Prikazano 1–12 od 65 rezultata

Show sidebar
Zatvori

PC Anthem

7,499.00 RSD
Na svetu koga bogovi nisu završili sumorna frakcija preti celom čovečanstvu. Jedina stvar koja stoji između ovih zlikovaca i drevne tehnologije je skupina plaćenika. Udružite se sa još do tri igrača i sastavite ekipu koja ima visoko tehnološka, ručno izrađena i jako moćna svemirska odela. Istražite nepregledne ruševine, borite se protiv opasnih neprijatelja i pronađite specifične artifakte. Sa svakom misijom vi i vaše Javelin odelo dobijate na snazi. Ustanite i pobedite zlo, trijumfujte kao jedan.
Zatvori

PC Battlefield 1 Revolution

4,999.00 RSD
Battlefield 1 Revolution sadrži:||Battlefield 1 osnovnu igru: Borite se u epskim bitkama od uskih urbanih borbi u okupiranom Francuskom gradu, do teško utvrđenih planinskih utvrđenja u Italijanskim Alpama ili pomahnitalim bitkama u pustinjama Arabije.||Battlefield 1 Premium Pass: Četiri digitalne ekspanzije sa novim mapama, oružijem i još. |Raniji pristup novim ekspanzijama, čak 2 nedelje ranije. |Battlefield 1 They Shall Not Pass: Veterani Francuske vojiske prave utvrđenje pred brutalnim neprijateljem da bi zaštitili domovinu. |Battlefield 1 In the Name of the Tsar: Zakoračite na najveći front u WWI sa Ruskom armijom. |Battlefield 1 Turning Tides: Učestvujte u amfibijskim ratovima Prvog svetskog rata. |Battlefield 1 Apocalypse: Idite do kraju u poznatim paklenim bitkama, najgori period rata.||Takođe sadrži: |14 Battlefield 1 Superior Battle packs: Svaki sadrži jedan weapon skin, koji se dobija mesečno, počevši od novembra 2016. |14 jedinstvenih dog tags. |Prioritet prilikom ulaska na server.||Dodatni sadržaj: Red Baron Pack, Lawrence of Arabia Pack and Hell fighter Pack. Novi izgled Behemoths, najvećih vozila Pet Battlefield 1 Battle packs, svaki sadrži jedan weapon skin.
Zatvori

PC Battlefield V

7,499.00 RSD
Uđite u najveći sukob u istoriji čovečanstva sa Battlefield V pošto se serija igara vraća svojim korenima u nikad ranije viđenom prikazu Drugog svetskog rata. Igrajte mutiplayer širom sveta ili učestvujte u ljudskoj drami naspram globalne borbe u Pričama iz rata za jednog igrača.
Zatvori

PC Battlefield: Hardline

999.00 RSD
Od Drugog svetskog rata, preko modernih bojišta Battlefield je stigao u urbano okruženje metropola. Kampanja u stilu najboljih policijskih serija i standardno odlični multiplayer modovi su samo neki od razloga zašto Hardline nikako ne treba propustiti.
Zatvori

PC FIFA 18

3,999.00 RSD
Proslavite Svetsko prvenstvo u fudbalu počev od 29. maja sa besplatnim 2018 FIFA World Cup Russia dodatkom za FIFA 18. Već u prodaji FIFA 18 smanjuje granice između pravog i virtuelnog fudbala, donoseći igrače, timove i atmosferu najvažnije sporedne stvari na svetu. Vreme je da postavimo loptu na centar i krenemo u novu sezonu – FIFA 18 i Kristijano Ronaldo su tu da na naše računare i konzole prenesu sva uzbuđenja pravih fudbalskih terena. EA SPORTS™ FIFA 18 stanjuje liniju između virtuelne realnosti i života, oživljavajući igrače, timove i atmosferu najbitnije sporedne stvari na svetu. Alex Hunter se vraća sa gomilom fudbalskih zvezda i talenata. Budućnost je svetla, svet priča o Alexu...ali žvot u fudbalu nije uvek fer. Najveći napredak u istoriji FIFA serijala donosi Real Player Motion Tehnology sa potpuno novim sistemom animacija koji omogućavaju nov nivo odziva i ličnosti igrača - sada igrači kao Kristijano Ronaldo se zaista kreću i ponašaju kao na terenu. Najbolji od najboljih. Bonus modovi igre: 2018 FIFA World Cup Russia – izaberite jednu od 32 nacije koje su se plasirale i igrajte turnir od početka sve do kraja u Moskvi. FIFA World Cup Kick-Off – Odigrajte solo meč sa nekom od reprezentacija. Custom FIFA World Cup Tournament – Napravite sopstveno Svetsko prvenstvo sa bilo kojim reprezentacijama bez obzira da li su se kvalifikovale ili ne. Napravite sopstvene grupe i rasporede utakmica. FIFA World Cup Ultimate Team – najpopularniji mod iz FIFA 18 sada dolazi i u izdanju za Svetsko prvenstvo. Official FIFA World Cup Elements: Autentični timovi, dresovi, lopte i najpoznatiji trofej se nalaze u igri. Svih 12 stadiona iz Rusije su takođe tu.
Zatvori

PC FIFA 19

7,499.00 RSD
Uz pomoć Frostbite engine Fifa 19 donosi šampionsko iskustvo na i van terena. Sada sa UEFA Ligom šampiona donosi mnogo poboljšanja koja vam omogućavaju da bolje kontrolišete udarce i donosi nove načine igre. Imaćete mogućnost i da odigrate dramatičnu završnicu putovanja Aleksa Hantera u The Journey: Champions. To je i novi mod igranja FIFA Ultimate team, dodatne lige u modu karijere i još puno toga. Postanite šampion u FIFA 19!
Zatvori

PC Mass Effect Andromeda

2,499.00 RSD
Nakon (znamo već kakvog) finala Mass Effect 3, čovečanstvo se vratio svom domu u Sunčevom sistemu. Tako je pokrenuta Andromeda inicijativa kako bi se regrutovali avanturisti koji bi istražili prostranstva van Mlečnog puta. 600 godina kasnije, počinje priča igre Mass Effect: Andromeda.
Zatvori

PC The Sims 4

4,999.00 RSD
Kao i u svakom prethodnom delu prvih pola sata rezervisano je za pravljenje i „fine tunning“ avatara. Broj opcija je fantastično velik, a sada se manipulacija delovima tela vrši prostim „click and drag“-om. Kad budete zadovoljni fizičkim izgledom treba izabrati ambiciju vašeg simsa, nekoliko osobina i you’re good to go. Posle pravljenja simsa treba izabrati prazan plac u komšiluku u kome će da živi, a sad izbor pada na dve lokacije od kojih svaka ima različit krajolik.||Tada dolazimo do jedne od najsvetlijih tačaka u Sims-u 4, build tool. Ne samo da je moguće sad opremiti sobu na jedan klik, već ako se osetite kreativnim možete raditi razne manipulacije sa sobama i objektima. Zid je moguće postaviti na tri različite visine, cele sobe rotirati, nameštaj i predmete povećavati i smanjivati, a sve to u cilju pravljenja savršenog doma za našeg simsa i njegovu buduću familiju.