Prikazani svi od ukupno 19 rezultata

Show sidebar

PC Agents of Mayhem

1.999 RSD

U novoj open world igri smeštenoj u Seul, igrate u ulozi operativaca naslovne organizacije kako biste zaustavili LEGION, tojest League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations. Poput dosadašnjih Volition igara, Agents of MAYHEM je pucačina iz trećeg lica, doduše u kojoj vodite troje likova odabranih iz grupe koju čini 12 urnebesnih karikatura i stereotipa. Sem po načinu izvođenja, igra ima više dodirnih tačaka sa Saints Row jer je smeštena u isti univerzum, a iz Volition najavljuju lepa iznenađenja za fanove tog serijala.

PC Agony

4.999 RSD

PC Agony Paklena i satanistička igra zvana Agony nas vodi ravno u pakao gde ćemo, u ulozi demona, svedočiti nekim vrlo groznim stvarima. Neke od tih stvari su bile čak toliko grozne da ih je developer morao izbaciti iz igre kako bi ista mogla doći u prodaju.

PC Blair Witch

3.999 RSD

Igra uspešno eksploatiše neke od najboljih momenta iz filma – lutanje po šumi, pogled kroz kameru, napuštenu kuću, a elementi su izmenjeni da bi se uklopili u format video igre. Igrač dobija ulogu Ellisa, kojeg prati pas Bullet – koji je zadužen za detektovanje promena u okruženju, te signaliziranje da je monstrum, u ovom slučaju veštice, u blizini, a prisustvo pomoćnika je ujedno i osnovna razlika u odnosu na film.

PC Emergency 2014

499 RSD

Meteor je pao na zemlju, a na Vama je da spasite što se spasiti može! Igricu objavljuje Deep Silver, a studio je Quadriga Games. Novi deo donosi nova uzbuđenja, na Vama je da spasete sve što se spasti može nakon katastrofe nastale nakon pada meterora. Vrlo je slična sa prethodnom igricom iz 2013., ali samo na prvi pogled, jer sada imate i 4 nove kampanjske misije, veće „free-play“ mape and 3 nove jedinice. Vatrogasci, ambulatna, policija, tehnička služba…sve ste to vi u ovoj real-time strategiji.

PC Hunt: Showdown

4.999 RSD

Hunt: Showdown predstavlja mešavinu PVP i PVE elemenata, gde se do pet timova na velikoj mapi bore kako bi uhvatili čudovište i došli do plena. Tim koji prvi dođe do plena automatski postaje meta ostalima, sve do poslednjeg igrača. Igrači će pored starijih oružja koristiti i Dark Sight koji olakšava potragu za čudovištima i lovcima sa plenom, tu je i sistem progresije gde se uz pomoć iskustva otključavaju novi dodaci.

PC Iron Harvest

7.499 RSD

Iron Harvest je strateška igra u stvarnom vremenu (RTS) postavljena u alternativnoj stvarnosti 1920+, neposredno nakon završetka Velikog rata. Igra vam omogućava kontrolu divovskih dizelpunk mehova, kombinujući epske singleplaier i coop kampanje, kao i svađe sa intenzivnim akcijama na bojnom polju za obožavatelje multiplaier, Iron Harvest je klasična strategija igre u stvarnom vremenu koju su fanovi čekali.

PC Outward

2.499 RSD

Vi kao igrač niste određeni od strane proročanstva: vi ste avanturista, putnik i istraživač. I ono što je najvažnije, veoma ste ranjivi. Igra razbija mnoge predrasude i nudi novi oblik iskustva, sa namerom da kreira novi RPG podžanr.

PC Phoenix Point

4.999 RSD
Pretnja ne leži u invaziji malih sivih glavonja s letećim tanjirima, već u formi vanzemaljskog virusa koji se nakon nekoliko miliona godina hibernacije u permafrostu probudio usled posledica globalnog zagrevanja. U dodiru s morskom vodom, virus Pandora našao je plodno okruženje za rapidnu ekspanziju i progresivnu mutaciju okeanske faune. Mutirani moluskoidi, zglavkari i ostala morska menažerija postali su ad-hoc lavkraftovski horor iz dubine s kojim je čovečanstvo vrlo brzo izgubilo bitku. Nekakav otpor ipak tinja, a njegova perjanica jeste projekat Phoenix, borbeno-tehnološka organizacija koja je po svim parametrima identična X-COM-u, sa ili bez crtice.

"

PC Saints Row 4: Re-elected & Saints Row: Gat out of Hell

3.499 RSD

Sveti red IV: Ponovo izabran Nakon spasavanja sveta od terorističkog napada, vođa svetaca iz 3. ulice je izabran da postane predsednik Sjedinjenih Država. Stvari se odvijaju prilično dobro dok svemirski vojskovođa zvani Zinjak ne napadne bijelu kuću i ne otme čitav njegov kabinet. Sad zaglavljeni u simulaciji savijanja stvarnosti, predsednik i sveci se bore da spasu sebe, Zemlju i celu galaksiju ... ako vam sve to zvuči suludo, verujte nam: tek počinjemo. Saints Rov: Izlazi iz pakla U ovom samostalnom epilogu proširenja Saints Rov IV pridružite se Johnni Gat-u i Kinzie Kensington u potrazi za Orphean-om da spasi šefovu dušu iz dna pakla. Dođite po ubistvo demona, ostanite pri istorijskim ikonama, smicalicama otvorenog sveta, pištolju koji govori i muzičkom broju u punoj dužini. Da, ozbiljno.

