Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

Show sidebar

PC American Truck Simulator Oregon Add-on

1.499 RSD
'- veliki broj manjih odmorišta i motela uz puteve itd...

"

PC Ancestors Legacy

2.499 RSD

Ancestors Legacy je utemeljen u realnosti i precizno prati istorijske događaje, čemu svakako doprinosi spisak dostupnih plemena: Vikinzi, Anglosasi, Germani i, što će posebno biti zanimljivo igračima sa ovih prostora, Slovenima. Svaka od pomenutih zaraćenih strana ima sebi svojstvenu taktiku i jedinice koje će eksploatisati na bojnom polju kroz niz bitaka manjeg ili većeg obima. 

PC Euro Truck Simulator 2 Add-on Cargo Collection

1.199 RSD

Obogatite svoje Euro Truck Simulator 2 carstvo sa novom kolekcijom prikolica i tereta. Kolekcija obuhvata: Special Transport, High Power Cargo i Heavy Cargo.

PC Megaquarium

999 RSD

Dizajnirajte sopstvene akvarijume, vodite računa o različitim vrstama riba, upravljajte svojim osobljem i učinite svoje goste srećnim.

PC Men of War Assault Squad 2: Cold War

2.499 RSD

Legendarna serija Men of War RTS je dostigla eru hladnog rata. Preuzmite komandu nad američkim ili sovjetskim vojnicima, kontrolišući ogromne armije s vojnim odlukama koje zavise od vas. Osigurajte pobedu u dinamičnim kampanjama za singleplayer i co-op ili izazovite druge stratege u online multiplayeru!

PC Victory at Sea Deluxe Edition

2.499 RSD

PC Victory at Sea Deluxe Edition Victory at Sea Pacific je uzbudljiva igra o morskoj RTS bitki tokom Drugog svetskog rata. Pronađite i uništite neprijateljske flote i pokušajte da promenite istoriju.

PC Xplane 11 & Aerosoft Airport Collection

4.999 RSD

X-Plane 11 je najmoćniji simulator letenja za PC koji nudi preko 8000 aerodroma i pisti širom sveta. Ova kolekcija uključuje i nove aerodrome kao što su: Lugano, Toulouse, Weeze, Manchester, Maastricht-Aachen i Svolvær.