Prikaz 1–20 od 105 rezultata

Show sidebar

PC Battlefield 1

3.999

"Doživi početak svetskog rata u igri Battlefield™ 1. Probijaj se kroz bitke epskih razmera, od borbi u tesnom urbanom okruženju opkoljenog francuskog grada, do dobro cuvanih planinskih utvrdenja na italijanskim Alpima ili besomucnim okršajima u arapskoj pustinji. Otkrivaj svet u ratu kroz kamapanje ispunjene avanturama, ili se pridruži epskim bitkama u kojima ucestvuje i do 64 onlajn igraca, prilagodi svoju taktiku devastiranom okruženju i razaranju. Bori se u redovima pešadije ili preuzmi kontrolu nad nekim od neverovatnih vozila na zemlji, u vazduhu ili na moru, i uskladi svoj nacin igre najdinamicnijim bitkama u istoriji Bttlefield-a.

PC Battlefield 1 Revolution

4.999
Dodatni sadržaj: Red Baron Pack, Lawrence of Arabia Pack and Hell fighter Pack. Novi izgled Behemoths, najvećih vozila Pet Battlefield 1 Battle packs, svaki sadrži jedan weapon skin.

"

PC Battlefield V

4.999

PC Battlefield V Uđite u najveći sukob u istoriji čovečanstva sa Battlefield V pošto se serija igara vraća svojim korenima u nikad ranije viđenom prikazu Drugog svetskog rata. Igrajte mutiplayer širom sveta ili učestvujte u ljudskoj drami naspram globalne borbe u Pričama iz rata za jednog igrača.

PC Dragon Age 2 Key

599

Dragon Age 2, nalik na Mass Effect serijal, forsira u trailerima, kao i na screenovima i posterima, muškog glavnog junaka čije je lice sada već opšte prepoznatljivo. Ipak (takođe nalik na Mass Effect serijal istog razvojnog tima), igra će vam dozvoliti da izaberete ženski lik i njime krenete putem šampiona. Najnoviji trailer koji je EA izbacio prikazuje (muškog) Hawke-a u akciji, pokazujući posebno načine borbe za svaku klasu koju možete da izaberete (warrior, mage, rogue).

PC FIFA 18

1.499

Proslavite Svetsko prvenstvo u fudbalu počev od 29. maja sa besplatnim 2018 FIFA World Cup Russia dodatkom za FIFA 18. Već u prodaji FIFA 18 smanjuje granice između pravog i virtuelnog fudbala, donoseći igrače, timove i atmosferu najvažnije sporedne stvari na svetu. Vreme je da postavimo loptu na centar i krenemo u novu sezonu – FIFA 18 i Kristijano Ronaldo su tu da na naše računare i konzole prenesu sva uzbuđenja pravih fudbalskih terena. EA SPORTS™ FIFA 18 stanjuje liniju između virtuelne realnosti i života, oživljavajući igrače, timove i atmosferu najbitnije sporedne stvari na svetu. Alex Hunter se vraća sa gomilom fudbalskih zvezda i talenata. Budućnost je svetla, svet priča o Alexu...ali žvot u fudbalu nije uvek fer. Najveći napredak u istoriji FIFA serijala donosi Real Player Motion Tehnology sa potpuno novim sistemom animacija koji omogućavaju nov nivo odziva i ličnosti igrača - sada igrači kao Kristijano Ronaldo se zaista kreću i ponašaju kao na terenu. Najbolji od najboljih. Bonus modovi igre: 2018 FIFA World Cup Russia – izaberite jednu od 32 nacije koje su se plasirale i igrajte turnir od početka sve do kraja u Moskvi. FIFA World Cup Kick-Off – Odigrajte solo meč sa nekom od reprezentacija. Custom FIFA World Cup Tournament – Napravite sopstveno Svetsko prvenstvo sa bilo kojim reprezentacijama bez obzira da li su se kvalifikovale ili ne. Napravite sopstvene grupe i rasporede utakmica. FIFA World Cup Ultimate Team – najpopularniji mod iz FIFA 18 sada dolazi i u izdanju za Svetsko prvenstvo. Official FIFA World Cup Elements: Autentični timovi, dresovi, lopte i najpoznatiji trofej se nalaze u igri. Svih 12 stadiona iz Rusije su takođe tu.

PC FIFA 18 FUT Points

3.999

Ono što je važno napomenuti kod ove igre fut points za igru FIFA 18 se kupuje posebno kako biste mogli igrati online.

PC FIFA 19

1.999

PC FIFA 19 Akcija traje 14.01-03.02. Uz pomoć Frostbite engine Fifa 19 donosi šampionsko iskustvo na i van terena. Sada sa UEFA Ligom šampiona donosi mnogo poboljšanja koja vam omogućavaju da bolje kontrolišete udarce i donosi nove načine igre. Imaćete mogućnost i da odigrate dramatičnu završnicu putovanja Aleksa Hantera u The Journey: Champions. To je i novi mod igranja FIFA Ultimate team, dodatne lige u modu karijere i još puno toga. Postanite šampion u FIFA 19.

PC FIFA 20

7.499

FIFA 20 donosi dve strane fudbala - prestižnu profesionalnu pozornicu ali i potpuno novu autentičnu uličnu formu fudbala u okviru EA Sports Volta varijante malog fudbala. To je do sada neviđeni nivo realizma u standardnim mečevima, FIFA Ultimate Team u kome možete oformiti svoj tim iz snova, kao i ulični mali fudbal.