PS4 Hunt: Showdown

4.999 RSD

Hunt: Showdown predstavlja mešavinu PVP i PVE elemenata, gde se do pet timova na velikoj mapi bore kako bi uhvatili čudovište i došli do plena. Tim koji prvi dođe do plena automatski postaje meta ostalima, sve do poslednjeg igrača. Igrači će pored starijih oružja koristiti i Dark Sight koji olakšava potragu za čudovištima i lovcima sa plenom, tu je i sistem progresije gde se uz pomoć iskustva otključavaju novi dodaci.

PS4 Metro Redux

2.499 RSD

Po prvi put nisu u pitanju muke pojedinca ili grupe, već se u prvi plan stavlja moskovski metro nakon nuklearne apokalipse. Nakon eksplozija preživeli su se povukli u splet tunela ispod Moskve. Skučeni prostor, manjak resursa za život, nad glavama radijacija, šetaju mutirane životinje, a nade je sve manje. Ako ste do sada pokušavali da se udubite u Metro priče 2033 i Last Light, ali vas je nešto uvek sprečavalo ovo je prava prilika da se upoznate sa Artjomom. Igre su toliko preživele takav preobražaj da to ni u snu nismo mogli očekivati.

Switch Metro Redux

6.499 RSD

Metro serijal je u srži post apokaliptična horor pucačina iza koje stoji razvojni tim 4A Games. Avantura kreće od 2033. godine u podzemlju Moskve, 20 godina posle katastrofalnog nuklearnog rata koji je uništio većinu ljudskog roda. Igrate protagonistu Artyoma koji je živeo u podzemnim železničkim tunelima celog svog života sa ostatkom preživelog naroda, boreći se za opstanak protiv radioaktivnih stvorenja koja vrebaju tunelima i pokušavaju da istrebe ostatak stanovništva.

Switch Samurai Shodown

4.999 RSD

Samurai Showdown je davno zaboravljen klasik sa arkadnih aparata. Prvi deo se pojavio davne 1993. godine i sada posle dugo čekanja, SNK vadi Samurai Showdown iz naftalina.

XBOXONE Agents of Mayhem

2.499 RSD
Sem po načinu izvođenja, igra ima više dodirnih tačaka sa Saints Row jer je smeštena u isti univerzum, a iz Volition najavljuju lepa iznenađenja za fanove tog serijala.

"

XBOXONE Agony

4.999 RSD

Paklena i satanistička igra zvana Agony nas vodi ravno u pakao gde ćemo, u ulozi demona, svedočiti nekim vrlo groznim stvarima. Neke od tih stvari su bile čak toliko grozne da ih je developer morao izbaciti iz igre kako bi ista mogla doći u prodaju.

XBOXONE Metro Exodus D1 Edition

5.999 RSD

Radnja igre se odvija 2036. godine. Četvrtinu veka nakon što je nuklearni rat uništio planetu, nekoliko hiljada preživelih i dalje pokušava da preživi ispod ruševina Moskve, u tunelima Metroa. Oni su se borili protiv otrovnih elemenata, mutiranih zveri i paranormalnih horora. Ali sada, kao Artyom, vi ćete morati da pobegnete iz Metroa i da predvodite grupu Spartanskih rendžera na neverovatnom putovanju kroz post-apokaliptičku Rusiju, kako biste pronašli uslove za novi život na Zemlji. Istražite divljinu Rusije kroz sva godišnja doba.

XBOXONE Outward

4.999 RSD

​Vi kao igrač niste određeni od strane proročanstva: vi ste avanturista, putnik i istraživač. I ono što je najvažnije, veoma ste ranjivi. Igra razbija mnoge predrasude i nudi novi oblik iskustva, sa namerom da kreira novi RPG podžanr.

XBOXONE Pathfinder: Kingmaker

6.499 RSD

U međuvremenu dok ne istražuju Stolen Lands of Golarion, igrači će moći da osnuju svoje kraljevstvo, osvajaju nove teritorije i grade od većih mesta još veće gradove. Vladaj svojim novoosnovanim naseljima kao dobroćudni gospodar, ugnjetavajući tiranin ili nešto između dve krajnosti.

XBOXONE Saints Row The Third Remastered

4.999 RSD

Remasterizovano izdanje Saints Row 3 stiže u 30 fps i sa svim relevantnim DLC-jevima. Svet je smešten u fiktvni grd Stilport, a radnja se obrće oko rata između Saintsa i rivalskog klana The Syndicate. Događaji između više bandi su isprepletani i odluke koje donosi igrač u toku igre prema jednoj frakciji mogu uticati na odnos drugih frakcija prema igaču ili na misije koje će kasnije biti dostupne.