Prikaz 1–12 od 16 rezultata

Show sidebar
Close

PC Doom 2016 D1

3,999.00 RSD

Kao retko iznenađenje u svetu visokobudžetnih igara, DOOM je igra lansirana bez ikakvih tehničkih problema na svim platformama. Najbolji je mogući kompromis između stare i nove škole FPS igara, hiperaktivno i ultranasilno iskustvo koje je toliko dugo bilo odsutno iz žanra, a naročito sa mainstream strane istog. Igra je koja apsolutno zaslužuje da joj se ime piše u caps-lock i od nas ima apsolutnu preporuku.

Close

PS4 Doom 2016 D1

2,499.00 RSD

Nova igrica iz Cartoon Network studija, sa Finom i Džekom u glavnim ulogama. Igra je bazirna na serijalu „Adventure Time“, a studio koji je „pohranio“ igru je renomirani Vicious Cycle. Uplovite u avanturu sa Vašim omiljenim likovima

Close

PS4 Fallout 4

3,499.00 RSD

2077. godine Sjedinjene Američke Države uništene su u sveopštem nuklearnom napadu od strane Kine, a vi ste jedan od malobrojnih srećnika ili „srećnika“ koji su rat preživeli ušuškani u duboko zakopanim Vaultovima. Tako počinje zaplet svake igre iz svima nama dobro poznatog RPG serijala, Fallout iza koga stoji vrlo poznato ime iz sveta video igara Bethesda.

Close

PS4 Fallout 76

2,499.00 RSD

Bethesda Game Studio, kreatori Skyrima i Fallout 4, želi vam dobrodošlicu u Fallout 76, online igru, gde je svaki preživeli, prava osoba. Radite zajedno ili sami kako bi preživeli. Pod pretnjom nuklearnog uništenja, doživećete najveći, dinamični svet ikada stvoren u legendarnom Fallout univerzumu. Multiplayer konačno dolazi u epski otvoreni svet Fallouta. Napravi svog lika sa S.P.E.C.I.A.L sistemom i iskuj svoj put. Bilo da si na putu sa prijateljima ili sam, nova uzbudljiva Fallout avantura te očekuje. Potpuno nova grafika, osvetljenja, pejzaž su oživeli šest regija Zapadne Virginije. Od šuma Apalača do Cranberry močvare, svaka regija nudi svoje rizike i nagrade. Postnuklearna Amerika nikad nije izgledala tako lepo. Pomoću potpuno nove Construction and Assembly Mobile Platform (C.A.M.P.) pravi i gradi bilo gde u svetu. Tvoj C.A.M.P. će ti pružiti neophodno sklonište, zalihe i bezbednost. Možete i postaviti prodavnicu kako bi trgovali sa drugim igračima. Ali pažljivo, nije svaki komšiluk prijateljski nastrojen. Idite sami ili sa prijateljskim preživelima i otključajte konačno oružije - Nuklearnu raketu. Uništenje stvara zona sa protivnicima viskog nivao i vrednim i retkim nagradama i resursima. Da li ćeš zaštititi ili osloboditi moć tamo? Odluka je na tebi. 

Close

PS4 Rage 2

8,999.00 RSD

Rage 2 donosi paklenu kombinaciju u stilu „idi kuda hoćeš, pucaj u šta hoćeš i istraži sve“. Priča ide ovako…asteroid je spržio 80 % populacije i nastao je opšti kuršlus na planeti Zemlji. Krvoločne bande šetaju ulicama i zavode svoj red u nastaloj anarhičnoj situaciji. Vi ste poslednji rendžer i pretnja njihovom poretku, tako da ste prepušteni sami sebi da se borite za pravdu i slobodu. U otvorenom svetu ludila nailazićete na svakakva ratna vozila, fantastična arsenal oružja i sve ostalo što je potrebno da pregazite „The Authority“ jednom za svagda.

