Prikazano 1–12 od 13 rezultata

Show sidebar
Zatvori

PC Dead Rising 4 – Steam Edition

999.00 RSD
Kao i u svakoj igri koja sadrži zombije, tako i u novom Dead Risingu glavni junak u relativno kratkom razdoblju potamani puno hodajućih leševa. Šetnja šoping-centrom punim zombija glavna je tema najnovijeg trejlera u kojem, kao i inače, Frank West radi ono što Frank West zna najbolje – maštovito eliminisanje zombija.
Zatvori

PC Dragon’s Dogma Dark Arisen

3,499.00 RSD
Dragon’s Dogma je open world akcioni RPG, koji vas možda i neće oduševiti svojom pričom, ali duhom i atmosferom, itekako hoće. Igru počinjete kreiranjem lika i odabirom jedne od tri klase, koje će kasnije moći i da se promene odnosno unaprede. Odmah da vam kažem, ako želite jedan od najblesavijih doživljaja, bez pogovora odaberite klasu Strider. Neće vas ni uzalud odmah asocirati na Gospodara prstenova, jer nakon što je odaberete i prođete tutorial misiju, shvatićete da vi ne igrate bilo kakvu igru. Vi igrate simulator Legolasa. Bez preterivanja, strelama ćete u blesavom maniru tamaniti horde goblina, verati se po džinovskim protivnicima i bosti ih svojih (vilinskim) jednoručnim sabljama i bodežima. Neka priča ko šta hoće, Strider (kasnije Ranger) klasa je simulator Legolasovog i Aragornovog nerođenog brata blizanca.
Zatvori

PS4 Dead Rising 4 Frank’s Big Package

4,999.00 RSD
Dead Rising 4 označava povratak fotoreporteta Frank Westa u potpuno novom poglavlju jedne od najpopularnijih zombi franšiza svih vremena. Neverovatan izbor oružija, kostimizacije likove, novi dodaci, zombi klasa i EXO odela vas čekaju Dead Rising 4.
Zatvori

PS4 Devil May Cry 5

7,499.00 RSD
Demonska invazija počinje sa semenom demonskog drveta koje pušta svoj koren u Red Grave gradu. Sadrži 3 karaktera koji imaju različite stilove borbe. Bori se protiv boseva u adrenalinski napetim borbama kroz ceo Red Grave grad.|Nero, jedan od glavnih protagonista i mladi lovac na demone, koji u sebi ima krv Sparde, kreće u Red Grave da se suoči sa legijama demona.|
Zatvori

PS4 Monster Hunter World

3,999.00 RSD
Monster Hunter Wolrd stavlja vas u živi ekosistem kao lovca u potrazi za svirepim zverima i kreće u borbu sa njima kroz raznolike terene. Upustite se u lov sami ili sa do tri prijatelja/lovca. Vaša potrage za čudovištem će vas odvesti na naistražen kontinent gde ćete se suočiti sa smrtonosnim predatorima, gde je svaki strašniji od prošlog. Ova nova zemlja i njeni raznoliki stanovnici igraju kritičnu ulogu u svakoj misiji.
Zatvori

PS4 Street Fighter 5 Playstation Hits

2,999.00 RSD
Street Fighter V nasleđuje side-scrolling borbeni sistem svojih prethodnika, u kom dva borca koriste različite napade i posebne sposobnosti da pobede svog protivnika. Igra ima 16 boraca, od kojih su četiri nova u Street Fighter seriji. Preko redovnog ažuriranja igre, dodaće se još boraca, počevši od šest trenutno planiranih tokom 2016. godine.|Street Fighter V poseduje filmski režim priču koja služi da se premosti jaz između Street Fighter III i Street Fighter IV, sa M. Bison i Shadaloo u ključnu ulogama.
Zatvori

XBOXONE Monster Hunter World

7,499.00 RSD
XBOXONE Monster Hunter World izdanje igre u čeličnoj kutiji. Monster Hunter Wolrd stavlja vas u živi ekosistem kao lovca u potrazi za svirepim zverima i kreće u borbu sa njima kroz raznolike terene. Upustite se u lov sami ili sa do tri prijatelja/lovca. Vaša potrage za čudovištem će vas odvesti na naistražen kontinent gde ćete se suočiti sa smrtonosnim predatorima, gde je svaki strašniji od prošlog. Ova nova zemlja i njeni raznoliki stanovnici igraju kritičnu ulogu u svakoj misiji.
Zatvori

XBOXONE Resident Evil 2

7,499.00 RSD
Remek delo koje je definisalo žanr, Resident Evil 2 se vraća, kao poptuno nova igra. Pomoću Capcomovog RE engina, Resident Evil 2 nudi svež pogled na klasičnu horor igru sa realnom grafikom, novom kamerom iznad ramena, modernim kontrolama i modovima iz originalne igre. U Resident Evil 2, klasična akcija, napeto istraživanje i rešavanje zagonetki koje su krasile originalnu igru se vraća. Igraćeš kao policajac početnik Leon Kennedy i studentkinja Claire Redfield koji zajedno pokušavaju da prežive katastrofalno izbijanje virusa, koji transformiše stanovnike grada Raccoon u smrtonosne zombije. Leon i Claire imaju svoje kampanje, tako da ćete priču RE2 doživeti iz dve perspektive. Sudbina ovih likova je u tvojim rukama, a oni će morati da sarađuju kako bi preževeli i saznali ko se krije iza zastrašujućih napada.
Zatvori

XBOXONE Resident Evil 7 Biohazard

3,999.00 RSD
„Resident Evil 7“ počinje predstavljanjem novog heroja u serijalu – čoveka po imenu Ethan Winters – koji dobija misterioznu poruku od svoje žene, Miae, koja je nestala pre 3 godine. Sa instrukcijama da dođe u izmišljeni grad Dulvey, Luizijana, kako bi je pronašao. Ethan u žurbi putuje na adresu koja mu je data i nailazi na napuštenu plantažu koja pripada porodici Baker. Međutim, u toku istraživanja imanja, on će otkriti da se u Dulveyu dešava mnogo više nego što iko shvata.