Prikazano 1–12 od 25 rezultata

Show sidebar
Zatvori

PC Farming Simulator 19

4,499.00 RSD
Farming Simulator 19 donosi iskustvo uzgajanja raznih biljnih kultura, obrađivanja zemlje, uzgoja stoke, a developeri obećavaju još više aktivnosti koje će držati igrače prikovanim za ekrane, a jedna od njih je i čuvanje konja. Osim čuvanja, konji će moći i da se jašu na velikim prostranstvima u igri, tri mape tačnije. Giants Software je odlučio da znatno proširi i multiplejer komponentu, pa tako do 16 igrača može zajedno farmerisati. Igra poseduje napredniju grafičku prezentaciju u odnosu na prethodnike sa velikom ponudom automobila, kombajna, traktora i ostalog, dok će igrači imati prilike da igru menjaju po svojoj zamisli i volji, jer je omogućena podrška za modove.
Zatvori

PC Spintires: MudRunner – American Wilds Edition

3,999.00 RSD
​PC Spintires: MudRunner - American Wilds izdanje uključuje sve dosadašnje DLC-ove, kako i novu ekspanziju American Wilds. Sedite na mesto vozača i vozite terenska vozila (birahte među preko 30 vozila) kroz predivne pejzaže, koristeći samo kompas i mapu.
Zatvori
Zatvori

PS4 Space Hulk – Tactics

2,499.00 RSD
Naoružajte se taktikom i uključite se u krvave bitke na brodu Space Hulk. Birajte između dve kampanje kao Blood Angels ili kao Genestealersi. Prilagodite svoj odred birajući među velikog broja kozmetike, karata i opreme. Možete igrati online, kao i pomoću intuitivnog alata napraviti sopstvene mape i podeliti svoje misije sa drugima.