Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

PC Alvin & the Chipmunks

199 RSD

Avantura Alvina, Simona i Teodora, dok se probijaju na vrh lestvice osvajanjem konačne bitke benda. 

PC Battlestations Pacific

599 RSD

BattlestationsPacific daje igračima šansu da kontrolišu i američke i japanske snage na Pacifiku u Drugom svetskom ratu.

PC Conflict Denied Ops

499 RSD

Igrica Conflict Denied Ops je kooperativna pucačina iz prvog lica u kojoj igrate sa dvojicom obaveštajaca: Gravesom i Langom. Oni dobijaju razne zadatke koje trebaju rešiti uglavnom sami, iako nekada imaju i pomoć lokalnih vojnika. Nakon uspešno odrađene misije po vas će uglavnom dolaziti helikopter i vratiti vas u bazu, gde ćete odabrati i započeti vrlo sličnu novu misiju. Između dvojice junaka vodiće se standardni razgovori, svađe oko osobnih stavova i misija, ali na kraju ipak uspevaju raditi zajedno i uspešno završiti svaku misiju...

PC Mini Ninjas

999 RSD

Mini nindže je igra koja kombinuje akciju i istraživanje za iskustvo koje će privući raznoliku publiku. Akciona igrica sa izraženim fokusom na slobodu igrača da istražuje svet i na različiti načine prolazi kroz igru.

PC Project Snowblind

399 RSD

Projekt: Snowblind je špijunska akciona igra postavljena u 2065. godinu. Igrate poručnika Nathana Frosta, kibernetički poboljšanog super-komandosa koji je poslat u Hong Kong da zaustavi terorističku zaveru za gašenje svih svetskih elektronskih sistema. Sposobnosti igrača uključuju poboljšanja kiborga kao što su dodatnii uređaji i balistički štitnici, sposobnost da preuzmu kontrolu nad robotima i vozilima i tipični FPS asortiman oružja.

PC ShellShock 2: Blood Trails

499 RSD

Radnja igre ShellShock 2: Blood Trails odvija se za vreme Vijetnamskog rata i prati alternativni razvoj konflikta u kojem su zapadni okupatori, počeli da na svojim vojnicima primenjuju eksperimentalnu hemijsku supstancu koja je trebalo da pretvori dobre momke u nezaustavljive mašine za ubijanje. Ali ispostavlja se da hemikalija ima i nuspojave, za koje se prekasno saznaje.

"