Prikazano 1–12 od 19 rezultata

Show sidebar
Zatvori

PC Colin McRae Dirt 4

4,999.00 RSD
Kako je relativno skoro izašao Dirt Rally, dolazak 4. je mnoge iznenadio. Fantastična simulacija off-road vožnji. Ono što Vam svakako savetujemo je da nikako ne preskačete Academy mode jer na lako shvatljiv način možete da otkrijete ne samo trikove vožnje i pravila relija, nego i specifičnosti različitih vrsta vozila. Dirt 4 je prava oaza za sve ljubitelje dugotrajnih izazova. Očekuje vas mnoštvo sadržaja, što kroz karijeru u single playeru, ali i izazovi u multiplayeru.
Zatvori

PC DiRT Rally 2.0 Day One Edition

6,499.00 RSD
Day One izdanje sadrži: Porsche 911 RGT Rally Spec Raniji pristup vozilima Fiat 131 Abarth Rally i Alpine Renault A110 1600 S DiRT Rally 2.0 nudi igračima najautentičniji doživljaj reli trka.
Zatvori

PC F1 Race Stars

599.00 RSD
Igricu izdaje Codemasters, i može da se poredi sa dizajnom sa Mario Kart-om. Šaljive fomrulice u obliku crtanog filma, vozite po pravim stazama, sa pravim vozačima koji obećavaju ludu zabavu.||Luis Hamilton, Fernando Alonso i Sebastijan Vetel heroji su ove zabavne trkačine. Iako prerađene staze, da bi se bolje uklopile u dizajn igrice, svi pravi fanovi formule lako će preposznati piste u Monaku, Silverstounu, Ostinu… Trke mogu da se voze solo, ili sa podeljenim ekranom, a takođe i putem mreže.
Zatvori

PC Formula 1 2012

799.00 RSD
Od samog starta F1 2012 na odličan način uvodi u igru one koji se po prvi put susreću sa ovakvom igrom. Karijeru započinjete na testiranju za mlade vozače na stazi u Abu Dhabiju. Ovaj kratki tutorijal vam objašnjava osnove ovog sporta i mehaniku svake trke. Zadaci obuhvataju kratke trke za uvežbavanje ubrzavanja i skretanja, i kratke video snimke koji objašnjavaju kada treba upotrebiti KERS boost dugme i Drag Reduction sistem, koji su veoma značajni za bilo koju trku formule jedan. Morate da završite tutorijal kompletno kako bi ste mogli da igrate Career mod, ali on je dovoljno dobro osmišljen i dovoljno kratak tako da ne iznervira veterane, a u isto vreme je i veoma važan za početnike, a to je mnogo nedostajalo prethodnim igrama iz serijala.
Zatvori
Zatvori

PC Operation Flashpoint Red River

599.00 RSD
Operation Flashpoint: Red River nije pucačina za svakog. Ako želite da se opustite i bez razmišljanja rešetate po protivnicima, onda ovo nije igra za vas. Ako nemate strpljenja, ako vam smeta da zbog neopreznosti budete ubijani, a da pri tome ne znate ni odakle, bespotrebno ćete gubiti živce. Razvojni tim je pronašao balans između potpune vojne simulacije (ARMA) i klasične Rambo – pucačine (CoD). Igra počinje na poligonu za trening (i da bude čudnije nema pada helikoptera ili iskakanja iz aviona). Od klasa su ponuđeni Rifleman, Grenadier, Scout, Auto rifleman. Predvodite četvoročlani tim. Treba staviti akcenat na to da vaš tim nije usamljen, već ste deo veće jedinice i vi ste samo jedan od nekolicine timova. Ovo doprinosi osećaju pravog rata, a ne neke usamljene tajne operacije.