozicija pojedinačnih igrača, dok PES ide ka totalnom fudbalu gde je svaki fudbaler tek šraf velike mašinerije.

XBOXONE Pro Evolution Soccer 2018 Legendary Edition

1.499 RSD
PC poboljšanja - Velika poboljšanja u grafici i sadržaju, potpuna ravnopravnost sa PS4 i XboxOne verzijama

"

XBOXONE Pro Evolution Soccer 2019

1.499 RSD

PES 2019 donosi nove licencirane lige, stadione i klubove kao i veliki broj novih Legendi koje će biti prisutne u igri. Plejadu zvezda predvodi Felipe Kutinjo iz FC Barselona koji je i na naslovnici. Pokreti igrača će biti unapređeni a mnogo će se raditi i na dovođenju jedinstvenih stilova svakog igrača na virtuelni teren. Korisnici će morati da se bore i sa zamorom igrača koji će sada biti vidljiv na njihovim kretnjama i licima a imaće uticaj na performanse i ponašanje. Tu su i nova mehanika šutiranja sa poboljšanom fizikom lopte, uzimanjem u obzir pozicije lopte i igrača, kao i samih osobina i tehnika igrača. PES 2019 će takođe dolaziti u 4K HDR rezoluciji na svim platformama i igra nikada nije izgledala tako dobro. Tu su i unapređenja za myClub sistem kao i poboljšane opcije kreiranja timova i liga.