Close

PS4 The Elder Scrolls Online: Summerset

2,999.00 RSD

Postanite moderan farmer i razvite svoju farmu na dva velika američka i evropska okruženja, ispunjena uzbudljivim novim poljoprivrednim aktivnostima, usjevima za žetvu i životinjama kojima se teži. Vozite preko 300 autentičnih vozila i mašina sada uključujući John Deere - ali i Case IH, Nev Holland, Challenger, Fendt, Massei Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr i još mnogo toga. Povećajte svoju farmu na mreži sa drugim igračima, i preuzmite modele koji su kreirani od strane zajednice za stalno širenje iskustva Simulatora za poljoprivredu!

Close

PS4 The Elder Scrolls V: Skyrim VR (VR required)

8,999.00 RSD

Metal Gear: Survive nastavlja priču tamo gde je stala u Metal Gear Solid V: The Phantom pain ali tako što je vaša ekipa povučena u paralelni univerzum u kome morate izgraditi bazu u preživeti horde neprijatelja koje vas napadaju. Mehanika igre je i dalje poznata iz Metal Gear serijala ali se sada uvode i novi elementi pa će osim single-player moda sa pričom postojati i kooperativni online mod gde zajedno sa prijateljima treba da obezbedite preživljavanje u ovom neprijateljski nastrojenom svetu.

Close

PS4 The Elders Scrolls Online Tamriel Unlimited

8,999.00 RSD

Istražite svet Tamriel u društvu prijatelja, u prvoj multiplayer Elder Scrolls igri. Kompleksni sistemi razvijanja lika omogućavaju da razvijete svoj stil igre i stvorite svoju ličnu priču u velelepnom svetu, a za čast svog saveza ili gilde borićete se na mnogim bojnim poljima širom Cyrodill. Od sada i na Playstation 4 konzolama kao Tamriel Unlimited izdanje bez potrebe za plaćanjem mesečne pretplate!

Close

PS4 The Evil Within 2

4,999.00 RSD

Slično njegovom prethodniku, igra predstavlja horor preživljavanja. Igrano iz perspektive treće osobe, igrač preuzima kontrolu nad detektivom Sebastianom Castellanosom, koji mora da se spusti u svet Unije da spase svoju kćerku, Lili. Postoje tri moda težine, Casual, koji preporučuje proizvođač šinji Mikami, zatim Opstanak i Noćna mora. U The Evil Within 2 mape su veće i postoji više načina za napredovanje igrača na nivou. Igraču se takođe daje stavka poznata pod nazivom "The Communicator", koja pomaže da se istaknu ciljevi, resursi i neprijatelji koji se igraju u svetu igre.

Close

XBOXONE Fallout 76

5,999.00 RSD
Bethesda Game Studio, kreatori Skyrima i Fallout 4, želi vam dobrodošlicu u Fallout 76, online igru, gde je svaki preživeli, prava osoba. Radite zajedno ili sami kako bi preživeli. Pod pretnjom nuklearnog uništenja, doživećete najveći, dinamični svet ikada stvoren u legendarnom Fallout univerzumu. Multiplayer konačno dolazi u epski otvoreni svet Fallouta. Napravi svog lika sa S.P.E.C.I.A.L sistemom i iskuj svoj put. Bilo da si na putu sa prijateljima ili sam, nova uzbudljiva Fallout avantura te očekuje. Potpuno nova grafika, osvetljenja, pejzaž su oživeli šest regija Zapadne Virginije. Od šuma Apalača do Cranberry močvare, svaka regija nudi svoje rizike i nagrade. Postnuklearna Amerika nikad nije izgledala tako lepo. Pomoću potpuno nove Construction and Assembly Mobile Platform (C.A.M.P.) pravi i gradi bilo gde u svetu. Tvoj C.A.M.P. će ti pružiti neophodno sklonište, zalihe i bezbednost. Možete i postaviti prodavnicu kako bi trgovali sa drugim igračima. Ali pažljivo, nije svaki komšiluk prijateljski nastrojen. Idite sami ili sa prijateljskim preživelima i otključajte konačno oružije - Nuklearnu raketu. Uništenje stvara zona sa protivnicima viskog nivao i vrednim i retkim nagradama i resursima. Da li ćeš zaštititi ili osloboditi moć tamo? Odluka je na tebi. Budite među prvi koji će izaći iz Vault 76! Preorderom dobijate pristup Fallout 76 Beti.