Prikaz 1–20 od 24 rezultata

Show sidebar

PC Blood Bowl 2

1.999 RSD

Blood Bowl 2 je igra koju nije teško preporučiti, naročito ukoliko vam ideja ragbija… pardon – američkog fudbala, sa orkovima, patuljcima, elfovima i drugim Warhammer rasama zvuči kao odlična razbibriga, a pritom vam ne smeta malo duže navikavanje na kompleksan taktički sistem. Odlična je polazna tačka za svakog ko se po prvi put susreće sa ovim univerzumom i želi igru koju će bez problema moći da igra mesecima, dok će vlasnici nekog od prethodnih izdavanja verovatno sačekati da se pojavi još rasa dok ne pređu na BB2.

PC Pro Cycling Manager 2016

999 RSD

Igrajte kao profesionalni vozač i takmičite se u "Grand Boucle". Prepustite se izazovu profesionalnog trkanja i osetite uzbuđenje i adrenalin vrhunskog šampiona.

PC Pro Cycling Manager 2017

999 RSD

PC Pro Cycling Manager 2017 Akcija traje do isteka zaliha. Doživite strast Le Tour de France 2017 i osvojite žuti dres. Igraj kao jedan od najvećih biciklista i vozi se prelepim putevima La Grande Boucle.

PC Pro Cycling Manager 2018

999 RSD

Proživi život vrhunskih šampiona i provozaj najpoznatiju kultnu stazu na svetu – Tour de France! Oseti sav intenzitet koji sa sobom nosi ova staza, izvedi najveće trikove i dovedi svoj tim do trona! Osvojite prestižnu – mitsku „žutu majicu“. U najnovijem delu očekuju vas brojna poboljšanja. Administrativni poslovi, ugovori i tzv. papirologija oko transfera i regrutovanja sada na još većem nivou u Carrer modu. Dublji progresivni sistem sa daleko više mogućnosti personizacije i izgradnju vašeg bicikliste u Pro Cyclist modu. Staza je još realističnija i daleko oštrija i opasnija nego u prethodnim verzijama. Mogućnost igranja local co-op i u multiplejeru.

PC Sherlock Holmes The Devils Daughter

2.999 RSD

The Devil’s Daughter je jako zabavan naslov sa puno intrige, akcije i uzbudljivih momenata, ali ovo nije logička igra, iako igramo kao najpoznatiji detektiv svih vremena. Sa jedne strane, ovo omogućava da se priča odvija glatko, ali nas sa druge uskraćuje od pravih izazova i naprezanja vijuga. Ipak, ukoliko volite šerloka Holmsa (i posebno ako su vam se sviđale filmske ekranizacije sa Robertom Daunijem Juniorom), nema sumnje da ćete provesti zabavnih 11 sati uz ovaj naslov.

PC Snowrunner

4.999 RSD

SnowRunner vas stavlja za volan ogromnog broja prilagodljivih teških teretnih vozila proizvođača poput Pacifika, Navistara i drugih u nekim od najneukroćenijih, neumoljivih okruženja na svetu.

PC Spintires: MudRunner

2.499 RSD

Spintires: MudRunner je vrhunska verzija milionski prodavane hit igre Spintires po prvi put na konzolama. Igra vas stavlja u sedište vozača neverovatnih terenskih vozila dok prelazite kroz ekstremne pejzaže sa samo mapom i kompasom kao vodičima!

PC Spintires: MudRunner – American Wilds Edition

3.999 RSD

PC Spintires: MudRunner - American Wilds izdanje uključuje sve dosadašnje DLC-ove, kako i novu ekspanziju American Wilds. Sedite na mesto vozača i vozite terenska vozila (birahte među preko 30 vozila) kroz predivne pejzaže, koristeći samo kompas i mapu. 

PC STYX – Shards of Darkness

999 RSD

Styx kao lik će vam se svideti ili biti veoma iritantan kao mali zlokoban goblin koji izbacuje reference na popularnu kulturu, druge igre ili se pak direktno obraća igraču i razbija četvrti zid prilikom sekvenci kad pogine. Iako možda sa svojim oštrim manama, Styx Shards of Darkness je i dalje veoma dobro urađena i izvedena šunjačka avantura koju bi svaki fan ovog žanra trebao da ima.

PC The Surge

2.499 RSD

The Surge počinje bez pompe i uz vrlo kratku pripremu terena. Bliska budućnost, ekološka katastrofa, vladavina megakorporacija, jedan nesrećnik u invalidskim kolicima koji želi bolji život, da ga zgrabi poput tigra... Naš junak Voren je u istoj situaciji kao Džejk Sali po prispeću na Pandoru, ali umesto Na’vi avatara, dobija mehanički egzoskelet koji će mu ponovo omogućiti da hoda: korporaciji CREO potrebni su fizikalci koji voze moderne verzije viljuškara, a pogotovo očajnici nalik na Vorena koji nemaju drugi izbor. Long story short, tokom instalacije egzoskeleta dešava se kurcšlus, Voren pada u nesvest i budi se u trenutku dok ga odvlače na đubrište kao neuspeli hibrid. Na ovom mestu sve se pretvara u hard-coremelee akcioni RPG...

