Prikazani svi od ukupno 16 rezultata

Show sidebar

PC Damnation

499 RSD

General Preskot osnovao je laboratoriju za razvoj i proizvodnju tehnološko-biološkog naprednog oružja sa ciljem da pokori Severnu Ameriku i stvori jednistvenu državu pod nazivom Nova Amerika. Ne zove se Donald Tramp, već Preskot.

PC DiRT Rally 2.0 Deluxe Edition

5.999 RSD
DiRT Rally 2.0 nudi igračima najautentičniji doživljaj reli trka.

"

PC F1 Race Stars

599 RSD

Igricu izdaje Codemasters, i može da se poredi sa dizajnom sa Mario Kart-om. šaljive formulice u obliku crtanog filma, vozite po pravim stazama, sa pravim vozačima koji obećavaju ludu zabavu. Luis Hamilton, Fernando Alonso i Sebastijan Vetel heroji su ove zabavne trkačine. Iako prerađene staze, da bi se bolje uklopile u dizajn igrice, svi pravi fanovi formule lako će prepoznati piste u Monaku, Silverstounu, Ostinu…Trke mogu da se voze solo, ili sa podeljenim ekranom, a takođe i putem mreže.

PC Formula 1 2013

999 RSD

Najveća novina u F1 2013 je retro režim igranja gde ćete imati prilike da upravljate nekim od legendarnih bolida iz bogate istorije Formule 1. Takođe, tu su i vozači koji su ostavili dubok trag u ovom sportu: Najdžel Mensel, Emerson Fitipaldi, Mario Andreti, Gerhard Berger, Mihael šumaher, Dejmon Hil i mnogi, mnogi drugi.F1 2013 je najbolja F1 igra koju smo ikada imali. Tehnički doterana do savršenstva i sa mnoštvom sadržaja, predstavlja meku za ljubitelje automobilizma. Pomenuti nedostaci umeju da iznerviraju, ali se na njih može zažmuriti.

PC Fuel

299 RSD

Postapokaliptični rejser; neograničena mogućnost offroad/onroad vožnje; 5000 kvadratnih kilometara terena; stotinak custom vozila kojima možete divljati po urušenim ostacima civilizacije; Burnout Paradise i Pure fuzionisani u jednu moćnu celinu..." Zvuči suviše dobro da bi bilo istinito? Utisak sveta koji se budi posle ekološke katastrofe u Fuel-u  je delimično dočaran kroz teren, odnosno nelinearno okruženje gigantskih razmera: ruševine infrastrukture starog sveta, napuštene farme, ruinirani gradovi na horizontu, putevi puni olupina prošarani divljinom i zelenilom koje se pomalja na sve strane.

PC Grid Autosport Black Limited Edition

999 RSD

Treća igra iz serijala trkačkih igara GRID ponovno vas stavlja u ulogu profesionalnog vozača nekih od najmoćnijih automobila današnjice. Sa preko 100 staza i 22 lokacije, novi Grid je do sada najveći paket za fanove autosporta.

PC Igi 2 Covert Strike

499 RSD

PC Igi 2 Covert Strike je taktička pucačina kompjuterska igra .

PC Micro Machines

1.999 RSD

Mikro mašine predstavljaju vrhunsku zabavu za čak i do 4 igrača u kooperativnom modu. Očekuje vas luda igra, u izdanju Codemasters-a, a vaš zadatak je da ludo „đirate“ automobilčiće po krajnje ludim lokacijama poput kuhinjskih stolova, bilijarskih stolova, podova soba. Sve što ste u mladosti voleli da radite sa omiljenim automobilčićima sada je moguće i na konzolama.

PC Operation Flashpoint Red River

599 RSD

Operation Flashpoint: Red River nije pucačina za svakog. Ako želite da se opustite i bez razmišljanja rešetate po protivnicima, onda ovo nije igra za vas. Ako nemate strpljenja, ako vam smeta da zbog neopreznosti budete ubijani, a da pri tome ne znate ni odakle, bespotrebno ćete gubiti živce. Razvojni tim je pronašao balans između potpune vojne simulacije (ARMA) i klasične Rambo – pucačine (CoD). Igra počinje na poligonu za trening (i da bude čudnije nema pada helikoptera ili iskakanja iz aviona). Od klasa su ponuđeni Rifleman, Grenadier, Scout, Auto rifleman. Predvodite četvoročlani tim. Treba staviti akcenat na to da vaš tim nije usamljen, već ste deo veće jedinice i vi ste samo jedan od nekolicine timova. Ovo doprinosi osećaju pravog rata, a ne neke usamljene tajne operacije.

PC Overlord

499 RSD

Igrač preuzima ulogu ratnika poznatog kao "Overlord" koji ima kontrolu nad hordama stvorenja nalik gremlinima poznatim kao "Minions". Igrač mora poraziti sedam korumpiranih vladajućih heroja kako bi ponovo osvojio zemlju i uspostavio svoje gospodstvo nad svojim stanovnicima.

PC Rise of the Argonauts

499 RSD

U Rise of the Argonauts, igrač preuzima ulogu protagonista, Jasona, grčkog kralja. Jasonova nevesta, Alceme, je ubijena i Jason joj osvećuje ubijanjem atentatora. On je zapečatio njeno telo u hramu gde je trebalo da se uda, što postaje njen mauzolej. Nakon toga, Jason otkriva da je jedini način da se vrati njegova supruga da dobije Zlatno runo, koje može vratiti mrtve. Putujući u Delphi, Jason saznaje od Oraclea da je jedini način da se prođe put do runo da se nađu tri potomka trojice njegovih bogova zaštitnika: Hermesa, Aresa i Atine. Hermesov potomak se nalazi na Saria, Atina na Kithra, dok se Ares 'nalazi u Mikeni.

PC Turning Point: Fall of Liberty, MB

499 RSD

Isporučuje autentičnost oba rata i svežu perspektivu kroz intenzivnu akciju! Turning PointFall of Liberty čini rat ličnim i značajnim.

XBOXONE GRID Day One Edition

3.999 RSD

Grid se vraća sa potpuno novim iskustvom, gde je svaka trka prilika da izaberete svoj put i stvorite priču u svetu motosporta. Vozite preko 70 različitih automobila, kao što su Porsche 911 RSR, Ferrari 488 GTE, Ford GT40, Pontiac Firebird i još mnogi drugi.