PC Mass Effect Andromeda

2.499

Mass Effect: Andromeda se dešava 600 godina posle originalne trilogije. Organizacija zvana Andromeda Initiative je okupila oko 20.000 ljudi raznih rasa iz naše galaksije i krenuli su u istraživanje komšinice, Andromede. To putovanje je trajalo 600 godina što znači da su krenuli pre dešavanja u originalnoj trilogiji pa ne znaju za Reapere, za Sarena, Harbringera i Sovereigna. Ovim su se potpuno distancirali od svih posledica tog velikog rata.

PC Mass Effect Trilogy (1 + 2 + 3)

1.499

PC Mass Effect Trilogy (1 + 2 + 3) Rat za Zemlju je počeo. Kompletna trilogija na u jednom pakovanju! Mass Effect 1: Epska priča prvom ljudskom SPECTRE operativcu, usisanom u vrtlog nepoverenja starijih rasa galaktičkog saveta i globalne apokalipse čiji se obrisi naziru iza horizonta, i pri ponovnom igranju u potpunosti pleni. Mass Effect 2: Nastavak prvog dela priče o komandantu šepardu i šepardovoj borbi da spasi galaksiju od istrebljenja uprkos svim okolnostima. Igra počinje tako što nepoznati svemirski brod uništava Normandiju, a u pokušaju da spasi celu posadu šepard umire. Mass Effect 3:Rat za Zemlju je počeo.Nezaustavljiva vanzemaljska pretnja poznatija kao „Reaper“-i je počela invaziju i vi ste jedini koji možete da spasete našu zemlju od potpunog uništenja. Na vama je da ujedinite vasionu u borbi protiv „Reaper“-a.

PC Need for Speed 2016

2.499

Prava je šteta što novi Need for Speed ima toliko potencijala a toliko je plitak, izuzev dela sa tjuniranjem automobila koji je zaista kompleksan. To može biti i druga jaka strana igre – ako Ghost Games napravi poseban mod u kojem su otključani svi dodaci za tjuniranje kako biste mogli do mile volje da gledate kako izgledaju “nabudženi” automobili, verujemo da bi Need for Speed imao znatno više fanova. Kombinujući to sa već pomenutom podlogom za montažu akcionih filmova.

PC Plants vs Zombies – Battle for Neighborville

4.999

Pripremite se za nove ljute bitke između zombija i biljki. Ludi nastavak Plants vs Zombies franšize u kojoj se napetost širi i izvan granica Neighborvila do novih društvenih regija slobodnog kretanja na rubu grada. Odaberi jednog od 20 likova i usavrši svoj stil igre osvajajući nove nagrade za svaku pobedu na bojnom polju. Igrajte co-op ili online i privatite se izazova - iskusite potpuni haos u novoj borilačkoj areni.

PC Rocket Arena – Mythic Edition

2.499

Dobrodošli u svet gde su pravila ispisana raketnim gorivom! Rakete vladaju svime u Rocket Areni, eskplozivnoj 3v3 pucačini gde ste uvek u akciji. Ovladajte jedinstvenim raketama i karakteristikama vašeg heroja kako biste vladali arenom i postali šampion!

PC Spore

1.250

PC Spore Igranje se svodi na to da razvijete svoju jednoćelijsku kreaturu kroz razne faze napredovanja do glavne civilizacije u univerzumu. Spore vas kroz početne faze uvodi kao kroz tutorijale i polako vas uči složenom gameplayu koji kulminira fazom u svemiru. Kroz razne editore možete napraviti ili modifikovati gotovo sve sadržaje. Spore počinjete u fazi jednoćelijskog organizma koji pluta okeanom. Ova faza će verovatno najviše odgovarati casual igračima i mlađoj populaciji. Bauljajući kroz vodu, polako počinjete da se hranite i otključavate nove delove koje svom čudovištancetu možete dodati kroz editor. Ovde pravite i prvi od brojnih izbora koji su u naprednijim fazama krucijalni i imaju veoma dugosežne implikacije na način na koji ćete se razvijati. Možete birati između biljojeda, mesojeda i svaštojeda i od tog izbora ne zavisi samo na koji način ćete se hraniti, već i kakav će karakter vaša stvorenja imati kada budete vodili pleme ili čitavu civilizaciju. Dok lovite svoju hranu po izboru, morate paziti da vas druga stvorenja ne pojedu.

PC Star Wars Battlefront II

2.499

PC Star Wars Battlefront II Star Wars Battlefront II odlikuje single-player mod, prilagodljiv sistem klase karaktera, i sadržaj baziran na filmovima The Force Awakens i The Last Jedi.

PC Star Wars: Jedi Fallen Order

7.499

Nova single player igra od Respawn Entertainment nam donosi priču o džedaju koji je preživeo Order 66 i odvija se nakon Ratova Zvezda Epizoda 3: Osveta Sitha. Imate misiju da obnovite red džeaja, sve vreme dolazeći do novih saznanja vezano za vašu prošlost, a u isto vreme morate izbegavati progon Imperije i njenih Inkvizitora. Igra se fokusira na borbu svetlosnim mačem i ovladavanjem moći džedaja a sve iz perspektive trećeg lica.