PC The Technomancer

999 RSD

The Technomancer se delimično vraća na mračni svet kolonizovanog Marsa koji smo mogli da iskusimo u jednoj od njihovih prethodnih igrara Mars War Logs. Naravno, učeći na prethodnim greškama i savetima od igrača, studio se odlučio na korak da igru učine veoma otvorenom i podložnom vašim odlukama kao i dodavanjem novih sistema u njihov najnoviji RPG naslov.

PS4 Samurai Shodown

3.999 RSD

Samurai Showdown je davno zaboravljen klasik sa arkadnih aparata. Prvi deo se pojavio davne 1993. godine i sada posle dugo čekanja, SNK vadi Samurai Showdown iz naftalina.

PS4 Space Hulk: DeathWing Enhanced Edition

2.499 RSD

Space Hulk DeathWing spada u red kooperativnih igara sa prangijanjem po hodnicima i velikim prostorijama koje pružaju svemirski brodovi. Možete da birate da igrate samostalno sa virtualnim saborcima, ili (nešto) snažnijom inteligencijom u vidu saigrača. Nema tu mnogo razmišljanja, od prvog do devetog nivoa prolazite kroz hodnike i čistite ih od napada agresivnih Genestealera. Igra svakako pruža daleko veći ugođaj u co-op igranju nego solo, što je i cilj žanra. Dizajn nivoa i opšti utisak pucanja je definitivno plus u ovoj igri. Space Hulk DeathWing – Enhanced Edition sadrži: Igrajte u ulozi Space Marine Terminatora, uključujući novu klasu – The Chaplain i njegovu snažnu moć Crozius Arcanum Prošireni arsenal oružja Mogućnost kreiranja svake klase Otključavanje novih oružja Novi, još smrtonosniji neprijatelji Nove specijalne misije i pobošane stare

PS4 The Surge 2

3.999 RSD

Misteriozna oluja uzrokuje pad aviona na periferiji grada Jerihona. Nekoliko nedelja kasnije, probudite se u razrušenoj metropoli preplavljenoj smrtonosnom bolešću. Preživeli su prepušteni sami sebi. Potreban si gradu Jericho.

Switch Vampyr

6.499 RSD

Vampyr je akciona RPG video igra iz perspektive trećeg lica. Igrač upravlja protagonistom Jonathan-om E. Reid-om, doktorom koji je postao vampir, a čija žeđ za krvlju ga primorava da ubija nevine ljude. Da bi to učinio uspešno, on mora prikupiti informacije o njihovim ciljevima, proučavati i promeniti svoje navike, prikupiti tragove i održavati određene veze komuniciranjem sa stanovnicima Londona, koji služi kao fikcionalizovani otvoreni svet izgrađen oko glavnih centara. Igru je moguće završiti bez oduzimanja života, a igrača time lišava dodatnih poena iskustva, ali takođe otključava jedan od četiri različita završetka igre.

XBOXONE A Plague Tale: Innocence

6.499 RSD

A Plague Tale: Innocence je igra koja meša akciju, stealth i logičke zagonetke jer će glavni junaci, devojčica Amisia i dečak Hugo, u različitim situacijama morati da smisle kako da oteraju od sebe hordu opasnih pacova ili krvožednih vojnika. Najjače oružje u toj borbi je vatra od koje pacovi beže, ali će na raspolaganju biti i neka oružja i naprave. Igrač kontroliše Amisiju, ali će imati opciju da naredi dečaku da uradi određene stvari.

XBOXONE Blood Bowl 2

1.999 RSD
Blood Bowl 2 je igra koju nije teško preporučiti, naročito ukoliko vam ideja ragbija… pardon – američkog fudbala, sa orkovima, patuljcima, elfovima i drugim Warhammer rasama zvuči kao odlična razbibriga, a pritom vam ne smeta malo duže navikavanje na kompleksan taktički sistem. Odlična je polazna tačka za svakog ko se po prvi put susreće sa ovim univerzumom i želi igru koju će bez problema moći da igra mesecima, dok će vlasnici nekog od prethodnih izdavanja verovatno sačekati da se pojavi još rasa dok ne pređu na BB2.

XBOXONE Greedfall

4.999 RSD

Stari svet izumire, kontinent je zagađen, prenaseljen i opterećen smrtonosnom i neizlečivom bolešću. Ali na horizontu se nalazi odsjaj nade, otkriveno je udaljeno i skriveno ostrvo, pošteđeno od kuge. U potrazi za lekom, istražite novi svet.

XBOXONE Samurai Shodown

3.999 RSD

Samurai Showdown je davno zaboravljen klasik sa arkadnih aparata. Prvi deo se pojavio davne 1993. godine i sada posle dugo čekanja, SNK vadi Samurai Showdown iz naftalina.

XBOXONE Snowrunner – Premium Edition

8.999 RSD

U Premium Edition pakovanju dolazi: SnowRunner igra, Season Pass, koji vam omogućava pristup igri i svim budućim DLC paketima - nova vozila, nove kože, nove misije, nove mape i još mnogo toga!

"